Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 maj, 2018

Hälsningar! Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har etablerat en kontakt med alla era guider och vi kan rapportera till er alla att era andliga guider är väldigt exalterade över vad de ser att mänskligheten rör sig emot nu. De är optimistiska och de har ett meddelande som inte har kommit igenom till de flesta individer och det meddelandet är att ni måste ta hand om er själva först.

Så många av er letar efter ett syfte och vill tjäna och ni glömmer bort att för att kunna ha något att ge till andra, så måste ni först uppnå ett visst mått av balans, ett visst mått av vitalitet och ett visst mått av glädje i ert eget liv.

Ni har allt ni behöver för att uppnå dessa tre. Som uppvaknade varelser vet ni hur ni ska balansera er energi; ni vet hur ni ska meditera och ni vet hur ni ska följa glädjens väg. Ni behöver inte oroa er över att ni ska överdriva omsorgen om er själva; det är faktiskt självkärlek ”in action”. Anledningen till att ni inte behöver oroa er för att överdriva det, är att när ni är i ett tillstånd av glädje, så tillåter ni mer energi att flöda till er och genom er.

Ni jordar den högfrekventa energin in i era kroppar och in i planeten. Det är mer troligt att ni sprider glädje runt er, när ni tar hand om er själva. Det är mer troligt att ni ler. Det är mer troligt att ni blir snälla och artiga. Det är mer troligt att ni inte låter saker komma till er, som har en tendens att komma till er när ni överdriver era fysiska handlingar och er stress.

Nu är inte en tid, då ni ska lägga till nya saker att göra. Nu är en tid för att slappna av och ta emot och därefter kan ni börja fundera över hur mycket mer ni kan bidra. Men att hålla en hög vibration, måste vara av största vikt för de av er som är uppvaknade. Resten av kollektivet räknar med er. De behöver ledare och ni behöver leda genom att vara exempel. Ni behöver leda genom att bemyndiga er själva och sedan visa andra hur de kan göra det.

Vi är det Arkturiska rådet och vi har njutit av att ha kontakt med er.

Översättare: Marie Nilsson

Du gillar kanske också...