Benjamin Fulford Rapport, 12 november 2018

Benjamin Fulford Rapport, 12 november 2018

Per Staffan 15 november 2018

Benjamin Fulford (investigative reporter)

Veckovisa Geopolitiska Nyheter och Analyser

“Jesus Kristus gifter sig med Asiatisk Gudinna” när Öst-Väst hemliga sällskap enas om att rädda planeten

Av Benjamin Fulford, White Dragon Society
2018-11-12

För första gången i historien har östliga och västliga hemliga sällskap kommit överens om att arbeta tillsammans till förmån för planeten, säger hemliga sällskapskällor. Som en västerländsk hemlig sällskapskälla uttryckte det, ”Jesus Kristus kommer att gifta sig med Quan Yin [den buddhistiska barmhärtighetsgudinnan].”

https://en.wikipedia.org/wiki/Guanyin

Resultatet är att obegränsad finansiering kommer att ställas till förfogande för att finansiera projekt för att hjälpa världens levande varelser, mänskliga och övriga säger källorna. Men eftersom vi går in i historiskt okända vatten kommer det antagligen att ta några månader innan det faktiska arbetet kan börja, berättar källorna.

För närvarande finns det flera konkurrerande planer som presenteras på världsmaktens högsta nivå. Vatikanen och P2-frimurarna vill göra medel tillgängliga för befintliga nationalstater genom utvalda individer, säger P2-källor. Kineserna har redan börjat sitt arbete genom sitt One Belt One Road-program. De vita hattarna i Pentagon och det militära industriella komplexet marknadsför sina NESARA- och GESARA Global Currency Reset-idéer.

Det finns teoretiskt tillräckligt med pengar för alla dessa projekt att gå i gång samtidigt. Det finns emellertid en överenskommelse om att eventuella frisläpp av medel måste vara ordentligt kopplade till verklighet och verkliga världsprojekt om vi ska undvika hyperinflation eller tillgångsinflation, som vi har i det nuvarande systemet.

White Dragon Society har också lagt fram förslag som har fått inledande godkännande av både östliga och västliga hemliga sällskap, säger WDS-källor. WDS-förslaget är följande: Skapandet av minst två konkurrerande framtida planeringsorgan. Varje organ skulle ha en styrelse med sju personer utvalda från sju regioner: Kina, Ostasien exklusive Kina, Europa inklusive Ryssland, den muslimska världen, Indien, Afrika och Amerika. Alla beslut skulle nås med majoritetsval och veton skulle vara begränsade till enskilda regioner.

Föreslagna huvudkontorslokaliseringar för den västerländska byrån är Winnipeg, Kanada, det exakta geografiska centrumet i Nordamerika; och Buenos Aires, Argentina (påvens hem). För Asien föreslås Nara i Japan, Laos och Singapore. Förhandlingar pågår och inget slutligt beslut har fattats.

Det har dock bekräftats att över 200 miljarder dollar i guldbaserade medel kommer att finnas tillgängliga för att starta byrån så snart som lämpliga juridiska handlingar är utarbetade, säger BIS-källor.

Medan allt det här är goda nyheter, fortsätter stridigheterna för att kuva de återstående khazariska satanisterna i USA, EU, Israel och Japan.

I USA, enligt Pentagonkällor, gick Demokratiska partiet i en fälla när de ”blev lockade att begå röstbedrägeri i mellanårsvalet, vilket kommer att leda till deras åtal eftersom FISA-avklassificering kommer att ta ner Kammaren.” Med andra ord, valet i Florida, Arizona och någon annanstans övervakades noggrant, och bevis på valstölden samlades för att runda upp fler kriminella ur Khazarie-maffian, säger CIA-källor.

Dessutom rensade mellanårsvalet USAs senat på anti-Trump-republikaner och gav Trump-regeringen verklig kontroll. Det innebär att domare och åklagare nu kan utses för att genomföra de efterlängtade arresteringarna, säger källorna. ”Justitieminister Jeff Sessions skickar stafettpinnen till stabschefen Matt Whitaker som öppnar smärtfasen, med åtal öppnade och massarresteringar”, bekräftar källorna.

Dessutom fortsätter de, ”När toppdemokraterna i kammaren är utslagna, kommer särskilda val att hållas som kan föra kammaren tillbaka under GOP:s (Republikanska partiets)kontroll.”

Den andra anmärkningsvärda händelsen i USA i förra veckan var Högsta Domstolens domare Ruth Bader Ginsburg ”som föll på hennes kontor” och bröt tre revben. CIA-källor säger att hon förväntades avgå från högsta domstolen i januari. Detta skulle ge den militärstyrda Trump-regeringen en 9-3 majoritet i Högsta Domstolen, noterade Pentagon källor.

Det verkar också sannolikt att Trump tar bort Rothschild-agenten och handelsministern Wilbur Ross i januari, enligt nyhetsrapporter.

https://www.zerohedge.com/news/2018-11-09/commerce-secretary-wilbur-ross-may-be-his-way-out

Utöver detta verkar utredningen som ledde till gripandet av Goldman Sachs chefer i en skandal som involverar plundring av pengar från en malaysisk statsfond, vara en nollställning för tidigare VD:n Lloyd Blankfein.

https://www.businessinsider.sg/ex-goldman-sachs-chief-lloyd-blankfein-reportedly-met-with-the-fugitive-financier-involved-in-a-6-5bn-malaysian-wealth-fund-scandal/

Det finns gott om bevis för att khazarierna startade bränder i Kalifornien och iscensatte ännu en masskjutningsincident där för att försöka få federala medel och avleda allmänhetens uppmärksamhet från valstölderna, säger Pentagonkällorna. Men ”en kamikaze- eller Gudomlig vind brände ner Hollywoodelitens, kändisars och liberalers hem i Malibu”, noterar källan.

