Benjamin Fulford Full Rapport, 11 februari, 2019

Benjamin Fulford Full Rapport, 11 februari 2019

Per Staffan 14 februari 2019

Benjamin Fulford (undersökande reporter)

Veckovisa Geo-politiska Nyheter och Analyser

Hemliga avtal signalerar massiva världsförändringar så snart som i Mars

Av Benjamin Fulford Veckovisa Rapporter

Intensiva förhandlingar äger nu rum på de högsta nivåerna av världsmakt, både i hemlighet och offentlighet, är flera källor överens om. Dessa kan leda till världsförändrande meddelanden redan i mars, säger de. Maktkampen i Washington, D.C. är också på väg mot något slags klimax, vilket kan ses i amerikanska presidenten Donald Trumps hot om att deklarera en nationell nödsituation.

Ett stort offentligt drag var tillkännagivandet av en världsreligion av Påven, en ledande islamisk representant och representanter från många andra religioner. Detta kom efter att påven Francis blev den första påven i historien att besöka den arabiska halvön, islams födelseplats. Texten till meddelandet kan ses här:

http://w2.vatican.va/content/francesco/en/travels/2019/outside/documents/papa-francesco_20190204_documento-fratellanza-umana.html

CIA-källor i Sydostasien säger, att flytta FN-högkvarteret från New York till Laos kommer att vara ett stort tema vid toppmötet den 27-28 februari mellan USA: s president Donald Trump och den nordkoreanska starke mannen Kim Jong Un.

Asiatiska hemliga samfund, USA: s militärindustriella komplex och europeiska kungligheter arbetar med att skapa en framtida planeringsbyrå, enligt källor som är inblandade i förhandlingarna. Flera officiella dokument relaterade till detta har redan undertecknats, säger brittiska kungliga familjekällor.

MI6, P2 Frimurarna, Pentagon och asiatiska hemliga samfundsskällor säger också att det finns ett starkt tryck för någon form av världsregering som ska meddelas. Detta kan nu göras på ett sätt där det inte finns några förlorare, bara vinnare tack vare en sällsynt och nästan perfekt lika balans av världsmakt, säger de.

Kartan på länken nedan visar de tre maktgrupperna, med den västra alliansen i blått, den eurasiska grupperingen i rött och den sydliga alliansen i grått. Var och en är ungefär lika stor i landmassa och befolkning. Till synes visar kartan gruppernas syn på Venezuelas regering, men i verkligheten är det en uppdelning över kontrollen av världen.

https://bigthink.com/strange-maps/which-countries-support-maduro-guaido

Meddelandet om ett enhetligt pass för alla afrikanska nationer förra veckan var ett synligt tecken på rörelsen mot en världsregering.

https://wnobserver.com/world/african-union-leaders-gathered-at-opening-session-of-32nd-summit/

I alla händelser kan slaget om Venezuela också ses som ett misslyckat försök av neokonservatismen (Khazariska Maffian) att återfå kontrollen över det internationella finansiella systemet genom att beslagta världens största oljereserver.

Pentagonkällor noterar att ”U.S. marionetten i Venezuela inte erkändes av överstatliga organisationer som Europeiska Unionen, Amerikanska Staternas Organisation, IMF, Världsbanken, Afrikanska unionen eller FN. ”

FN, Vatikanen och Röda Korset vägrade också att leverera ”humanitärt bistånd” till marionettoppositionsledaren Juan Guaidó eftersom det var en förtäckning för vapensändningar, säger källorna. Som ett resultat blev ”Venezuela-kuppen ett episkt misslyckande”, sa de.

Misslyckandet att beslagta venezuelansk olja kan också tvinga Trump att förklara en nationell nödsituation – eller kanske mer exakt – en nationell konkurs, enligt CIA-källor.

Pentagon och CIA-källor säger att detta kan leda till Trumps fall på grund av att han har förlorat mycket militärt stöd. ”Den fortsatta närvaron av Jared Kushner och John Bolton i Vita huset, i kombination med amatör-kuppen i Venezuela och utnämningen av den Iran-Kontrakriminella Elliott Abrams som särskilt sändebud för den venezuelanska frågan, leder allt till att en del tvivlar på presidenten, ”Noterade en Pentagon-källa.

Fejden mellan Trump, Saudiarabien och National Enquirer å ena sidan, och CIA, Turkiet och Amazons Jeff Bezos å andra sidan kan också visa sig dödlig för Trump. Det här är en komplex affär, omfattande täckt av andra medier, så jag kommer bara att beröra några viktiga nyckelpunkter här.

Till att börja med, strax efter att CIA: s toppman i Turkiet släppts från turkiskt fängelse, ägde mordet på (Bezos-ägda) Washington Post-kolumnisten Jamal Khashoggi rum i Saudis ambassad i Turkiet. För det andra har Trump vägrat att fördöma Saudiarabklonen Prins Mohammed Bin Salman för mordet. För det tredje hade the National Enquirer tillgång till en budget långt bortom det realistiska för ett vanligt nyhetsmagasin för att avslöja Bezos utomäktenskapliga affär, och Bezos antyder att det var saudiarabiska pengar. Nu verkar Bezos, vars verksamhet omfattar hantering av molndatoranvändning för CIA, ha fångat Enquirer i en stingoperation.

https://nationalpost.com/news/world/jeff-bezos-national-enquirer

Det finns också en dimension till hela sagan där jag misslyckats med min lukttest: Enquirers chef heter Pecker, Bezos undersökare heter Becker, och skandalen inbegriper ett foto av en pecker (penis). Låt oss bara lämna det där.

