Benjamin Fulford Rapporterar, 15:e augusti, 2017

Benjamin Fulford Rapporterar, 15:e augusti, 2017

 

USA:s hot mot Nordkorea är kopplat till konkursförhandlingar och global omstart

Organiserad brottslighet av Benjamin

 

Meddelande till läsarna, på grund av tidsskillnader kommer denna veckas rapport att komma på måndag kväll, Nordamerikansk Östkusttid.

Världshändelserna i sommar har fastnat i ett tillbakahållande mönster, men ett stort paradigmskifte är möjligt i höst, om vi ser till att det kan bli av.

Det tillbakahållande mönstret är som följer: FÖRENTA STATERNAS AMERIKANSKA BOLAG, som har misslyckades att betala sina skulder den 1:e maj i år, har hotat med krig mot Nordkorea som en förhandlingsmetod med sina fordringsägare. Dess huvudsakliga kreditgivare, Kina, har synat bolagets bluff, och lovat att skydda Nordkorea om det attackeras ensidigt. Samtidigt har kineserna utfört begränsade militära åtaganden på gränsen till Indien, och påmint Amerikanerna om att de har den tekniska kunskapen att ta över landet med 1,3 miljarder invånare inom några månader, om det det skulle bli krig.

Kineserna har också sagt att de inte kommer att skydda Nordkorea om de startar det hela. Samtidigt har Ryssarna och Pentagon informerat Israelerna om att de kommer att bli attackerade, om de försöker skjuta en nukleär missil från en av deras ubåtar, och få det att se ut som om Nordkorea gjorde det, säger Pentagon och ryska FSB-källor. Detta har effektivt omintetgjort den Khazariska maffians eventuella försök att starta ett tredje världskrig, eftersom det enbart kommer att påverka dem själva. De kan inte längre lura oss att starta ett krig.

I vilket fall som helst så har den Amerikanska militären drivit otaliga scenarier som involverar ett all-out-krig med Kina, och resultatet blir alltid detsamma, 90% av mänskligheten dör och det norra halvklotet blir obeboeligt. Kineserna är fullt medvetna om detta. Det betyder att dessa krigssamtal bara består av ”bordstrummande”. Situationen verkar således ha hamnat i ett dödläge.

Men, det är inte ett dödläge. Trumpregimens Kharaziska fraktion, inser att deras krigssamtal inte leder någonstans, och överväger nu att skära ner den Kinesiska exporten till USA. Det här är det gamla “om vi inte köper, dör de”, och det är sådant som hördes i den Amerikanska underrättelsetjänstens kretsar. Men ur Kinesisk synvinkel skulle det faktiskt vara ett plus, för att en kund som har använt sitt kreditkort under de senaste 40 åren, och nu inte kan betala sin räkning. Ingen drar nytta av en odugling, särskilt inte en brottslig odugling som USA, som har krigat i 220 år av sin 241-åriga existens.

Om Amerikanerna ändå bestämmer sig för att gå vidare, och använda tullar och handelshinder för att avskaffa Kinesisk import, och avsluta det Kinesiska handelsöverskottet med USA, kommer det att få många konsekvenser för tredje part, det mesta mycket dåligt för USA. Rent generellt så skulle USA drabbas av en kraftig försämring i levnadsstandard, och skulle bli en paria i global handel om man försökte göra något sådant.

Amerikanska regimen har förlorat mycket förtroende och allierade till följd av sitt antisociala beteende runt om i världen. En indikation på detta är det faktum att de Italienska skräpobligationerna nu har ett högre värde, än de Amerikanska Statsobligationerna.

http://www.zerohedge.com/news/2017-08-10/italian-junk-bonds-yield-less-treasurys-insanity-bond-market-4-charts

Låt det sjunka in någon minut, eftersom de Amerikanska Statskassorna sedan det andra världskriget, har betraktats som den säkraste tillflyktsorten för pengarna i världen, och nu bedömer marknaden det som mer riskfyllt, än de skräpobligationer som är utgivna av privata sektorn, i den konkursfärdiga nationen Italien.

Nu har finansiella myndigheter i Storbritannien indirekt avslöjat den Amerikanska Bolagsregeringens taktik med att köpa sin egen skuld, och få det till att se ut som om andra länder (Belgien, Irland osv.) gjorde det, för att få det att verka som om allt är bra på de Amerikanska finansmarknaderna. De gjorde det indirekt genom ett erkännande i Financial Times, som för 103 år sedan, när nästan ingen köpte Engelska obligationer på grund av Första Världskriget, och ljög för allmänheten genom att rapportera att obligationerna var övertecknade.
http://www.zerohedge.com/news/2017-08-08/none-it-was-true-103-years-later-ft-admits-it-lied-and-colluded-bank-england

 

När jag var en finansiell journalist inom media för företag, sa mina chefer ofta att jag skulle stödja den här typen av lögner “för att öka marknadspsykologin.” Med andra ord skulle vi vara hejarklacksledare, inte objektiva nyhetsreportrar.

