Nürnbergrättegång II – Fulfords Rapport – 18-03-05

Nürnbergrättegång II

Fulfords Rapport – 18-03-05

Slutet för Kabalen då Nürnbergrättegång II tillsätts

 

Av Benjamin Fulford, White Dragon Society
2018-03-05
Den Khazariska maffians fraktion, som har försökt att starta ett tredje världskrig och döda 90% av mänskligheten, sjunger nu på sista versen är flera källor är överens om. Det tydligaste tecknet på detta, var en verkställande order och en 636-sidig bilaga utfärdad den 1:e mars av USA:s President Donald Trump, och Försvarsdepartementet bereder nu väg för Nürnbergliknande domstolar.

https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/2018-amendments-manual-courts-martial-united-states/

https://www.regulations.gov/document?D=DOD-2017-OS-0032-0003

 

Huvudinnehållet i denna order, var att alla Amerikanska civila ska vara föremål för militär rättvisa, och att militären kommer att kunna anställa icke-militära juridiska experter, för att hjälpa till i de kommande tribunalerna, enligt Pentagons källor. Följande klausul på sidan 2 i bilaga 2, är av särskilt intresse, eftersom den beskriver en övning av en militär rättsskipning som: ”En tillfällig regering kan styra civilbefolkningen, inom dess territorium eller en del av dess territorium, genom sina militära styrkor om tillståndet så kräver. (Krigslag/Undantagstillstånd).”

Pentagons källor förklarar, att ”Trump undertecknade en Verkställande Order den 1/3 för att ändra domstolens krigsmanual och kunna få civil juridisk hjälp, och för att förbereda allmänheten inför sanningen och försoningen i Kabalens militärtribunal Nürnberg II.” Det verkar som om åtminstone vissa massmördare, inte kommer att klara sig undan med att bara säga ”ledsen”.

Det andra stora draget av Trumpregimen förra veckan, var att avlossa de första salvorna för ett handelskrig. Den första explosionen, bestod av ett tillkännagivande om att USA skulle lägga tull på import av stål och aluminium, med 25% respektive 10%.

Detta är minst sagt märkligt, eftersom draget riktar sig främst mot USA:s allierade. Kanada, som hade $7,7 miljarder i handelsunderskott med USA under 2017, står för 16% respektive 41% av USA:s import av stål och aluminium. Kina, som hade $288 miljarder handelsöverskott med USA under 2017, står för bara 2% respektive mindre än 1% av USA:s import av stål och aluminium. De andra stora offren för dessa tänkta planerade tullar, är allierade som Japan, Sydkorea och Brasilien.

Det är också klart att detta drag inte är kopplat till den amerikanska militären. USA:s Försvarssekreterare James Mathis, skickade ett brev till Handelsdepartementet, där han noterade att den Amerikanska militären endast använder 3% av USA:s kapacitet av tillverkning för stål och aluminium, och han var bekymrad över att draget skulle få ”en negativ inverkan på våra viktigaste allierade.”

https://www.commerce.gov/sites/commerce.gov/files/department_of_defense_memo_response_to_steel_and_aluminum_policy_recommendations.pdf
På ytan verkar det som om Trumps cowboys i Handelsdepartementet, är mer angelägna om att mobba svaga länder, än att faktiskt ta itu med handelsunderskottet i US om $800 miljarder per år.

Om kampen verkligen gällde handeln, borde USA ha smällt tullar på värdet av de 262 miljarder dollar elektronisk utrustning och maskiner, som importeras från Kina varje år. Handelns cowboys gick inte på Kina, eftersom de måste få Kina att låna ut mer pengar till dem, för att hålla konkursen borta.

Den verkliga orsaken till Trumpregimens attack mot Kanada, och andra allierade är, att dessa länder vill se en konkurs av den Amerikanska bolagsregeringen, för att sedan kunna ersättas med en helt annan regim. Kom ihåg att Europa, däribland Storbritannien, Tyskland, Italien, Schweiz, Frankrike, liksom Kanada, har andra sätt med Khazariangangsters, för att kunna styra det Amerikanska finansiella systemet med Kina, via AIIB (Asian Infrastructure Investment Bank. (Övers. anm.), och nu initiativet av One Belt, One Road(OBOR). OBOR-initiativet med 8.000.000 miljarder dollar, är ungefär 60 gånger större än den berömda Marshallplanen var. Just nu går USA miste om handlingen.

Nästa stora geopolitiska schackdrag, beträffande handeln med olja och användandet av guldbackade Yuan, kommer att starta i Kina den 26:e mars. Detta kommer att orsaka ytterligare ett slag för de finansiella petrodollarinnehavarna, som nu endast kontrollerar USA, Japan, Israel och Saudiarabien. Allt tyder på att Saudiarabien och Japan är på väg att svänga, så snart blir det bara USA och Israel kvar.

