Benjamin Fulford Komplett Rapport, 9 juli, 2018

Benjamin Fulford Komplett Rapport 9 juli 2018

Per Staffan 12 juli 2018

Av Benjamin Fulford, White Dragon Society
2018-07-09

De goda killarna fortsätter att vinna den hemliga kampen om planeten Jorden på ett grandiost sätt, bekräftar flera källor. Som saken står nu kommer det att bli en ny våg av massarresteringar i augusti, officiellt regeringsoffentliggörande om 9/11 i september, och något slags “stort ekonomiskt tillkännagivande i oktober” hävdar Pentagon-källor.

Bakom kulisserna pågår möten med Maltas riddare, ryska FSB-tjänstemän, asiatiska hemliga sällskap och andra, vilket bereder vägen för ett ekonomiskt tillkännagivande som kan vara ett genuint jubelår åtföljt av ett nytt finansiellt system, enligt källor som deltar i förhandlingarna. Eftersom förhandlingarna pågår, har detaljerna ännu inte hamrats ut, men det finns en allmän konsensus, säger källorna.

Nyckeln kan vara USA: s president Donald Trumps nära förestående övertagande av Högsta domstolen, vilket skulle bana väg för krigsförbrytelsetribunaler och det juridiska erkännandet av ett nytt finansiellt system när den sammankallas i oktober, säger Pentagon-källor.

På den fronten “rasar strider, eftersom Trumps super-elit stoppade Bush-agenten Brett Kavanaugh och kan lyckas att få en kvinna eller en indian [Native American] nominerad”, säger källorna.

Situationen har nått den punkt där The New York Times faktiskt har begärt “Gudfader” -taktik och väpnat uppror eftersom Trump och hans uppbackare var redo att ta över kontrollen av Högsta Domstolen.

https://www.breitbart.com/big-journalism/2018/07/07/new-york-times-calls-godfather-tactics-stop-trumps-scotus-nominee/

Bli inte förvånad om militärpolisen snart besätter den förrädiska tidningens kontor. Eftersom de konsekvent och kriminellt har undertryckt sanningen om mordet på 3.000 New York-bor den 11 september 2001, skulle en sådan aktion komma alldeles för sent.

Vi har också den före detta amerikanska försvarssekreteraren Leon Panetta, som säger att de europeiska ledarna “är livrädda” att amerikanska trupper kommer att tas bort från Europa.

https://www.independent.co.uk/news/world/europe/trump-us-troops-europe-leaders-scared-eu-panetta-germany-uk-france-baltic-a8437111.html?utm_source=reddit.com

De borde vara livrädda, eftersom de mestadels är krigsförbrytare som redan skulle ha fängslats och eventuellt till och med avrättats om USA: s militär inte skyddat dem.

Företagspressen följer nu också detta nyhetsbrev (kom ihåg att du läser det här först) när vi rapporterar att Nato och efterkrigssystemet är i dödlig fara. Vi har Bloomberg som rapporterar att den tyska förbundskanslern Angela Merkel är besluten att “kämpa för överlevnad av de globala institutionerna efter andra världskriget.”

http://www.bakersfield.com/ap/national/merkel-warns-of-worldwide-financial-crisis/article_2dff7b52-12a8-5a67-86b0-e4b9324607aa.html

Vi har också den khazariska prostituerade, domstolsbarden Bono som varnar hundratals FN-tjänstemän att FN, EU, Nato och G7 är “under attack”.

https://www.yahoo.com/news/prime-minister-honors-87-irish-un-peacekeepers-died-175547438.html

De är under attack, eftersom deras ledarskap har planerat att mörda 90% av mänskligheten, och deras inkompetens leder till den största förstörelsen av livet på planeten sedan dinosaurerna utrotades för 65 miljoner år sedan.

Självklart försöker Khazarian-maffian som vanligt att mörda, ljuga och muta för att hålla sig kvar vid makten. Det senaste offret var den kinesiska HNA-gruppens ordförande Wang Jian, som nyhetsrapporter hävdar “föll till sin död efter att ha poserat för ett foto i Frankrike”, förra veckan.

https://www.rt.com/news/431745-hna-chairman-dead-france-wang-jian/

Mossadkällor säger att det var “ingen olycka” och att han “togs ut, eftersom han var på väg att vittna i en stängd hearing om …

… Deutsche Banks kommande avslöjande om oegentligheter, som eventuellt är tillräckligt för att avsluta banken. Det är känt i vissa kretsar att Hilton Hotels är en global tvättstuga för svarta pengar. Wangs familj fick en gag-order.(tystnadsplikt) ”

“Som ni vet är Deutsche Bank en George H.W. Bush-Sherff Fjärde Rikes etablering”, förklarade en CIA-källa.

Det är troligt att Wangs död är kopplad till avrättningen i Japan förra veckan av hjärnan i Sarin Gas Attacken i Tokyos tunnelbana och Aum kultgurun Shoko Asahara och sex av hans högsta löjtnanter, enligt japanska högerkällor nära Kejsaren.

Den japanska slavregeringen med Shinzo Abe är rädd för att sanningarna om tunnelbanans gasattack, liksom Fukushimas nukleära- och tsunami-massmordshändelsen, snart kommer att offentliggöras nu när Nordkorea skär av sina förbindelser med Khazariemobben, säger källorna. Avrättandet av Aum-ledningen hindrar utfrågning av tredje part om vad som verkligen hände.

