Benjamin Fulford Rapport, 1 juni 2019

Benjamin Fulford Rapport, 1 juni 2019

Per Staffan 13 juni 2019

Benjamin Fulford (investigative reporter)

Av Benjamin Fulford, White Dragon Society
2019-06-10

Besöket av USA: s president Donald Trump i Storbritannien förra veckan har lagat revor i Angloalliansen och kommer att se till att den post-9/11-fascistiska kuppen i väst kommer att vändas, enligt Pentagon och brittiska kungliga familjekällor. ”Besöket i Storbritannien handlade mycket om entente cordiale avtalet i Anglo-America-axeln och alla pågående frågor som ni redan är medvetna om. Brexit är en mycket stor sak. Jag skulle säga att resan var en framgång och förbindelserna mellan de båda länderna är nu starkare”, det var hur en brittisk kunglig sammanfattade det.

Det betyder att det finns en splittring mellan Anglo-amerikanerna och de europeiska fascistiska nazistiska aristokraterna bakom Bilderberg-gruppen. En halvofficiell rapport från en Bilderberg-deltagare bekräftar att det finns en stor splittring mellan den tyskledda EU-fraktionen och Anglos, liksom italienarna.

http://www.hurriyetdailynews.com/what-was-discussed-at-the-bilderberg-meetings-analysis-144045

Källor i den franska underrättelsetjänsten säger under tiden att de har funnit bevis på att det senaste parlamentsvalet i EU var riggat av den tyska fraktionen. De pekar på artiklar som exakt meddelade resultatet av valet innan det hade ägt rum. Kampen för att befria Frankrike fortsätter, berättar källorna.

https://www.youtube.com/watch?v=BptCA6JtKRI&feature=youtu.be

Holländska visselblåsare har under tiden utfärdat fördömande information om Bilderberg som grundades av den nazistiska holländska kungafamiljen och deras förbindelse med den fascistiska amerikanska Rockefeller (Clinton), Bush, etc. fraktionen. Bland annat rapporterar de att Boeing tillverkat bomber och skickat dem till Tyskland för att bomba amerikaner under andra världskriget.

http://paulaliebe.com/blog/2019/04/17/who-paid-for-the-wwii/?fbclid=IwAR2HNPAy_wX0FgdfC204a3VxAnLgjZsx6xa2zocOQJFFucUGF94x_BdVO9k

Detta är viktigt, för vi har nu en 30-årig Boeing-veteran, Patrick Shanahan, som ”Verkställande Försvarssekreterare” i USA, samtidigt som alla äkta militära veteraner lämnade Trump-administrationen i början av året.

Pentagonkällor berättar för oss ”Den dominoliknande, plötsliga kollapsen av 26 telefonstolpar precis längs den viktigaste genomfartsvägen som betjänar Boeings många Seattle-anläggningar längs East Marginal Way” förra veckan var ”ingen tillfällighet”.

”Detta var ett meddelande till Boeing från det vita hattarna att upphöra och avstå från användningen av den fjärrstyrningsteknologi i deras plan som använts i dess ”flygolyckor ”, liksom deras andra krigshetsande/ krigsbrott/krigsteknologier (som kan använda sig av 5G), både offentliga och hemliga, säger källorna.

Det finns också flera tecken på att en stor finansiell händelse, sannolikt större än Lehman-kraschen, är redo att avsluta Federal Reserve och EU-centralbankens Nazifraktion av Kazarie-maffian.

Det betyder att fiat-”handelsplattformarna”, som bildades av Bilderbergaren Henry Kissinger för Rockefeller-familjen efter att USA lämnade guldstandarden 1971, har stängts ned och ersatts med en korg valutor som handlar inom ett band i förhållande till priset på guld . Detta kan bekräftas genom att titta på ett diagram över valutaförändringar sedan 2012, när Federal Reserves 100-åriga mandat löpte ut. Detta, i kombination med massiv inpumpning av pengar i aktiemarknaderna, har lett till relativ finansiell stabilitet.

Men som Rysslands president Vladimir Putin noterade förra veckan efter mötet med den kinesiska presidenten Xi Jinping: ”Strategin med kvantitativ lättnad och de andra åtgärder som vidtogs [efter Lehman] löste inte problemen i grunden, utan drev dem bara in i framtiden .”

http://tass.com/economy/1062609

Den framtiden kan ha kommit. Marknadsaktörer satsar på en stor seismisk krasch i det finansiella systemet. Diagrammet nedan visar hur global handel nu har kollapsat på ett sätt som är identiskt med vad som hände vid Lehmans chock. Förresten stötte vi på ett systematiskt försök att censurera detta diagram från engelskspråkigt Internet och var tvungna att gå till en kinesisk webbplats för att återfinna det.

https://www.tiezong.com/weiyan/14402.html

Det andra diagrammet som indikerar att något stort kommer är ett som visar hur den långa räntan på eurodollarmarknaderna till och med ligger lägre än korta räntorna som de var omedelbart före Lehman. Detta händer för att näringsidkare känner att något stort är på väg att hända och försöker låsa in långsiktiga, stabila pengar innan det är för sent.

https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/ABOOK-June-2019-Rate-Cuts-EuroD-June-2019-2020-1_0.png?itok=XMIo5Jvx

G20-finansministrarna som träffades den här helgen i Japan hjälpte inte till att lugna marknadsoron när de gjorde ett uttalande som delvis var att ”riskerna förblir tippade till det sämre” och att ”handel och geopolitiska spänningar har intensifierats.” Jämfört med hur de vanligtvis blida och vaga G20:s officiella kommunikationerna låter, är detta ganska radikala saker.