Det är intressant att en brand förstörde uppsättningen för HBO-serien ”Westworld” nära Los Angeles. Eftersom den andra säsongen av den serien var en flopp, skulle jag undersöka den branden noggrant om jag var försäkringsbolag.

http://fortune.com/2018/11/09/hbos-westworld-set-burns-down-in-california-fire/

Den khazariska maffian känner också hettan i Europa under dessa dagar. Tysklands kansler Angela Merkel har meddelat sin avgång som partiledare i december. Även om avgången bara ska vara som partichef, säger CIA-källor att hon också kommer att avgå som kansler.

Det betyder att den franska Rothschild-slavpresidenten Emmanuel Macron är den sista stora khazarie-ledaren kvar i Europa. Förra veckan sa Macron till en europeisk radiostation: ”Vi måste skydda oss själva mot Kina, Ryssland och till och med USA”

https://news.sky.com/story/donald-trump-hits-out-at-emmanuel-macrons-very-insulting-call-for-eu-army-11549731

Det här samtalet, som Trump betecknade som ”mycket förolämpande”, antagligen var ett erkännande att Kina, Ryssland och USA alla attackerade den khazariska maffian och deras EU-diktatur.

Khazarierna försökte också börja ett Tredje Världskrig för att undkomma den pågående rensningen. Som tidigare CIA-agent Robert David Steele uttryckte det,

Deep State äger North Atlantic Treaty Organization (Nato) och två av Deep States högsta tjänare-generalsekreteraren för NATO Jens Stoltenberg (Norge) och Högsta allierade befälhavaren i Europa, General Curtis Scaparrotti (USA) – har i min spekulativa åsikt planerat att träna TRIDENT JUNCTURE (TRJE18) på så sätt att ett första anfall mot Ryssland blir möjligt efter en NAVO GLADIO falsk flaggoperation skett med en och kanske fler simulerade ryska attacker som utförs som en Casus belli.

https://phibetaiota.net/2018/11/robert-steele-while-moscow-talks-about-treaties-the-deep-state-is-starting-world-war-iii-now-this-month/

I Israel tog den pågående kampanjen för att ta bort den satanistiska premiärministern Benjamin Netanyahu ytterligare ett steg framåt, eftersom polisen rekommenderade att åtala flera av hans medarbetare i en mutskandal som involverade Israels inköp av ubåtar från Tyskland.

https://www.timesofisrael.com/police-recommend-charging-ex-netanyahu-lawyer-others-in-submarine-bribery-case/

Dessa ubåtar har för det mesta sänkts av amerikanska militären eftersom de använts i försök att starta tredje världskriget genom att avfyra nukleära missiler och skylla dem på andra länder som Nordkorea och Iran, säger Pentagon och CIA-källor.

https://www.newyorker.com/news/as-told-to/what-it-felt-like-in-hawaii-when-warning-of-an-in-bound-missile-arrived

https://www.bbc.com/news/world-asia-32671101

De tyskbyggda israeliska ubåtarna var också inblandade i kärn- och tsunamiterrorattacken mot Japan den 11 mars 2011, enligt den japanska militära underrättelsetjänsten. Du kan slå vad om att Netanyahus samarbetspartners erbjuds förhandlingar om erkännande för att avslöja och avlägsna massmordaren Netanyahu.

Även i Asien fortsätter Khazarie-regimen att demonteras. Kungliga Manchu familjekällor säger att Sydkorea inte kommer att existera som en självständig stat mycket längre. ”Det kommer att slås samman med Nordkorea och kanske också med Manchuriet”, säger en kunglig familjekälla. Amerikanska militären kommer att vara allierad med den nya enade staten, säger han.

I Japan tillkännagavs att ett nytt parti som syftar till att återställa Samurai-styre annonserades formellt den 11 november 2018, hundraårsjubileet av slutet av första världskriget. Japanerna var bland första världskrigets segrare, men blev i stor utsträckning nonchalerade vid Versailles-förhandlingarna och vidare isolerade när Nationernas Förbund nonchalerade deras förslag att förbjuda ras och religiös diskriminering. Den här gången har avtalet mellan östliga och västerländska hemliga sällskap rättat till denna historiska orättvisa, enligt hemliga sällskapskällor.

Den japanska militären och undre världen skickade ledande representanter till grundandet, arrangerat på Meiji Kinenkan. En WDS-representant var också där. Det här är en plats av historisk betydelse för japanerna, eftersom det var där ”utkastet till den tidigare Kejserliga Konstitutionen och Imperial House Act diskuterades i närvaro av Meiji kejsaren.”

http://www.meijikinenkan.gr.jp/english/

Installationen av en ny kejsare i Japan nästa år kommer att markera slutet på hemligt kolonialt styre i det landet och början på en ny era, säger japanska högerkällor. Som en del av detta kommer Bank of Japan att nationaliseras, säger de.

Om vi kommer ihåg att Trump i oktober sade att Federal Reserve Board var ”hans största hot” kan vi se att den amerikanska militären och de japanska högerkrafterna båda strävar efter att ta kontroll över de privatägda centralbankerna.

https://benjaminfulford.net/

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...