Benjamin Fulford Komplett Rapport, 8 oktober 2018

Benjamin Fulford Komplett Rapport, 8 oktober 2018

Per Staffan 11 oktober 2018

Veckovisa Geo-politiska Nyheter och Analyser

Världen är på väg att få lära sig om Khazariska maffiabrott som är skrämmande bortom all fantasi

Av Benjamin Fulford, White Dragon Society
2018-10-08

Den khazariska maffian har torterat, mördat och kannibaliserat barn i en skrämmande omfattning, och världen är på väg att få reda på det när militära tribunaler börjar. Några mycket störande bilder och vittnesmål som skickats av New York Police Department och CIA visar hur ond den Khazariska maffian verkligen är. Dessa människor är bortom sanning och försoning och förtjänar inte ens en snabb död.

Låt oss börja med FBI: s statistik om saknade barn i USA, så att skeptiker kan förhindra att den rena ondskan i dessa handlingar stänger deras sinnen. År 2015 saknades 442 032 minderåriga barn; Av dessa återfanns inte 42 032

https://www.fbi.gov/file-repository/2015-ncic-missing-person-and-unidentified-person-statistics.pdf/view

Som jämförelse saknades 17 971 barn (motsvarande 44 447 i USA när de justerades för befolkningsskillnad) samma år i Japan och nästan 99 procent av dessa barn hittades.

https://www.npa.go.jp/safetylife/seianki/fumei/H28yukuehumeisya.pdf

Fotona nedan, skickade av CIA, är kopplade till CNN-stjärnan och FRB (Federal Reserve Board) Vanderbilts arvinge Anderson Cooper och kan ge en antydan om vad som hände med åtminstone några av dessa barn.

(Per Staffan: Det var inte möjligt att kopiera vissa mycket viktiga bilder in i denna text. Gå till det engelska originalet för att se bilderna – https://sananda.website/benjamin-fulford-complete-report-august-10th-2018/)

Ännu hemskare är video stillbilden, länkad nedanför som skickades till CIA via bud från NYPD. Det visar en ung flicka vars ansikte påstås var avskalat av Hillary Clinton i en satanisk ritual. Varning! det är åskådligt och jag slutade titta strax efter 2 minutersmarkeringen.

https://youtu.be/zIbY6jyQpJ8

Nu börjar jag förstå uttrycket av ren skräck i George Soros ansikte när jag ställde en fråga till honom på en presskonferens om familjerna som äger Federal Reserve Board (FRB). Han hade antagligen sett några av de här sakerna i första hand.

Åtalen av dessa brottslingar är satta till att äntligen börja nu när den amerikanska militärregeringen, som stöder president Donald Trump, har säkrat en majoritet i Högsta domstolen med bekräftelsen av domaren Brett Kavanaugh, säger Pentagonkällor. ”Allmänne åklagaren Jeff Sessions har redan träffat den verkliga speciella åklagaren, den amerikanska advokaten John Huber i Utah, så att de 57 000 anklagelserna kan öppnas”, berättar källorna.

”Kavanaughs insättning i Högsta Domstolen borde släppa hemligstämpeln av FISA och andra dokument samt militära tribunaler”, säger källorna. Dessutom tillägger de, ”Senaten godkände enhälligt en resolution som kräver frisläppning av 9/11 dokument, så scenen är förberedd för att ta ner sionisterna och den djupa staten.”

En annan aspekt för att påbörja åtalen mot dessa brottslingar är den pågående amerikansk/ryska militära insatsen mot den skurkaktiga staten Israel, säger källorna. I synnerhet syftar ”rysk elektronisk krigföring inte bara till att införa flygförbudszon över Israel, utan till att stoppa ICBMs och andra missiler från att skickas upp, vilket gör Samson-alternativet föråldrat och gör avrustning av atomvapen till det enda möjliga alternativet” förklarar Pentagon källor. Med andra ord kan Israel inte längre använda atomvapenutpressning för att skydda satanisterna i USA. Även Vatikanens P2-källor bekräftar att den israeliska premiärministern Benjamin Netanyahu är en satanistmassmördare som måste arresteras eller dödas så snart som möjligt.

