Uppdatering av Benjamin Fulford, 3 oktober

9c486-benjamfulford-blue-new

Uppdatering av Benjamin Fulford, 3 oktober 2016
”Dokument-Dumpning, Rent Bedrägeri”

Dokumentdumpning visar att Federal Reserve Board är baserad på rent bedrägeri.

Dokument läckta av USA:s regeringspersonal visar i detalj hur ägarna till Federal Reserve Board skapade Lehman-krisen 2008, som ett sätt att stjäla enorma summor från planetens folk.

Dokumenten visar hur en indones vid namn Yohannes Riyadi (Bild) använde 700 ton guld, som ursprungligen tillhörde Indonesiens förre president Soekarno, till att backa en obligationsemission på 500 miljarder USD. Dessa pengar användes för att muta höga indonesiska regeringstjänstemän, enligt CIA-tjänstemän baserade i Asien.

Dessa 700 ton guld omvandlades sedan magiskt genom Khazarimaffians anställda förfalskare och bedragare Wilfredo Saurin (Bild) till 750.000 ton guldbackade certifikat, säger källorna. JP Morgan Chase Bank tog sedan dessa ”750.000 ton” och skickade rättigheterna till guldet till Royal Bank of Scotland, med betalningar som gick till HSBC Holdings innan ”guldet” hamnade hos Federal Reserve Board som sedan omvandlade guldet till dollar i en slags omvänd alkemi.

De 23 biljoner dollar som därmed magiskt skapades användes av ägarna till Federal Reserve Board för att köpa på sig de billiga tillgångarna runt om i världen, vars värde hade kraschat på grund av den konstruerade Lehman-chock-kraschen, säger källorna. ”Detta har uppgått till den största kriminella stölden av globala tillgångar i historien, där man använt digitala pengar skapade på datorer, uppbackade av obefintligt Guld”, är hur en CIA-tjänsteman beskrev bluffen. Detta enorma bedrägeri ökade kraftigt koncentrationen av Khazarimaffians ägande av världens företag och tillgångar.

Olika dokument som rör detta bedrägeri, inklusive dokumentkopior av SWIFT-transaktionerna kan ses här och kommer att göras tillgängliga kostnadsfritt för allmänheten på torsdag den 6 oktober.

Som denna dokument-frigivning visar så eskalerar åtgärderna mot Khazarimaffian och deras Federal Reserve Board-baserade bedrägliga finansiella system. Det är förmodligen därför som fordon för dokumentfragmentering sågs parkerade framför Feds högkvarter i New York förra veckan.
http://www.zerohedge.com/…

Det råder inget tvivel om det, New York Federal Reserve Bank är en brottsplats och bevisen förstörs.

Pentagon har under tiden släppt mer information om det nya finansiella systemet som kommer att ersätta den bedrägliga och nedlagda Federal Reserve Board, möjligen så tidigt som denna månad. Rösterna i det nya systemet kommer att fördelas enligt följande:

Kina får 20,09%, Republiken USA 17,89%, EU 11,61%, Ryssland 7,53%, Indien 4,1% och Japan 3,79%. Dessa är samma proportioner som koldioxidrättigheterna utfärdade av COP21-avtalet som handlade mer om ett nytt finansiellt system än det handlade om koldioxid. En fullständig förteckning över länders röstberättigade-andelar kan ses här:
https://en.wikipedia.org/wiki/Paris_Agreement

Avtalet kommer att bli lag när 55 länder ratificerat, som står för minst 55% av de globala koldioxidutsläppen. Detta tröskelvärde kommer att uppnås när EU ratificerar, vilket deras parlament lovar att göra i slutet av denna månad.

”Det nya verksamhetsåret i oktober sammanfaller med det judiska nyåret, Kinas nationaldag och kollapsen av Deutsche Bank, medan yuanen blir en guld-backad, konvertibel internationell reservvaluta i det nya finansiella systemet”, säger Pentagon-källor. Detta är vad som verkligen ligger bakom den officiella inkluderingen, med början den 1 oktober, av den kinesiska yuanen i IMF:s SDR-valutakorg, bekräftar andra källor.

När det nya systemet är igång kommer den amerikanska militären och myndigheterna att ha mycket friare händer att vidta åtgärder mot Khazari-maffian, eftersom de inte längre behöver oroa sig för att få pengar till att betala sina löner, bensin etc. Samtidigt kommer Khazarierna inte längre att ha råd att betala lönerna för deras ISIS, Boko Haram och andra legoarméer.

I vilket fall som helst är det nu uppenbart för vem som helst med en fungerande hjärna att den amerikanska militären inte lyder order från Khazari-maffia-slavarna i Utrikesdepartementet eller Vita huset. Skull and Bones-Khazari-maffians-Don-USA:s-utrikesminister John Kerry blev tvungen att erkänna offentligt förra veckan att militären var ovillig att backa upp hans hot om att vidta åtgärder mot Ryssland i Syrien.
http://english.alarabiya.net/…

USA:s utrikesminister John Kerry var i ett möte förra veckan med ett litet antal syriska civila, och den verkliga orsaken till de stormig hoten från utrikesdepartementet angående Syrien är att ryssarna och deras allierade systematiskt förstör Israels och oljebolagens ISIS-legoarmé som opererar där, säger Pentagon-källor. Förstörelsen inkluderade fler israeli- och saudi-styrda kommandocentraler, tillägger de.