Nu riskerar fler och fler folk sina karriärer inom företagsmedia i USA, genom att avslöja sina chefers agendor. Till exempel erkände Brian Williams från NBC under bästa sändningstid, att “vårt jobb är att skrämma människor till döds beträffande Nordkorea.”

http://www.zerohedge.com/news/2017-08-09/nbcs-brian-williams-our-job-scare-people-death-over-north-korea

Syftet med denna skrämselpropaganda var att pusha investerare att köpa Amerikanska obligationer för att få en “fristad”, men det fungerar inte.

I stället kvarstår planen på att avlägsna alla slutliga uppdrag i USA som styrs av Khazarianmaffian. “Trump är redo för totalt krig i [Washington] DC-träsken, efter att ha avskedat de som läckt och Paul Ryans allierade Rence Priebus, säger Pentagons källor.

Det finns också många andra tecken på att träsken dräneras på Khazarians som tillber Satan, säger källorna. Nu, när de högsta Khazarian-hantlangarna som Clintons och John McCain har tagits bort, avlägsnas tjänstemän på lägre nivå. En sak är att den “Israeliska slampan FN-ambassadören Nikki Haleys två toppmedhjälpare avskedades, och hon kan vara nästa,” meddelar källan. Den andra saken är att den “Iranska höken och [General David] Petraeus kumpan Derek Harvey avskedades från Nationella Säkerhetsrådet, och ersätts av John Kelly som blir Vita Husets Stabschef,” säger Pentagons källor. Dessutom blev Mossads Ezra Cohen-Watnick, NSC:s underrättelsechef avskedad efter att Kelly tagit över, för att han kunde framstå som en nationell säkerhetsrisk och motsätta sig Iran-avtalet,” säger källan. All annan personal som reser till Israel, eller har kopplingar till den oseriösa nationen, kommer också att sparkas, säger man.

Ezra och hans gelikar, gick tidigare inte att sparka på grund av Trumps svärson Jared Kushner, säger källorna. Emellertid kan “Kushner själv få sitt säkerhetstillstånd fryst av Kelly”, lägger de till. Kushner skickas på vilgåsjakt i Mellanöstern för att visa sin inkompetens som fredsmäklare, säger källan.

För att ersätta Khazarians kontroll, bildar Pentagon, Ryssarna och Kineserna en stor trepartsallians, är källorna i alla tre lägren överens om.

Detta ses i Venezuela, vilket de facto har blivit ett Ryskt protektorat efter att Ryssarna fick en stor andel i den nationens oljeindustri. Detta kunde inte ha hänt utan ett ja från den Amerikanska militären. Med andra ord betyder det att Khazarians planer att starta ett krig med Venezuela, liksom planerna på att starta ett krig i Nordkorea, har blivit stoppade.

Dessa stora tre håller också på att skapa fred på den Koreanska halvön, så att en Nord-Sydkoreansk järnvägslänk kan byggas, och mineralerna värda över 10 miljarder dollar i Nordkorea, kan börja användas, säger källorna.

Det finns också stort tryck för att avsluta striderna i Afghanistan, så att nationens mineralförmögenhet också kan börja användas, till att förbättra människornas liv.

Det förekommer också förhandlingar på hög nivå, angående det som nu händer mellan Kanada och Nordkorea, säger Kanadensiska regeringskällor. Nordkoreanerna förmedlar nu till Kanadensarna att det finns ett Asiatiskt hemligt förbund, som kommer att finansiera ett företagsuppköp av den Amerikanska Bolagsregeringen, säger källor nära förhandlingarna. Amerikansk militär- och underrättelsetjänstens vita hattar, stödjer idén om ett förenat Nordamerika, med en kompetent demokratisk regering i ledningen.

Slutligen, vill många grupper ha en massmeditation under solförmörkelsen den 21:e augusti. Det nuvarande hybridkriget som pågår, handlar verkligen om vem som styr den psykologiska processen med att bestämma vad mänskligheten ska göra i framtiden, och då kan en positiv gruppmeditation faktiskt hjälpa till. Man behöver inte vara hindu eller buddhist för att utöva meditation. Människor kan i stället ta sig tid att visionera över vilken typ av planet vi skulle vilja leva på, och vad de personligen kan bidra med för att åstadkomma det.

Hittills har vår planet drivits av rädsla och krigsförespråkare. De har manipulerat oss genom att säga att vi måste frukta och bekämpa “hedningarna, muslimerna, kommunisterna, Al Qaida, Ryssarna, ISIS, Kineserna, Nordkoreanerna etc.”

Vi är nu redo att i stället växla till en positiv syn baserad på tankar om “hur vi kan hjälpa varandra att göra denna planet till ett paradis för alla.” I höst, då skattesfristen den 30:e september för den Amerikanska bolagssregeringen närmar sig, kan vi få det att hända. Det är dags att dränera DC-träsket, och sedan P2-Frimurarnas svarta soldyrkande högsta lorder. Var snälla och vila under de sista veckorna av sommaren, och förbered er för en hektisk höst. Låt oss avsluta det vi har påbörjat.

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

You may also like...