USA och Ryssland överväger också att införa en havs- och landblockad mot Israel för att tvinga den staten att stoppa sin brottsliga verksamhet, fortsätter de.

Källorna skickade detta foto med förklaringen att ”även Vita huset har deklarerat Röda Oktober.”

Pentagonkällorna sa också: ”Det verkar som att kabalen kan ha förlorat en ubåt eller undervattensbas och hämnades genom att skicka ricin (giftiga frön) till Försvarsminister James Mattis och Marinchefen John Richardson.”

Vad Pentagon-källorna refererade till var förstörelsen av ett ”Clintons flyktresidens med omgivningar, inklusive en underjordisk bunker byggd för att lagra guldet”, enligt CIA-källor i Indonesien.

Denna förstörelse framställs i nyheterna som den senaste tsunamin som slog till i Indonesien, som till och med experter, citerade av Washington Post noterar ”… var inte en vanlig händelse”, säger Adam Switzer, huvudforskare på det Singaporebaserade Earth Observatory. ”Denna jordbävning var tillgänglig bortom varningssystemens gränser ”.

https://www.washingtonpost.com/world/asia_pacific/not-a-straightforward-event-how-multiples-disasters-stunned-experts-and-ravaged-a-corner-of-indonesia/2018/10/06/4394e20c-c967-11e8-b2b5-79270f9cce17_story.html

Här den verkliga förklaringen, enligt CIA:

”Clinton hade kontroll över guldet som kom ut från Grasberggruvan/Freeport. Clinton Foundation/Clinton Global Initiative, med kontor i Papua, var till för att tvätta pengarna som erhölls från försäljningen av det odeklarerade guldet. (Mycket av det var icke bokfört guld).

https://www.clintonfoundation.org/clinton-global-initiative/commitments/integrated-malaria-control-program-drc-papua-indonesia

”Clinton har gjort affärer med en viss fraktion av den indonesiska militären i flera år – de som kontrollerar tillgången där.

”Kineserna hade bekräftat allt detta och visste att det enda sättet var att översvämma det. Tsunamin utlöstes av kineserna.

”Tsunamin var inte möjlig-vetenskapligt alltså. Allt var noggrant gjort, och sedan skyllt på felaktig teknik och en ”konstig” felaktig glidvinkel. Men den här felaktiga glidvinkeln var ”konstig” (om du frågar geologer) eftersom den inte var naturlig.

”Kommunikationssystem kan manipuleras. Därför misslyckades det att visa den tredje tsunamin. Detta tsunamivarningssystemet har fungerat sedan de fick det utvecklat efter julkatastrofen 2004.

”Det finns osynliga lasrar som inte har någon färg i det synliga spektret. Detta går utöver DEW (Directed-Energy Weapons). Bortom DEW finns ICKE-synlig laser. Den kinesiska militären är smart – det här kan inte upptäckas. De tog DEW-tekniken och förbättrade den.

”Detta var en direkt träff från ett kinesiskt icke-synligt lasersatellitvapen. Det slog ut Clintons Flyktresidens, de som fanns där och den underjordiska bunkern. Tyvärr blev det allvarliga indirekta skador. ”

CIA-källorna säger att nära 500 miljoner dollar i kontanter (inte 270 miljoner dollar som rapporterades förra veckan) tillgreps av specialstyrkor i razzian i detta Clinton-gömställe innan det förstördes. En Google Earth-bild av det förstörda komplexet finns nedan.

Pengarna uppdelades ”mellan en viss grupp av vita hattars indonesiska regeringstjänstemän på toppnivå, en av dem vicepresident Jusuf Kalla och Trumps inre krets, inklusive militären”, säger källorna. Så nu vet vi varför generalerna fick ricin skickat till dem.

