Uppdatering av Benjamin Fulford, 12 september

9c486-benjamfulford-blue-new

Uppdatering av Benjamin Fulford, 12 september 2016

Det råder inget tvivel om att Khazarimaffian är i en desperat situation och är på väg att förlora makten, vilket kan ses i flera händelser som vi kommer att nämna nedan. Men det är också ett faktum att de flesta av de så kallade ”ledarna” som paraderade inför världen vid förra veckans G20-konferens fortfarande vägrar att berätta sanningen om 911, 311, Malaysia Air Flight 370/17 och många andra regeringshandlingar av terrorism. Inte förrän vi ser ledare som berättar sanningen, offentligt, om dessa brott och sedan ger order om gripanden av gärningsmännen, kommer kriget för att frigöra mänskligheten vara över.

Ta en titt (med början på 11 minuter och 30 sekunder) på denna G20-video och du kommer kunna se Tysklands förbundskansler Angela Merkel göra sitt frimurar-öga-tecken.

https://www.youtube.com/watch?v=5pnmsP–s10

Hon, den enda medlemmen i den styrande Sachsen-Gotha-Rothschild-familjen som är närvarande, talar återigen om för dem som har ögon att se, att G20, som beskriver sig själv som världens högsta nivå av ekonomiska forum, är bara en sammankomst av Rothschild-tjänare. Titta själv på deras förvrängda kommuniké för se vilket värdelöst skämt denna grupp är.

http://europa.eu/rapid/press-release_STATEMENT-16-2967_en.htm

De har mötts 10 år i rad men ändå är deras slutliga uttalanden fulla av fraser som ”vi kommer att upprätta en arbetsgrupp” och ”vi tror att insatser kan göras”. I själva verket har de dock ännu en gång misslyckats med att reformera röstningsstrukturen i FN, Världsbanken, IMF och andra så kallade ”internationella” organisationer. De talar också om ”grön finans” medan de medger att det inte finns någon definition av vad det betyder, men att det bör finnas ”frivilliga principer för grön ekonomi”.

Kinas president Xi Jinping, som ledde Kinas välkoreograferade arrangemang för denna händelse, uppmanade till ”rättvis och effektiv global ekonomisk styrning”.

Men detta kommer inte att åstadkommas i ett ohanterligt gruppkramsforum för tjugo högnivåslavar. Kineserna vet detta och förbereder alternativ, såsom bitcoin, till när detta system kollapsar, bekräfta asiatiska hemliga sällskaps-källor.

Trots oförmågan hos G20 att fatta avgörande kollektiva beslut, fanns det en del allvarlig geopolitisk kohandel som pågick före, under och efter G20.

Ett stort drag var en Rothschild / rysk attack på Bush / Clinton / Rockefellers kriminella gängs olje- och energiintressen i Mellanöstern. Detta visades i bolagsmedias nyhetsrubriker i form av ett tillkännagivande om en uppgörelse mellan USA och Ryssland om Syrien. Vad detta betyder är att Rothschilds och ryssarna har kommit överens om hur man ska dela gasintäkter som kommer ut från Mellanöstern, på bekostnad av Bush / Clinton / Rockefeller-fraktionen.

Pentagon och ryssarna å sin sida, står fast vid sitt avtal (som vi tidigare har rapporterat) att lämna allt väster om Eufrat (inklusive Israel) till ryssarna medan den amerikanska militären kontrollerar området öster om floden. Den här överenskommelsen kan nu bekräftas i flera bolagsmedias nyhetsmeddelanden där en säger att amerikanerna sa till deras kurdiska allierade att flytta öster om Eufrat.

http://www.reuters.com/article/us-mideast-crisis-syria-turkey-usa-idUSKCN1100LF?il=0

Rothschild / ryska överenskommelsen påverkar också Bush / Clinton / Rockefellers gasintressen i Ukraina. Detta innebär att nazist-statskuppen i Ukraina snart kan börja nystas upp, säger Pentagonkällor.
Dock är det verkliga slagfältet fortfarande USA där Khazarimaffian desperat klänger sig fast vid makten, mitt i folkets växande ilska. Personerna bakom Hillary Clinton kontaktade Vita Draken-Sällskapet igen för att säga att deras nya plan är att få Hillary att hoppa av presidentvalet av hälsoskäl och sedan driva en kandidatlista med Bernie Sanders och Michelle Obama mot Donald Trump. Detta beror på att ”Killary” är så vilt impopulär, så att stjäla ett val åt henne skulle vara mycket svårt, sade källorna. Den ursprungliga planen var att ersätta Hillary med Joe Biden och inte Sanders, anmärker andra källor.

Pentagonkällor, för sin del, säger att ”Hillary och Trump kan tvingas ut när Republiken USA tillkännages med en återgång till guldmyntfoten så att de vita hattarna kan återuppbygga landet.”

I vilket fall som helst har Hillarys hälsoproblem definitivt sänts i stor utsträckning i bolagsmedia nu där berättelser om lunginflammation etc. spridits ymnigt.

Det var också stor konstighet kring Hillarys kollaps den 11 september på en minnesevenemang för 911.

CIA källor, som annars verkar sobra och förnuftiga, insisterar på att Hillary ersattes av en ny klon (som stod i beredskap i Chelsea Clintons lägenhet) omedelbart efter att den gamla klonen kollapsade.
Visst verkar hon ha förändrats dramatiskt på mycket kort tid. Här är en bild på Hillary när hon är på 911-evenemanget:

http://a57.foxnews.com/images.foxnews.com/content/fox-news/politics/2016/09/11/hillary-clinton-has-medical-episode-at-911-ceremony-source-says/ _jcr_content / article-text / artikel-par-1 / images / image.img.jpg / 880/558 / 1473606747742.jpg? ve = 1 & tl = 1

och här är videon av när hon (trasiga klon?) kollapsar.

https://www.youtube.com/watch?v=11-EAzsGxgQ

Jämför det nu med en video av henne en kort stund senare när hon lämnar Chelsea Clintons lägenhet.

https://www.youtube.com/watch?v=m_RhcVXVwws&feature=share

Åtminstone verkar hon ha blivit 10 år yngre på en mycket kort tid.