En rättslig attack mot Khazari-maffian har också börjat. Pentagon-källor säger, ”Militären står bakom den första rättegången mot Saudiarabien, genom änkan till en marin-befälhavare som dödades i Pentagon vid 11/9, så att när läckor om Israels inblandning i 11/9 uppstår, kommer en grupprättegång att inriktas på att försätta den judiska maffian i konkurs och sanktionera den.”

Källorna tillägger att ”neokonservative Ash Carter och CIA-chefen ’Saudiphile’ John Brennan låg bakom det fruktlösa Obama-vetot mot 11/9-lagen, som därefter fick ett slag i ansiktet genom nedröstningen i huset och senaten.”

I en annan slag mot Khazari-maffian fanns den ”sedan länge Rockefeller-Springpojken Joseph Verner Reed” bland de ”kabal-agenter som avslutades” förra veckan, säger Pentagon-källor.
https://www.washingtonpost.com/…

Det fanns också fler svepskäl som involverade Clinton Bush-maffian förra veckan när Bill Clinton gick på begravningen av förre israeliske ledaren Shimon Peres för att mingla. ”Bill gick bara till begravningen så att Hillary kunde få fler judiska donatorer”, sa de militära källorna som övervakade hans besök. Under tiden spelades Hillary in av FBI när hon gör en överenskommelse med Israels premiärminister Benyamin Netanyahu, att fördubbla USA:s stöd till Israel i utbyte mot mer pengar till hennes stiftelse, lade källorna till.

Det fanns också en hel del motstridiga uppgifter som kom från källor som berättade för denna skribent att Hillary Clinton var död. En källa insisterar på att hon är död och att Clinton/ Trump-debatten hade spelats in i förväg. En annan källa säger att Hillary dödades och ersattes av en klon och eftersom klonerna har begränsad intelligens, behövde hon en hörlur-mikrofon och en teleprompter för att kunna diskutera. Det är också möjligt att en dubbelgångare användes, som också skulle behövt en teleprompter och hörlurar så att hennes hanterare kunde tala om för henne vad hon skulle säga. Tekniken finns nu också med att använda datorgrafik för att skapa en diskuterande Hillary.

Vad som är tydligt i alla fall är att någon gjode sig en mängd besvär för att få det att verka som om hon dog, inklusive att lägga ut bilder av när hon faller ner, på världens TV-skärmar och fått TV-näten att sända rapporter om att hon dog. Hon ställde också in en hel rad av live-framträdanden. Detta kan ha gjorts för att förhindra att hon avrättas för brottet massmord genom att få bödlarna att tro att hon redan var död.

Hur som helst, även om det var den verkliga Hillary, var online-enkäter överväldigande överens om att hon förlorade debatten med stor marginal.

Det finns också en pågående exponerings-lavin av den brottsliga verksamheten i Clinton Foundation och av Hillary och Bill Clinton. Glöm berättelserna om att deras stiftelse torgför urvattnade aidsmediciner och liknande, den verkliga historien är att de är massmördare som är inblandade i atombombs-utlösta tsunami-attacker mot Haiti och Japan.

Det finns också mer och mer bevis som kommer ut om att människorna bakom Federal Reserve Board är Satans-dyrkare. Det senaste som läckts är en video som påstås visa när Angelina Jolie beskriver för vänner om hennes deltagande i sataniska ritualer.
https://www.youtube.com/…

Jolie har sedan erbjudits en tjänst i Rockefellers Council on Foreign Relations och andra mäktiga positioner.

Det har också förekommit avslöjanden, av tidigare medhjälpare till Clinton, att Hillary Clinton deltog i trolldoms-aktiviteter. Hillarys läckta e-postmeddelanden visar att hon offrade till Molok, ett annat namn för Satan.

Dessa avslöjanden är förenliga med vad jag fick höra när jag besökte frimurare-logen P2 i Italien, om hur den inre gruppen på de översta nivåerna av världsmakten utövar människooffer, utför arkaiska ritualer för att kalla fram ”entiteter” och styra världshändelser i samstämmighet med rörelserna hos stjärnor och planeter. Jag blev förgiftad under detta besök och det var inte meningen att jag skulle överleva och berätta för världen om dem och deras aktiviteter.

Men nu exponeras de på flera fronter av visselblåsare, underrättelsetjänster och andra. När dessa personer väl berövas sin penga-”tur”, kommer de att förlora de sista resterna av sin makt och kommer att jagas ner systematiskt och neutraliseras. Detta är anledningen till att Federal Reserve Board läggs ner.

Dokumenten nedan, som sänts från myndighetens vita hattar, är konkreta bevis på att Vita Draken-Sällskapet och dess allierade tar itu med fallet. Oktober-gevären har börjat dåna. Det kommer att bli mer i november. Attackerna kommer att fortsätta tills det äntligen är över och mänskligheten är fri. Om vi alla arbetar med detta är det möjligt med seger före jul.

Dokument från Bank Indonesia

Dokument från Federal Reserv Bank

McCall-erbjudande till Saurin om Indonesiska guldet

SWIFT-överföringarna

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...