Vi frågade vår brittiska kungafamilj, Pentagon, CIA och andra källor om vad den här chocken skulle kunna vara, men vi har stött på ett mycket grundligt nyhetsembargo. Den brittiska kungligheten antyder dock att ingenting skulle hända före september.

Det faktum att de flesta amerikanska tullar mot Kina och sanktioner mot Huawei och andra kinesiska företag inte träder i kraft förrän september tyder också på att någon form av världsomspännande överenskommelse kommer att förhandlas mellan nu och då.

Det finns några tecken på vad affären kan innebära. Kinesiska finansdepartementets källor säger att Kina har erbjudit sig att hjälpa till att bygga upp den amerikanska inhemska infrastrukturen och återintegrera amerikansk tillverkning till globala kedjor. Pentagonkällor säger dock att de är redo att skära bort skräpet ur det militära industriella komplexet och betala för att bygga upp den amerikanska ekonomin med lite högteknologi som de har hållit hemlig.

Den andra stora frågan som kommer att arbetas fram under de närmaste månaderna gäller de högteknologiska jättarna som Facebook, Google, Amazon och Apple. Här har G20 redan kommit överens om att de kommer att tvingas att betala skatt.

https://qz.com/india/1637109/india-is-leading-a-global-charge-to-make-corporate-giants-pay-fair-tax/?utm_source=reddit.com

Den verkliga frågan som behöver åtgärdas är dock den censur och falska information som växer snabbt tack vare dessa högteknologiska oligopol. Vi märkte till exempel att alla fotografier som vi kunde hitta på Kung Salmans internet har ersatts med fotografier av hans nya och unga kroppsdubbel. Jag minns tydligt, liksom mina kollegor, att den här artikeln nedan som talar om hur kung Salman är så senil, att han inte kan komma ihåg vad som hände för en minut sedan, hade en bild av en mycket åldrad och skröplig kung. Den bilden har ersatts.

https://www.straight.com/blogra/812751/does-saudi-arabias-new-king-salman-have-alzheimers-disease

https://mainichi.jp/articles/20190531/k00/00m/030/087000c

Tidningar och traditionella medier som faktiskt har reportrar i den verkliga världen som rapporterar om verkliga händelser säger också att dessa högteknologiska oligopol försätter dem i konkurs. Trots att abonnemangsintäkterna stiger har högteknologisk stöld sänkt deras annonsintäkter ner till 16 miljarder dollar år 2017 från cirka 50 miljarder dollar 2006. Detta har tvingat dem att skära ner nyhetsbyråns anställda till 39.000 från 74.000 under samma period. I åratal har detta nyhetsbrev också drabbats av Google-piratkopiering, Facebook-censur, etc.

https://thehill.com/homenews/media/447532-news-industry-joins-calls-for-more-scrutiny-of-big-tech

Nu har dessa oligopol börjat stänga tusentals oberoende nyhetskanaler i namn av ”bekämpning av hat-tal”, när det ofta kan visas är det ren censur.

Till exempel, när vi klickade på en länk från Jimstonefreelance.com till en artikel i New York Post om mordet på Hillary Clintons bror, fick vi ett meddelande som säger att länken hade censurerats. Nu står det bara, ”kan inte hitta den.”

Denna intensifierade censur från Internetgiganterna sammanfaller med en ny mordkampanj. Pentagonkällor säger att Hillary Clinton fick hennes bror Tony Rodham mördad för att tysta honom. Dessutom dödades polischefen för New York Steven Silks och veterandetektiven Joe Calabrese förra veckan för att de innehade kopior av videon med Hillary Clinton och Huma Abedin som torterade och mördade en ung flicka, berättar källorna. Dessutom dödades tidigare Arkansas State Senator Linda Collins-Smith. Smith arbetade med en insider för USA:s inrikes säkerhetsdepartement för att avslöja 27 miljoner dollar som tagits från Child Protective Services av Clinton Foundation, säger Vatikanens P2 Frimurarkällor.

Denna författare har också nyligen fått dödshot mot honom och hans familj av Kazariska nazister som är arga på vår exponering av deras brott. Men de kommer inte att kunna döda sig ur rättvisa den här gången. Det finns för många av oss att döda, och vi har sanningen och rättvisan liksom militären och specialstyrkorna på vår sida. Det faktum att Clinton var tvungen att beställa sin egen brors död visar hur nära utredarna nu är. Rättvisans hjul snurrar långsamt, men de maler till damm.

Vi avslutar vår rapport denna vecka med en uppdatering från Indonesien. Bankerna och pantbankerna har öppnats nu efter att ha varit stängda i 9 dagar, mycket till lättnad för alla, säger källor där. Men en White Dragon Society källa där säger:

”Något bubblar definitivt här med de omtvistade presidentvalsresultaten.

”Min kontakt på insidan berättade för mig att författningsdomstolen (MK) är beredd att ge sin åsikt den 22 juni. Detta är inte över än. Det finns några överraskningar som ännu inte spelats ut. Det verkar som att 17 miljoner ”spök” röster har bekräftats av oberoende analyser på centrala och östra Java. Alla till förmån för Jokowi.

”MK har denna information tillsammans med beviset, och domarna vet att det är äkta. Detta kan vända resultatet, och Prabowo visar sig vara vinnare. Jag är informerad av indonesisk underrättelsetjänst att konstitutionella domstolen (MK) kommer att förklara att en ny omröstning kommer att hållas för centrala och östra Java. De kan inte ignorera dessa hårda fakta. Förändring ligger i luften. ”

Det här är en del av proxy-kriget mellan USA och Kina som förhoppningsvis kommer att vara avgjort senast i september.

https://benjaminfulford.net/

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...