CIA-källor yrkar på att klonerna har en begränsad intelligens och endast kan användas till att läsa tal och klippa band. Det är därför Clinton inte har haft en presskonferens på 278 dagar i en följd, säger de. När hon slutligen hade en så kallad ”presskonferens” förra veckan svarade hon på exakt sex lätta frågor såsom, ”diskriminerar de dig eftersom du är en kvinna”, från förvalda mediaprostituerade.

Personerna bakom Hillary är desperata att behålla en av sina egna i presidentens ämbete, eftersom en snara från militären / byrån för brottsbekämpning snabbt dras ihop runt dem. Den senaste åtstramningen var det enhälliga antagandet av ett lagförslag i båda amerikanska kamrarna, för att tillåta 911-offrens familjer att stämma Saudiarabien. ”Obama kan inte lägga in sitt veto och måste signera, eftersom Israel och den judiska maffian är de verkliga målen [för lagförslaget]”, säger Pentagon-källor.

Pentagon-källor säger också, ”En israelisk ubåt kan ha sjunkit på 15-årsdagen av 911, tillsammans med den israeliska spionsatelliten som var tänkt att hjälpa ISIS, Facebook destabilisera Afrika, eftersom Pentagon träffades av en missil uppskjuten från en israelisk ubåt under 911.” Detta skulle vara den senaste av en rad israeliska ubåtar som har sänkts under de senaste åren.

Khazarimaffian som fruktar för sin överlevnad uppvaktar desperat Ryssland och Kina i hopp om att avvärja den annalkande Pentagon / byråns dragnät.

Visst fanns det en del allvarligt sabelskrammel som åtföljde G20-mötet. Pentagon-källor säger att kineserna skickade 11 fartyg och pråmar till Panatag, som både Kina och Filippinerna gör anspråk på, för att ”mobba” Filippinerna.

Som svar flög Pentagons topp-general Joseph Dunford till Manila den 6 september där han träffade kinesiska och asiatiska militära toppledare. Omedelbart efter det, den 7 september, flög han till Yokosuka Navy-basen i Japan.

Därefter, den 9 september, meddelade Nordkorea att de hade utvecklat kärnvapen som kan sättas på ballistiska missiler som kan nå överallt i världen. Tydligen använder japanerna och amerikanerna Nordkorea som ett ombud för att hota, på ett sätt som kan bli rimligt förnekat, med en nukleär reaktion på kinesiska drag.

Efter detta startade Kina och Ryssland massiva gemensamma marina övningar i Sydkinesiska havet utanför Guandong-provinsen den 12 september.

http://www.reuters.com/article/us-southchinasea-china-russia-idUSKCN11H051

Pentagon-källor säger att den kinesiska ”Sydkinesiska havet-övningen tvingades vara i kinesiska vattnen utanför Guangdong och inte Hainan, och ingenstans i närheten av de exklusiva ekonomiska zonerna i Vietnam eller Filippinerna.”

Khazarerna driver också européerna att vidta åtgärder mot den amerikanska militären. Den senaste manifestationen av detta var ett meddelande från Frankrike och Tyskland att de skulle etablera gemensamma militära högkvarter som ett steg mot att skapa en all-europeisk armé.

http://www.presstv.ir/Detail/2016/09/10/484112/france-germany-eu-joint-military-head-quarters

Dessutom, vilket kan ses i videon (vid tiden 13:40) som länkats högst upp i denna rapport, nonchalerade Tysklands Merkel öppet och tydligt USA:s president Obama framför alla världens mediakameror vid G20. Sådana nonchaleranden framför kameror är avsiktligt iscensatta meddelanden till världen, i det här fallet ”Tyskland är inte vän med Amerika”.

Tydligen försöker Rothschild få kineserna, européerna, ryssarna och alla andra de kan hitta, att skydda dem från en amerikansk militär som söker rättvisa.

Det finns också en mycket verklig möjlighet till en ny, massiv händelse av typen 911/311. Kom ihåg hur Donald Rumsfeld berättade för pressen dagen före 911, att 2,3 biljoner dollar saknades från Pentagons budget. Tja, nu säger det amerikanska försvarsdepartementet att 6,5 biljoner dollar försvann från deras budget 2015.

http://www.dodig.mil/pubs/documents/DODIG-2016-113.pdf

Detta är helt klart ett budskap till världen att den amerikanska militärens industriella komplex, eller Khazarimaffian, det är inte klart vilka, har byggt upp en stor, hemlig, otrevlig överraskning av något slag.

Det är också värt att notera att de flesta av de vapen, värda 115.000.000.000 dollar, som USA har sålts till Saudiarabien under Obama-administrationen, faktiskt aldrig kom fram till Saudiarabien. Detta förklarar förmodligen hur amerikanska oljebolagen beväpnar sina ISIS, Al-Qaida etc. -ombud genom att låtsas att vapnen köptes av Saudiarabien.

Förhoppningsvis kommer snart alla dessa bolagsbrottslingar samlas upp, dras ut från sina huvudkontor i handbojor och sättas i fängelse eller annars avrättas offentligt. Som George Bush den äldres ökända uttalande, ”om det amerikanska folket fick reda på vad vi har gjort, skulle de jaga oss nedför gatan och lyncha oss.” Lita på att det amerikanska folket nu har fått veta.

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...