Saint Germain via Dancing Dolphin, 11 juli, 2018

St. Germain, 11 juli 2018

Via Dancing Dolphin

”Gratulerar! Det har börjat.”

Låt oss säga att den här dagen ”har det börjat”, mina Kära. Vad skulle ni göra då? Skulle ni hoppa upp och ner? Skulle ni dansa på gatorna? Skulle ni kyssa er partner? Skulle ni skrika från hustaken? Det är bäst att ni kommer igång och gör alla dessa saker, för det har faktiskt redan börjat.

Det började på allvar den dag jag sa att det släpptes i maj. (Kommentar: den 22 maj 2018 fick jag ett personligt meddelande från St. Germain som inte har blivit publicerat). Det var den dagen, omkring midnatt, när jag väckte dig och bad dig att gå upp för att ta emot mitt första meddelande till dig. Det var den dagen då Moder Gud gav sina välsignelser över alla som lever på Gaia. Kärlek och tacksamhet har med full kraft flödat sedan dess. Det tog några omvägar innan det nådde dig och dina vänner. Nu är det nästan i mitten av juli och det har äntligen anlänt på din tröskel. Allt du behöver göra är att lyssna till dörrklockan!

Gör vad du vill för att fira, men var medveten om att det ÄR här i detta NU. Alla regeringar och länder i världen har ställt upp och gjort det som var nödvändigt för att denna välvillighet skulle kunna inträffa. Många av era ledare kommer att ha dragit sig tillbaka när det kommer till allmänhetens kännedom om vad som har hänt. Vissa av dem var inte förenliga med förändringarna och tjänade inte Ljuset. Så de har, eller kommer att tas bort. Alla hade ett val. En del valde inte Ljuset, men det antalet är mycket litet jämfört med de som omfattade Ljuset, som du och dina Ljusarbetande vänner.

Alla är ett och de som inte valde att omfatta Ljuset den här gången kommer att få en chans att växa, mogna och fatta bättre beslut i framtiden. Såvida de inte vägrar – men det är en annan historia. Låt oss inte tänka på det nu.

Alla har ett val om vad de gör med sitt liv och var de väljer att hamna till slut. Vilket håll de vill gå åt, vänster eller höger eller mitten. Varje enskilt val och beslut leder varje Själ in på deras egen individuella resa. Ibland görs avsteg från resan och korrigeras, andra gånger behövs de avstegen för att lära sig lite visdom. Ingen handling ses som felaktig, det var bara vad som behövdes vid den tidpunkten. Varenda steg som alla mänskliga Själar har tagit i sina liv har fört dem fram till denna tid. Varenda Själ på Gaia vid denna tid gjorde ett medvetet val att vara här för att uppleva detta Storslagna Uppvaknande. Och vilket privilegium det är!

Alla liv och resor och samarbeten som har tagits och skapats för att komma hit är häpnadsväckande. Men, allt gjordes i det Högsta Godas Namn. Det har varit ett magnifikt nöje att få vara en del av detta fantastiska Ljusexperiment. Jag är hedrad över att ha fått uppleva det med alla er, min Ljusfamilj! Tillsammans har vi vandrat sida vid sida med våra familjer; Inre Jorden, de Galaktiska, Himlens Sällskap, Gaia och alla Hennes Riken och naturligtvis Moder och Fader Gud.

Inandningen har skett under årtusenden och nu, äntligen, kan utandningen börja! För vi har alla tagit ett mycket efterlängtat steg in i en Ny Era. I mitt sista meddelande bad jag er alla att ”kliva fram” och göra anspråk på era Medfödda Rättigheter och er Suveränitet, och det gjorde ni! Ni marscherade alla rakt in i den Nya Jorden och hävdade att den var er! Modiga och härliga Själar!

Jag är här ikväll för att än en gång gratulera er alla och önska er fred, välstånd och visdom. Var i frid, för era Medfödda Rättigheter är säkrade. Ni har gjort anspråk på dem och de är era. Vi känner er kärlek och tacksamhet och önskar er allt gott denna underbara sommarkväll. Jag är er St. Germain och jag älskar er alla! Vi kommer snart att fira tillsammans. Namaste.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Messages of Love via Dancing Dolphin   https://dancingdolphinlove. blogspot.com/

Du gillar kanske också...