Under alla omständigheter kan Trumps länkar till Saudiarabien (Kissinger + Rockefeller) och hans misslyckande med att få venezuelansk olja bli hans undergång, för han kommer att förlora kontrollen över petrodollarn. I detta sammanhang är det intressant att notera att EU har lagt till Saudiarabien på sin lista över länder som finansierar terror, och som sådant kommer det att bli föremål för strikt ekonomisk kontroll. Det här är tydligt riktat mot petrodollarns neocon-kontrollanter och deras falska ”terrorkrig” med sina ”Al Qaida” och ”ISIS” terroristfronter.

https://www.presstv.com/Detail/2019/01/26/586814/Saudi-Arabia-EU-blacklist

Pentagon källor säger att i Venezuela är det ”militära alternativet inte på bordet.” Det beror på att ”Ryssland och Kina har skickat trupper och militär utrustning till Venezuela och utför militära övningar tillsammans med 15.000 kubanska trupper, medan kongressen och FN: s säkerhetsråd vägrar att tillåta användning av våld, säger Pentagon källor. ”Förlorarna verkar vara de neokonservativa, Israel, Chevron [Bush], Halliburton [Cheney] och guld, coltan och mineralföretag i Venezuela, säger källorna.

Företags (fascistiska) intressen förlorar också stort på andra platser än Venezuela. I USA tvingas läkemedelsföretag att sänka priserna eftersom arresteringar av läkemedelsindustrins ledare har börjat, säger Pentagonkällor. I EU stoppades ett försök att fusionera Siemens och Alstom eftersom det skulle ha lett till ett höghastighetsjärnvägsmonopol. Även i världen fortsätter Bayer/Monsanto att betala för sina många brott.

Det pågick specialoperationer av Armén-Flottan från 4-9 februari i Los Angeles riktade mot ”Hollywoods pedofiler”, säger Pentagonkällor. Justitiedepartementet har också öppnat sin undersökning om ”Mossads Pedo Agent Jeff Epstein”, noterar källorna.

Dessa operationer kan vara orsak till varför en medlem av familjerna som äger (eller ägde?), Federal Reserve Board sände oss ett inlägg som delvis löd:

”Som kärleksfulla människor måste vi inse att en viss del av vår befolkning inte var lika lycklig som dem och i stället har de blivit brutna och traumatiserade genom satanisk brutalisering sedan födseln, för att så småningom fortsätta att bevara det onda systemet som vi nu försöker övervinna. Det enda sättet att stoppa för gott all denna galenskap av oöverstigligt mörkt ont är att ge dem en chans att hitta en väg ut ur det enda de någonsin har känt till, vilket är deras nuvarande cykel av ondska … men det finns många som har blivit irreparabelt skadade och de är nu inställda på att döda ”allt och alla” som inte överensstämmer med deras ”programmering”. De måste elimineras och skjutas när de påträffas, för mänsklighetens bästa. ”

Vi fick också ett handskrivet brev och en trave dokument som skickats till oss av den ryska vapenhandlaren Victor Bout, som för närvarande befinner sig i fängelse i Illinois. Det är för sent att döda Bout för att tysta honom nu. Vi har hans detaljerade vittnesbörd om kärnvapen som stulits från den ryska ubåten Kursk år 2000 och som användes i Fukushima-tsunamin och kärnvapenmassmordens terrorattack.

MI6, CIA och Pentagonkällor säger att Fukushima-utredningen sannolikt kommer att resultera i att den japanska premiärministern Shinzo Abe, Tysklands kansler Angela Merkel, Storbritanniens premiärminister Theresa May och många andra så kallade världsledare arresteras.

På den här fronten kan vi säga att enligt ett officiellt pressmeddelande från det amerikanska försvarsdepartementet har militärdomstolar börjat i Guantanamo Bay, Kuba.

https://dod.defense.gov/News/Press-Advisories/Press-Advisory-View/Article/1752920/military-commissions-media-invitation-announced-for-united-states-v-khalid-shai/

Till slut fick vi ett brev från en japansk läsare som tvivlar på nyhetsrapporterna om den brasilianska religiösa läkaren ”John of God” som håller tonårsslavar i babyfarmer.

https://www.msn.com/en-xl/latinamerica/top-stories/john-of-god-faith-healer-kept-teenagers-as-sex-slaves-and-sold-their-babies-for-up-to-£40000-before-shipping-them-from-brazil-to-europe/ar-BBT35BO

Enligt denna läsare var ”John of God” eller Joao de Faria falskeligen beskylld av läkemedelsmaffian, eftersom hans vitamin- och religiösa verksamhet äter av deras vinst. Faria förgiftades efter att ha blivit fängslad och kräktes blod som ett resultat, säger läsaren.

Detta påminde mig om det faktum att den Shipibo-shaman jag studerade under i Amazonas som ung, själv blev anklagad och mördad av läkemedelsmaffian för att han utgjorde en oönskad konkurrens.

Vidare visar det sig att påståendena om babyfarmer gjordes av en enda kvinnlig aktivist som sedan ”begått självmord”, men hennes familj vägrar att visa upp hennes kropp för myndigheterna. Vi måste se till att det brasilianska rättssystemet får reda på sanningen bakom detta fall, varthelst det än kan leda.

Vad än sanningen kan vara i Brasilien kan det dock inte förnekas att barn har sålts och säljs för sina organ, delar och ”extrakt”.

https://www.foxnews.com/politics/planned-parenthood-under-investigation-by-justice-department-over-sale-of-fetal-tissue

Den härskande klassen har behandlat oss som husdjur för att dödas när de så önskar under så lång tid att de fortfarande inte kan tro på att deras makt är på väg att ta slut. Planeten Jorden håller på att bli befriad.

https://benjaminfulford.net/

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...