En Mästare från Kristallriket via Carina, 18 januari, 2019.

En Mästare från Kristallriket via Carina, 18 januari 2019.

 

De finns de av er som nu börjar känna sig mycket lättade över att inte längre vara fångna i den gamla tiden. De gamla tankesätten börjar ge vika och ni börjar känna er till freds med de ni är och det som ni åstadkommit hittills i ert liv.

Ni går nu sakta men säkert mot en tid av mer kärlek. Det gamla nuet försvinner och ersätts med ett nu som gör er mer varaktigt intonade på en högre energi i ert själva, ett högre medvetande.

Att leva i nuet har varit ett mantra som ni fått lära er genom de läror som blommat upp på er planet under de senaste 10-15 åren. Det nu som ni kunde uppfatta i den gamla tiden var för er en början på det nu som ni kommer att leva i när ni går in i den Nya Tiden. Att leva i nuet i den Nya Tiden kommer inte bara uppfattas som att fokusera på ett ögonblick utan kommer att uppfattas som er eviga evighet. Känslan i den Nya Tidens nu kommer att vara att ni vill göra val för er själva som gör er lyckliga i evighet, inte bara för det innevarande ögonblicket.

När ni nu går från ert gamla nu till ert nya nu kommer ni att börja göra val för er själva som är mer bestående. Till exempel när det gäller det som ni föder era tankar med. I den gamla tiden tänkte ni väldigt många olika tankar hela tiden. Dessa kunde stressa er då ni ena stunden kände att ni ville göra val som gjorde er lycklig för stunden men som i nästa stund slog tillbaka på er med motsatt kraft och gjorde er olycklig.

Ert nya nu kommer att innebära att ni känner att ni vill släppa alla dessa stressande tankar som många gånger gått i klinch med varandra, mot att koppla upp er mot en känsla av lycka och frid hela tiden. Ni kommer att känna er färdiga med att tänka en miljon tankar om dagen som känslomässigt kastar er fram och tillbaka. Ni kommer att känna ett behov av att släppa taget om tankarna och ersätta dem med känslor av långsiktig frid och lycka. Ni kommer heller inte längre ha ett behov av att koppla ihop era känslor av lycka och frid med ett visst fysiskt utfall. Ni kommer helt enkelt inte bry er om vad er lycka och frid tar sig för uttryck i ert liv på jorden, bara ni får känna dessa känslor så kommer ni att vara nöjda. Era liv kommer att bli mycket lugnare och en bestående lycksalighet kommer att äga rum.

I den Nya Tiden kommer ni också att känna att er tillit stärks. En hel del av er börjar redan känna det vilket gör er lugna och till freds. Tilliten till er själva och tilliten till själva skapelseprocessen kommer vara mycket stark. Ni kommer att minnas det uppenbara faktum att lika attraherar lika och att när ni känner känslor av frid och lycka kommer dessa känslor manifestera sig i fysisk form i era liv på ett mycket uttrycksfullt och vackert sätt. Tilliten kommer att ersätta ert gamla behov av att kontrollera ert skapande och det exakta utfall ni önskade er. Tilliten kommer tillsammans med ert nya nu göra att ni kommer att vara mycket lyckliga.

Till alla er som inte upplever något av ovanstående ännu utan fortfarande kämpar med alla gamla tredimensionella känslor vill jag bara säga att ni kan vara helt lugna. Ni alla har börjat er förflyttning till en högre dimension och inget kommer att stoppa den. Den hinna som ligger mellan den gamla och den nya dimensionen tunnas ut och ni anpassar er till det nya exakt som er egen själ tänkt sig.

Era kroppar frestas hårt av den nya energimässiga uppgraderingen. Många känner sig utmattade, illamående, stressade och värk i allmänhet förekommer, främst i huvudet. Minns att kroppen gör sitt allra bästa för att hänga med i den utveckling som går mycket snabbt nu. Genom att äta högfrekvent föda och dricka vatten hjälper ni kroppen i den anpassningsfas ni nu går igenom. Kanske känner ni att ni har svårt att vänja er vi en annan kost än den ni är van vid och då föreslår vi att ni börjar med att komplettera den gamla födan med grönsaker, färsk frukt, dadlar, nötter som stimulerar era energier i rätt riktning. Ni kommer alla att anpassa er till en ny kost i den Nya Tiden då era känslor om det ni vill äta kommer att förändras.

Ni har en härlig tid framför er mina kära människor. Den resa ni gör i er själva är fantastisk och vi gläds åt att ser er självkärlek öka så snabbt och så omfattande.

Ge oss en vink om ni vill ha vår hjälp. Vi finns här i varje ögonblick av ert eviga nu.

 

 

Du gillar kanske också...