Benjamin Fulford Fullständig rapport, 5 februari, 2018

Benjamin Fulford

Fullständig rapport

5 februari, 2018

”Nazister ställer sig i linje med White Dragon när Satanisterna fortsätter med sina dödskamper”

Ett större fredsavtal uppnåddes i förra veckan i förhandlingar som ägde rum bokstavligen under den blå-blod-supermånens ljus, i ett visst asiatiskt land, enligt källor som närvarade. Som ett resultat av detta, har Nazi-falangen i världens militär-industriella komplex gått med på att ställa sig i linje med styrkans ljusa sida. Sålunda kommer Nazi-teknologi, i synnerhet anti-gravitets- och hypersoniskt (Mach 20+) flygresande, i en nära framtid göras tillgängligt för planetens ”ytbefolkning”, säger källorna. En av deltagarna i förhandlingarna var en nära släkting till Amiral Richard Byrd, berömd från utforskandet av Antarktis, som ofta har besökt Nazist-baserna i Antarktis, så detta är på riktigt, gott folk. Vi har flera detaljer i slutet av denna rapport.

Utöver detta uppnåddes ett avtal mellan hittills motstående parter i Asien, vilket kommer att tillåta de vita hattarna att utveckla och bruka stora guldfyndigheter i Bougaineville, Indonesien, samt på andra ställen, säger källorna. I fallet med Bougaineville, betyder det att både kung David Pei II och hans motståndare nu är ombord. Guldet ska användas till att backa upp en kryptovaluta som snart kommer att utannonseras och som ska användas till att finansiera ett västerländskt utvecklingsprojekt i samma eller större skala än Kinas pågående triljondollar- One Belt Road – projekt, sägs det.

Under tiden tillbaka i USA, håller utrensandet av khazariska Satanister från alla regeringsnivåer på att accelerera. Enligt Pentagons källor: ”Trumps State of the Union– tal gav grönt ljus för utrensningen i deep state från USA:s regering med följande aktiveringskod: ’Jag åkallar Kongressen att bemyndiga varje Kabinettsekreterare med fullmakten att belöna goda medarbetare och att avlägsna federala anställda som underminerar allmänhetens tillit eller som sviker det amerikanska folket.’”

Det stora tumultet i massmedia i USA gällande utsläppet av ett FISA-dokument om FBI som genomför en politiskt motiverad undersökningsoperation gällande Donald Trumps valkampanj 2016 var hysterisk, för det ”officiella” utsläppet gör det möjligt att i själva verket börja arrestera personer i the deep state. Artikeln i länken nedan, fastän den är från den satiriska sajten, The Onion, stämmer faktiskt till rätt stor del.

https://politics.theonion.com/fbi-warns-republican-memo-could-undermine-faith-in-mass-1822639681

Allt väsen gällande dokumentet har distraherat uppmärksamheten från de mycket mer betydelsefulla pågående avslöjandena om det massmördande medicinska/farmaceutiska komplexet. Här har nu Dr. Robert Gallo, en av de så kallade med-upptäckarna av HIV-viruset, trätt fram och erkänt att han blivit tvingad till att skapa det för att ”utplåna den afrikanska rasen”, enligt CIA och andra källor.

https://pinvibe.com.ng/forced-create-hiv-virus-secret-weapon-wipe-african-race-dr-robert-gallo-finally-speaks/

https://www.youtube.com/watch?v=HgiMqgjS-zM&feature=youtu.be

Som en reaktion har USA:s militär och vita hatt-agenter i förra veckan förstört kabalens bio-laboratorier och skjutit ner kabalens satelliter i ett pågående outlyst USA:s inbördeskrig, bekräftar Pentagons källor.

En källa i Pentagon som var involverad i en räd på en underjordisk kabal-bas, säger att de upptäckte ”människor i grottor, alla sorters hybrider av mänsklig/animalisk genetik, människor som avsiktligt hade smittats med patogener, och flera andra fasor.” Basens ingång har stängts av för att hindra kabalens ledare att fly, uppgav källan.

Alltfler trovärdiga rapporteringar om mass-steriliseringar med hjälp av vacciner kommer också nu ut, med det senaste om 500,000 kvinnor i Kenya som med tvång steriliserades av vad de fick höra var ett ”tetanusvaccin”.

https://www.blacklistednews.com/article/63453/pharma-co-has-license-suspended-as-vaccine-blamed-for-sterilization-of-500000-women-.html

https://mobile.nation.co.ke/news/Church-faults-State-over-lack-of-cooperation-on-vaccine-testing/1950946-3222120-155xq1n/index.html

Cancerindustrin befinner sig också under attack för sitt avsiktliga spridande av cancerframkallande ämnen i dagligvaror för att ge upphov till cancer och för att sedan använda strålning och toxiska kemikalier för att mörda sina offer.

En medlem i the White Dragon Society (WDS) höggs nyligen med en förgiftad nål och fick ta emot ett cancerframkallande virus. När han uppsökte läkare fick han höra att han omedelbart måste påbörja kemoterapi och strålbehandling, av kanadensiska läkare som troligtvis var ”ovetande springpojkar”. I stället använde han sig av kostterapi och Rife-maskiner för att fullständigt eliminera cancern, mycket till läkarnas överraskning, som trodde att de skulle kunna ”köpa tid” för honom med hjälp av strålning och kemikalier.

Razzior hos the American Medical Association samt familjen Rockefellers arkiv rekommenderas innan de får en chans att förstöra bevis på detta massmördande genom cancer.