Vi har också fått tillstånd att ge våra läsare mer information om en av våra CIA-källor. Han var ansvarig för byråns hemliga tjänster i Jakarta och arbetade utifrån den amerikanska ambassaden 1965-1985.

”När han var där, berättade han att det fanns bara 20 amerikanska medborgare som bodde permanent i Jakarta. Alla arbetade på ambassaden under diplomatiskt skydd. Han berättade för mig, och detta är ett citat: ”Vårt team eskorterade Bung Karno (president Sukarno) ut från makten och vi installerade Suharto till makten.”

”Och ja, hans team liksom Langleys huvudkontor och andra alfabetsbyråer var inblandade i att bistå Suharto vid dödandet av upp till 1 miljoner indonesiska kineser som var märkta PKI (Partai Komunis Indonesia). Det här var en välplanerad nedtagning av hela Suhartos så kallade opposition. Det var planerat med den australiensiska regeringen också; De var tungt inblandade i detta försök till folkmord. Det var också den tiden när Suharto överlämnade kontrollen över Freeport till byrån. Det finns så mycket mer om detta, men tillräckligt för nu.

”Jag frågade cowboyen varför han gjorde det här; Hans svar: ”Det var mitt jobb. Jag arbetade för den amerikanska regeringen. Man ställde inte frågor då. Om man gjorde det försvann man. ”Han berättade för mig att han personligen var inblandad i att skicka två lastfartyg av ris till Kalimantan, eftersom de inte hade mat och Dayakerna och Malaysierna var döende av svält under denna kris, eftersom alla ristransporter från Jakarta stoppades. (Han gjorde det med privat personal.) Och för att tillägga ytterligare, ja, han var nära Bush Senior-kartellen under dessa dagar. Han var en del av den gamla vakten. Inte många kvar nu. ”

Slutligen, vår källa som är kopplad till de hemliga baserna i Antarktis (han är en släkting till amiral Richard Byrd i den berömda Antarktisutforskningen) kom tillbaka till oss för att insistera på att något riktigt konstigt hände där och sade att citatet nedan från förra veckan var sant:

”Antarktis öppnar upp ett MASKHÅL. Ja, det finns en ”öppning” till andra dimensioner där nere. På grund av de extremt höga magnetiska skiften som pågår i och nära Antarktis är det bokstavligen ”att riva upp en ny struktur” i det dimensionella fältet. DETTA är anledningen till att ALLA dessa regeringsledare åkte ner dit. Det är därför de stängde av Antarktis för allmänheten och så vidare. Allmänheten får bara 5% av historien. Och nu har du den andra sidan. ”

Denna källa noterade att även välrenommerade publikationer som Scientific American rapporterade: ”Det finns något mystiskt som kommer upp från den frusna marken i Antarktis, och det kan bryta fysiken som vi känner den”.

https://www.scientificamerican.com/article/bizarre-particles-keep-flying-out-of-antarcticas-ice-and-they-might-shatter-modern-physics/

Vi kommer att försöka igen att besöka Antarktis denna södra sommar och rapportera direkt till våra läsare vad som verkligen händer där. Om det verkligen finns en anomali som ett maskhål som öppnar upp där, måste hela befolkningen på planeten få veta det och ges bevis, inte bara några få ledare.

Vincenzo Mazzara, en Riddare av Tyska orden och en ledande medlem av Vatikanens P2 Frimurarloge, säger att förberedelser görs för mänskligheten för att börja bygga en flotta av arkskepp och expandera ut i universum.

https://www.youtube.com/watch?v=-xpMcEBZqiY&feature=youtu.be

Som vanligt är min reaktion på denna typ av saker att tro det när jag ser det. För närvarande arbetar White Dragon Sällskapet med att få finansiering med flera biljoner dollar för en jordbaserad massiv kampanj för att avsluta fattigdomen och stoppa miljöförstöringen.

https://benjaminfulford.net/

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...