“Spänningarna Ökar Mellan Blodslinjer” – Fulford Fullständig Rapport – 15.1.18

 

“Spänningarna Ökar Mellan Blodslinjer” – Fulford Report – 15.1.18

Spänningarna ökar mellan blodslinjer och Illuminati när en slutlig uppgörelse närmar sig för U.S. corporate government

Av Benjamin Fulford, White Dragon Society
2018-01-15

Ett tecken på denna extrema spänning kom förra veckan när ”en missil från en kabalubåt hindrades från att träffa Hawaii och ubåten sänktes”, säger Pentagon källor. Massmedia runt om i världen har rapporterat att de hawaiiska invånarna alla fick följande varning på sina mobiltelefoner: ”BALLISTISKT MISSILHOT INKOMMANDE MOT HAWAII, SÖK OMEDELBART SKYDD, DETTA ÄR INTE EN ÖVNING”, men senare rapporterades det vara ett falskt larm. Det var det inte – det var ett försök av ”kabalen” att skylla attacken på Nordkorea och använda den som en utlösare för deras efterlängtade tredje världskrig, säger CIA-källor.

Anfallet följdes av en ökning av jordbävningar och vulkanaktivitet som ”kan vara en attack på potentiella ubåtbaser i Chile, Peru, Papua, Nya Guinea eller under vattnet”, fortsätter Pentagons källor. Förenta staternas försvarsinstitut, Paul Laine, har tidigare sagt till den här författaren att det finns många undervattensbaser. Dessa baser verkar nu vara under systematiska angrepp.

Under tiden, när denna rapport skrevs, kontaktade en person som påstod sig vara ”Hans Excellens Hans Kungliga Höghet”, (H.E. HRH)Ernest Rothschild, Kunglig Premiärminister i Förenta Staterna i Nordamerika ”, den här författaren för att hävda att,” Federala US/USA ligger under USNA. (U.S. Naval Academy) ”Han fortsatte med att påstå att” galaktikerna ”nu anlände för att förstärka hans krav. Han tillhandahöll omfattande dokumentation för att backa upp hans påståenden, som vi har länkat till nedan utan någon annan kommentar än att notera att adressen som tillhandahålls är bara ett virtuellt kontor i Washington, DC.

https://www.slideshare.net/ICJ-ICC/2017-usna-divinagracia-treaty
https://www.slideshare.net/ICJ-ICC/royal-pcijicjicc-notice
https://www.slideshare.net/ICJ-ICC/decision-of-the-royal-icjicc-court
https://www.slideshare.net/ICJ-ICC/royal-pcijicjicc-notice
http://avalon.law.yale.edu/18th_century/fr-1782.asp

I vilket fall som helst, ”galaktiker” och ”undervattensbaser” åsido, det händer mycket i den synliga, här och nu geopolitiska sfären. Förra veckan var detta särskilt tydligt i spänningen mellan den amerikanska militärregeringen representerad av Donald Trump och mycket av resten av världen.

Pentagonkällor säger, ”Kriget mot kabalsoldaterna MS-13 [det Salvadoranska gänget] eskalerar när Trump arresterade MS-13 ledare i nordöstra USA, vilket avslutar en tillfällig skyddsstatus för 200 000 Salvadoraner och kan göra detsamma för 60 000 Honduraner.”

Dessutom beslagtog Trump alla hemliga belastande handlingar från Obamas Presidentbibliotek för att hjälpa justitieministeriet att ta ner hela Obama-regimen, fortsätter källorna.

”Efter rensningen i Saudiarabien och USA börjar EU-rensningen med dödsfallet av den globalistiska [tidigare EU-kommissionär och Goldman Sachs-ordförande] Peter Sutherland”, fortsätter de.

Källorna säger också att ”Trump nonchalerar Sh # thole London när han åker till Davos för ett segervarv.”

Det är emellertid klart att ett ”segervarv” skulle vara mycket för tidigt. Både CIA-källor i Asien och Rothschild-familjekällor i USA säger att i mars … ”kommer början på den stora ekonomiska avvecklingen.”

CIA-källan förklarade följande: ”Dow Jones kommer sannolikt att nå 30 000 i mitten av mars. Detta är den siffra som behövs för att helt dränera alla återstående likvida tillgångar hos folket. En HÄNDELSE kommer att inträffa, pluggen kommer att dras ur, och kollapsen kommer att sättas i rörelse. Detta kommer att bli krusningen som blir till en global tsunami … det här är deras nuvarande plan. ”Källan lade till,” Vad som kommer efter att pluggen dras ur någon gång i mars är att den guldbackade valutan, där Ryssland, Kina, Indien och Indonesien är inblandade, kommer att komma online. ”

Den här CIA-källan pekar också på att Trumpregimens undersökning av Clinton Foundation ”öppnar för oanade konsekvenser globalt”, eftersom så många utländska regeringar har donerat till den.

https://sputniknews.com/analysis/201801111060682477-clinton-foundation-foreign-governments/

Det finns ingen tvekan om att Clintonstiftelsen var skyldig till massförskingring, särskilt beträffande Haiti. Vi informerades av USA: s Försvarsunderrättelsebyrå (DIA) vid tiden för jordbävningen och tsunamin i Haiti, att den orsakades av kärnvapen placerade på havsbotten av en kabalubåt. Den pågående FBI-utredningen av Stiftelsen kommer till sist att leda till dessa fakta, och därifrån kommer det att leda till det liknande angreppet på Fukushima den 11 mars 2011.

