Rådet via Ron Head, 10 oktober, 2018

Rådet via Ron Head

10 oktober 2018

Brytpunkten

Nu, då tiden går, eller rättare sagt, då fler och fler av er upplever en större utveckling i era medvetna uppvaknanden, kommer ert kollektiv närmare och närmare brytpunkten i er kollektiva upplevelse av er själva. När den brytpunkten slutligen nås och krönet har passerats, kommer ni, många av er, att känna eller se eller på något sätt veta, kanske alla de nämnda, att mänskligheten har utvecklats in i vad ni kallar uppstigning. Det är möjligt att ni kommer att uppleva något ni kallar en ”Händelse”. Det finns en lika positiv möjlighet som ni fört in i er potential på senare tid som kommer att upplevas som en mycket smidigare övergång. Ni är i processen av att besluta hur den ska manifesteras.

Vilket utfall ni än bestämmer er för, så kräver det att väldigt många av er har en hel del slutlig rensning att uppleva under en mycket kort tid. Vi vill att ni ska veta att de flesta av er inte behöver återuppleva eller åter-lära dessa lektioner, men ni känner dem när de släpps. Ni blir rensade av ljuset och den ovillkorliga kärleken hos Allt Som Är, vilket namn ni nu ger det. Med andra ord, kära vänner, det är ”avgörandets stund”.

Ni har bett om, och blivit beviljade, en mycket mer gradvis serie förändringar än som tidigare planerats. Det kommer att föra med sig en inkludering av en mycket större andel av världens befolkning. Men som ni förstår efter lite eftertanke, för många kommer det ändå att bli en massiv och kanske obekväm förändring av deras syn på verkligheten. Det är inte lätt att få reda på att det mesta eller till och med allt ni trott varit sant egentligen aldrig varit det. För att balansera detta, förbered er på att visa dem omkring er hur mycket bättre deras liv är på väg att bli.

Nu vet vi att ni läst och hört dessa fantastiska förutsägelser i åratal. Vi ska säga två saker angående detta. Först, det ni kallar ”åratal” är i universum bara ett ögonblick, speciellt när införandet av denna förändring beaktas. Och sedan ber vi er att se er omkring så ni kan se att det mesta av det ni sett fram emot nu kan ses framskridande och uppenbart på många sätt. Även med era mått mätt kommer det mycket snart att vara obestridligt.

Så, som ni säger, håll er fast. Och ju mer ni känner att ni har bråttom, desto mer ber vi er fortsätta med era avsikter och affirmationer, era böner och meditationer, för de resultat ni önskar er värld. Och vi säger er alltid, kom ihåg att det ni är ansvariga för, är förändringarna inom er själva och i era egna liv.

 

There are two published books available on Amazon that contain the collected messages received by Ron Head (that’s me). The first is The Wisdom of Michael, available HERE, and the second is It Rings True, available HERE

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice and link: http://ronahead.com/

 

 

 

 

Översättning: Markku

 

Du gillar kanske också...