CIA:s och Pentagons källor säger båda, att aktiemarknaden kommer att krascha för att sätta de resterande Kabalisterna i USA och Israel i konkurs, för att bereda vägen för ett nytt finansiellt system av kapital för Väst, för att möta det som Kina är på väg att starta.

Den Amerikanska militären, för sin del, går förbi Handelsdepartementet och öppnar direkta förhandlingar med Kina, enligt en tjänsteman i Pentagon som jobbar med dessa förhandlingar. Den Amerikanska militären tänker på handel med högteknologi, främst inom områdena energi och flygteknik, i utbyte mot en Amerikansk skuldavskrivning och finansiering av den totala omstruktureringen i den Amerikanska ekonomin, och dess infrastruktur, säger källan. Det finns också allvarliga planer på gång, att starta en Västerländsk motsvarighet till det Kinesiska OBOR-projektet, som kommer att skapa en aldrig tidigare skådad högkonjunktur, säger han.

Redan nu har den Amerikanska militären fått löfte om löneförhöjning, och en större budget från resten av världen, som tack för deras hjälp med att rensa bort Khazarianmaffian. Så det är de icke-militära medlemmarna i Trumpregimen – de som riskerar att förlora sina jobb – som med hot försöker få till ett handelskrig, genom att pressa pengar av de allierade.

Det är också de icke-militära personerna i den Amerikanska regeringen, som stått bakom de ständigt hysteriska hoten om att starta ett krig med Nordkorea. Den Amerikanska militären har med rätta sagt, att ett krig med Nordkorea skulle vara en total katastrof, och arbetar aktivt för att se till att det aldrig händer. Istället, enligt Prinsessan Kaoru Nakamaru, kusin till Kejsar Hirohito och den Japanska kopplingen till Nordkorea, så har den Amerikanska militären gått med på att dra sig tillbaka från Sydkorea, och tillåta ett enande av Korea.

Den verkliga orsaken till hysterin hos vissa i USA-etablissemanget, är naturligtvis inte Nordkorea, utan de uppkommande militärdomstolarna, som nämnts tidigare i denna skrivelse. För att få en uppfattning om hur stora domstolarna kommer att bli, finns det nu mer än 18.500 förseglade åtal, en siffra som är mer än 10 gånger större, än de människor som åtalades i Nürnberg och i andra domstolar, säger Pentagons källor. Dessutom är listan över ”onda aktörer”, som har fått sina tillgångar frysta av det Amerikanska Finansdepartementet, baserat på Trumps Verkställande Order den 21:e december, nu 1108 sidor lång.

https://www.treasury.gov/ofac/downloads/sdnlist.pdf

 

Genom ytterligare ett drag, har den Amerikanska militärregeringen nedgraderat säkerhetstillstånden hos 130 medlemmar i Trumpregimen, inklusive hans svärson Jared Kushner. Israels premiärminister Benyamin Netanyahus ” Mossad/Chabad-tillgång Jared i Vita Huset, blir snöpt genom förlusten av det topphemliga säkerhetstillståndet, och blir ett mål för verksamheter av kontraspionage” förklarar Pentagons källor. Dessutom är ”Även Ivanka [Trump] under FBI:s lupp, för sina band till Mossad/Chabad, eftersom Trump tvingas sätta landet före familjen, och gräva ner Javanka.”

Så länge han sätter landet främst, kan Trump behållas på längre sikt för en stabil regim i USA, precis som Vladimir Putin i Ryssland, och Xi Jinping i Kina, säger källorna.

Också, eftersom den Amerikanska militären förbereder sig för en meritokrati, har de ”nedgraderat CIA till en avdelning under NSA, vilket garanterar total militär kontroll över underrättelseapparaten” säger Pentagons källor. Även om tanken på en militär regering känns alarmerande för många, betonar USA:s militära källor att det bara kommer att bli en tillfällig åtgärd, tills gangstrarna tas bort från makten, och en hälsosam civil regering kan tillsättas.

Samtidigt pågår det också en hel del med gamla militära ordens och hemliga sällskap. Mycket kan ännu inte rapporteras, men det kan bekräftas att förhandlingar med City of London, Tempelriddarna, Riddarna av Malta, Ryska militära ordens, Gnostiska Illuminati, P2-frimurare och andra pågår. Det finns en allmän enighet bland dem, om att det sätt som vi har hanterat den här planeten, måste i grunden reformeras och ågärdas.

https://benjaminfulford.net/
Översättning: Margareta Jonåker

Du gillar kanske också...