För att visa hur invecklat allt detta är, visar noggrant dokumenterade bevis på att spåret från Fukushima kommer att leda till P2 Frimurarlogen och själva folket i Davos där Trump kommer att ta sitt segervarv.

Dessutom skickade vår Pentagonkälla följande uttalanden som vi kommer att förmedla till våra läsare ord för ord: ”Termen” shithole ”kan snart användas för fristäder som New York, Los Angeles, San Francisco, Chicago och länder som Storbritannien, Frankrike , Tyskland, Sverige och vilket som helst vitt land som har blivit ”shitholed” av svarta och muslimer, och sedan vidare till Israel för dess brott och terrorism. ”

Dessutom, fortsatte källan, ”Trump kan censurera drottningen och moraliskt konkursa de kungliga för att främja svartvit rasblandning för att folkmörda den vita rasen med vigseln mellan bastard Harry och halvnegern Meghan Markle, medan Andrew, som har flugit med Jeff Epstein till Lolita Island, kan toppa listan över EU-pedofiler. ”

Detta uttalande speglar utan tvekan en utbredd syn bland många européer och europeiska amerikaner. Denna typ av syn har varat sig i bakgrunden som ett resultat av år av överdriven politisk korrekthet som har kvävt verklig debatt om kopplingar mellan saker som ras, etnicitet, brottslighet och social prestation. Det är till exempel ett faktum att brottsfrekvenserna är mycket högre i vissa stadsdelar som nästan uteslutande är befolkade av afrikanska amerikaner, än i områden som befolkas av europeiska amerikaner. Att låtsas att detta inte är sant, eller att skylla på historisk orättvisa kommer inte att lösa problemet.

Samtidigt, att blint attackera Trump för att vara rasistisk (enligt vissa) när han refererar till afrikanska ”shitholeländer” bortser från det faktum att Afrika fortfarande är överväldigande fattigt och underutvecklat jämfört med resten av världen.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_African_countries_by_GDP_(PPP)_per_capita

Dessutom har mina afrikanska och afroamerikanska vänner rapporterat att det finns lika mycket eller mer rasism mot dem i Asien än de någonsin har upplevt i europeiska länder, så det skulle vara alltför förenklat att beckna detta problem som ”vit överhöghet”.

När asiatiska och västerländska länder förhandlar om en mer inkluderande värld, måste problemet i Afrika ses på ett ärligt sätt. Det troligaste är, att om Afrikanerna betalades ett rimligt pris för sina resurser, skulle de, som Saudierna, uppleva extremt snabb utveckling och modernisering.

I vilket fall som helst, för att återuppta debatten på ett mer konstruktivt sätt vill jag använda exemplet tomater. Det finns minitomater och gigantiska tomater och orangefärgade tomater, så klart finns det genetiska skillnader. Samtidigt, om du tar två genetiskt identiska tomater och planterar en i idealiska förhållanden med solljus, gödningsmedel, etc. får du en stor växt med hundratals tomater på den. Ta samma frö och sätt det i mycket dåliga förhållanden, och du får en förkrympt växt som producerar en enda tomat. Så min åsikt är att innan folk diskuterar gener och rasism, bör de se till att varje människa på jorden har en miljö som gör att de kan blomstra så mycket som möjligt.

I England tidigare var det prostituerade som hade många barn från olika fäder. Dessa ”bastarder” skulle växa upp i fattiga omständigheter och bli en del av en självförstörande underklass av brottslingar och horar. I England blev denna underklass i stor utsträckning avskaffad genom många åtgärder, såsom arbetshus, prostitutionsförbud, etc. Möjligen kan Donald Trump, för att undvika anklagelser om rasism, be hårt arbetande medelklass afroamerikaner att hantera den liknande ghettounderklassen på samma sätt, (många av dem är genetiskt 70% eller mer av europeisk härstamning) vilka nu ansvarar för en oproportionerlig mängd brott i USA.

Vi inser att vi har öppnat för oanade konsekvenser här med detta preliminära svammel, men ibland kommer det inte att leda till en lösning om man sätter ett lock på kontroversiella saker och den här debatten har hållits nere för länge.

I vilket fall som helst kommer vi tillbaka till den geopolitiska situationen. Vi kan se att vår källa i USA: s militärregering utropar Storbritannien, Frankrike, Tyskland och Sverige som fiender. Det gör att vi undrar exakt vilka vänner de fortfarande har.

Svaret kan tillhandahållas av USA: s närmaste vän och granne, Kanada. Kanadas regering har kallat till ett möte med 20 länder i Vancouver i veckan för att ”diskutera Nordkorea.” Dessa inkluderar England, USA, Frankrike, Tyskland, Indien, Thailand, Sydkorea, Japan och andra länder som kämpade mot Nordkorea, Kina och Ryssland under Koreakriget. Icke desto mindre är Nordkorea bara en täckmantel. De länder som samlas talar i själva verket om Kina och deras överhängande planer för en guldbackad valuta för att ersätta de västra Amerikanska dollar-, Euro och Japanska yen-systemen.

Kanada har, till skillnad från USA, haft stor framgång med att få människor från hela världen och alla slags etniska/kulturella/rasmässiga bakgrunder att leva och arbeta tillsammans framgångsrikt och i harmoni. Det kan väl vara så att den verkliga diskussionen i Vancouver denna vecka kommer att handla om vem eller vad som kommer att ersätta den snart konkursmässiga amerikanska regeringen och vad deras förhandlingsinriktning kommer att vara med kineser och deras allierade.

https://benjaminfulford.net/

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

Du gillar kanske också...