Samröret med Deutsche Bank skulle troligen ha att göra med tvättning av drogpengar. Flera japanska journalister mördades efter att ha rapporterat att Aum Shinrikyos tunnelbanekult sålde nordkoreansk amfetamin till japanska gangsters, vilket bekräftades av källor i Yamaguchi Gumi syndikatet. Vidare skrotades alla vittnesmål om den illegala drogaffären Aum från de årtiondelånga Aum-relaterade rättegångarna.

Denna författare kontaktades en gång av en självbeskriven före detta “Aum sex slav”, som sa att den högsta hierarkin i gasattackkulten var nordkoreanska gangsters, och att över dem fanns “al Qaida-typ judar”. Aum var en front för Unification Church of Reverend Moon som länge arbetat i den internationella narkotika och vapenindustrin med nazisterna under Fuhrer Bush, säger högerkällorna.

Dessutom, på dagen för tunnelbanesgasattacken den 20 mars 1995 landade ballonger från Nordkorea med en “oidentifierad vätska” över hela Japan, med meddelandet att denna attack var en “hämnd på 100-årsdagen av mordet på kejsarinnan Myung Sung. “Myung Sung ville ha nära förbindelser med Ryssland för att motverka japanska försök att kolonisera Korea, så japanerna mördade henne och fortsatte att kolonisera Korea. Det är också värt att notera att Aum-kulten hade tiotusentals ryska anhängare.

Sammantaget är situationen så komplicerad och involverar så många människor, många fortfarande i tjänst, att en sanningskommission kan vara det enda sättet för allmänheten i världen att ta reda på vad som verkligen har hänt.

På den fronten bör koreanerna och japanerna notera att den nyvalda mexikanska presidenten López Obrador överväger sanningskomissioner för att lösa drogkriget i det landet. Legalisering och reglering av droger samtidigt med amnesti till drogherrarna skulle orsaka ett kraftigt slag mot Bush-drogmaffian. Mexiko är nu den senaste dominobrickan att falla när den khazariska mobben förlorar kontrollen över land efter land.

Nästa dominobricka att falla kan mycket väl vara Brasilien. Där vacklar den kleptokratiska regeringen med president Michel Temer under en 10-dagars lastbilsstrejk som nu stöds av oljearbetare. Armén har för sin del underlåtit att följa order för att bryta upp strejken. Ilska över plundring av Brasilien på utlandsherrars vägnar (vilseledande kallat “privatisering”) är den främsta orsaken till denna strejk.

“Kampen pågår för att ta tillbaka rätten, upphäva ekonomisk liberalisering och öppna dörren för möjligheten till ett annat slags samhälle”, var hur Alistair Farrow från Socialist Worker News beskrev situationen.

https://socialistworker.co.uk/art/46690/Truckers+in+Brazil+show+the+power+of+workers+after+strikes+humiliate+Temer

Om den brasilianska brottsliga regimen faller, skulle det återstående toppkhazariska motståndet vara den tyska regimen med Angela Merkel, den franska slavregimen med president Emmanuel Macron, slavregimen med Shinzo Abe i Japan och självklart den ärkekriminella och nazisten Benjamin Netanyahu av Israel. När de tagits ner kommer spelet att vara slut.

På den här fronten måste vi påminna läsarna om att under sina år som affärsman, varje gång Donald Trump gick i konkurs, var det Rothschilds som löste ut honom. Förra veckan hade de en Mossad-agent att skicka den här författaren följande meddelande: “Berätta för din vän att han är 100% korrekt med sin analogi om Trump och” Familjen. “De har stöttat honom inte bara ekonomiskt utan öppnar även svåra dörrar, som gör det möjligt för honom att blanda sig med eliterna sedan Roy Cohn-dagarna. Mossad-agenterna är inte alla onda. Det finns de på insidan som manövrerar händelser i Trumps favör och hjälper honom att dränera träsket. ”

De skickade också följande fotografi som visar Trump i Teheran, Iran 1979, där han planerade att öppna ett kasino innan den iranska revolutionen störde hans planer.

Vad detta innebär är att medan den khazariska oligarkin har delats mellan nazister (“krig mot terror” plus drogpengar) och de globala värmarna (kolhandelsbedrägeri) verkar det som om en tredje “dränera träsket”- fraktion dyker upp. Vi måste vänta och se om de verkligen är “goda killar”. Deras handlingar kommer att visa det.

Som saken står nu, enligt Pentagon källor, “Det tillgångsbackade kvantfinansiella systemet är klart men väntar på toppmötet Trump-Putin, den globala valutaåterställningen, massarresteringar och geopolitiska resolutioner.”

Källorna säger också att karantänen på planeten Jorden snart kan lyftas och att “Trumps rymdstyrka kan få en rymdvakt för att polisövervaka civila rymdfärder”. Det låter bra, men tro det bara när du kan köpa en biljett till en annan planet på din lokala resebyrå.

I en slutgiltig orelaterad anteckning fick vi vår uppmärksamhet på följande nyhetsartikel om spindlar som flyger “tusentals kilometer med elektricitet”.

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-5918477/Electric-fields-atmosphere-secret-spiders-FLY-thousands-miles.html

För flera år sedan berättade en rysk forskare att de hade upptäckt att insekter använde antigravitation. Därför kan humlor flyga, trots att den aktuella aerodynamiska teorin säger att de inte kan det. Om insekter kan använda antigravitation, så borde vi kunna göra det också. Men igen, tro det när du kan köpa en flygande matta eller en antigravitationsscooter i din lokala butik.

 

Sammanfattningsvis är allt vi kan säga säkert att mänskligheten går in i outforskat territorium.

 

https://benjaminfulford.net/

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...