I alla händelser så pågår nu massarresteringar på dessa mördare. Memot i länken nedan visar att USA:s militär söker efter utförare för att bygga faciliteter för 13,000 fångar och 5,000 väktare i Guantanamo Bay, Kuba.

https://www.neco.navy.mil/synopsis/detail.aspx?id=485890

USA:s militär har också inkallat en 12-medlemmar militärdomstol, under marinens bevakning, som arbetar bakom kulisserna för att ”sända många till galgarna för uppvigling och högförräderi”, säger Pentagons källor. Det är varför Trump lade ut det oredigerade FISA-memot och skrev på ett dekret om att hålla Guantanamo Bay öppet, säger källorna.

”Flera memos kommer att släppas oredigerade, tillika med en Generell Rapport från Justitiedepartementet, som kommer att krossa the deep state”, fortsätter källorna. ”Kongressen har en miljon dokument och Trump kan upphäva sekretessen gällande dem och släppa dem alla oredigerade, för att spränga Demokraterna och the deep state”, tillägger man.

Försöken att döda kongressmedlemmar som är involverade i dokumentutsläppet, med en iscensatt tågurspårning, förorsakade inga dödsfall, tack vare vad Pentagon medger ”förfaller vara ett gudomligt ingripande”.

I alla händelser så är kampen mot kabalen ännu inte över. Notera hur de svarade på utsläppandet av FISA-memot med ytterligare ett 666-poängs fall i Dow Jones index. De kommer att använda sin kontroll över banksystemets datorer för att försöka stänga ner det finansiella systemet under de kommande månaderna, säger CIA-källor. Detta innebär att planer på oförutsedda utgifter måste göras för att hålla det amerikanska folket försett med mat, bränsle samt basnödvändigheter i händelse av att finansiella datorer och uttagsautomaterna stängs ner. Puerto Rico var bara en försmak.

Det kommer även att bli ytterligare ett arrangerat försök att påbörja ett tredje världskrig, säger ryska FSB-källor. Mossad-länkade sajten DEBKA och flera nyhetskällor i Mellanöstern säger att det finns en mycket verklig sannolikhet för att ett krig som involverar Israel bryter ut under de kommande dagarna. Detta förväntas starta i Libanon och i Gaza-remsan, säger källorna. Men WDS-källor bekräftar att alla försök till att trigga kärnvapen kommer att bli neutraliserade.

Ytterligare, enligt dokument och artiklar som har sänts av Nina Sidorova från the Southern California Tenants Association, så har Rotschildarna redan tagit beslutet att stänga ner sitt ”Project Israel”. I stället har de flyttat på nyckelpersonal, pengar och vapen till Ukraina, där de hoppas kunna etablera ett ”Nytt Khazarien”.

Vid det här laget skulle WDS vilja försäkra samtliga av Israels medborgare att deras säkerhet kommer att garanteras, oberoende av vad som sker under de kommande dagarna, veckorna och månaderna.

Nu när nazisterna har gått med på att komma ut från sina gömställen och återförena sig med den mänskliga familjen, finns i alla händelser ingen militärmakt kvar som kommer att stötta fler khazariska genocid-projekt. Nazisterna drivs nu av en generation som är i 30-års-åldern och som inte har någon erfarenhet av eller är involverande i Andra Världskrigets fasor. Av den anledningen har de ingen orsak till att gömma sig.

I alla händelser, enligt källan som nämns ovan, så har nazisterna faktiskt inte alls gömt sig. I den verkliga världen färdades de flesta naziledarna som inte blev arresterade vid slutet av Andra Världskriget, inte till Antarktis eller ens Sydamerika. I stället for de till Spanien, som fortfarande leddes av en fascistisk regering efter att kriget var slut. Många stannade i Spanien, men andra reste vidare till Kuba och Nevada, bland annat. Det ökända Area 51 och andra baser i Nevada är huvudsakligen baser för att testa avancerad nazistisk luftrumsteknologi, enligt denna källa. Denna teknologi kommer man nu att dela med sig till den allmänna befolkningen, säger källan.

Nazisternas baser i Antarktis, säger denna källa, är mycket mindre och av mindre betydelse än man tror. Han säger att desinformation gällande gigantiska baser i Antarktis avsiktligt lades ut av nazisterna för att hålla nazi-jägarna från sitt spår. Verkligheten är att de hittade varma håligheter under isen, vilka skapades av vulkaniska heta källor, men att vattnet var odrickbart.

Denna källa som har en högre befattning inom CIA i Asien, bekräftar också påståenden från den kinesiska regeringen att Nordkorea är en hemlig koloni till USA. ”Det nordkoreanska ledarskapet talar bättre engelska än de flesta amerikanarna”, säger han. Nordkorea användes som ett rättfärdigande till att sälja vapen i Ostasien och såsom en rimlig ursäkt för att påbörja ett krig”, säger han. Ett förenande av den koreanska halvön är nu möjligt, tillägger han, och bekräftar vad källor i det hemliga sällskapet Japanese Three Legged Crow säger.

Olika källor bekräftar att det inte kommer att bli något enskilt uttalande om att en ny tidsålder har påbörjats, utan snarare en ström av händelser, såsom vi kan se att utvecklar sig inför våra ögon och som resulterar i en totalt annorlunda och mycket sundare och lyckligare planet. Denna process har onekligen börjat.

 

 

https://benjaminfulford.net/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Du gillar kanske också...