Benjamin Fulford Komplett Rapport 24 april 2018

 

Weekly Geo-political News and Analysis

Massiv satanistoffensiv förlorar fart och motattack startar

Av Benjamin Fulford, White Dragon Society

2018-04-23

Den satantillbedjande eliten som kapade makten i väst, och som kämpar för sina liv, har iscensatt en massiv motoffensiv i Syrien och mot amerikanska presidenten Donald Trump. Denna offensiv har nu tappat farten och slår tillbaka mot dem stort när deras lögner om Syrien och många andra saker blir exponerade. Och även om ingenting har uttalats om när de 25 500 förseglade anklagelserna kommer att öppnas, säger Pentagon och andra källor att aktioner för att ta bort satanisterna permanent från världsmakt intensifieras.

På den här fronten var den största händelsen under den senaste veckan toppsatanisten Barbara Bushs död, den troliga dottern till Church of Satans grundare Alistair Crowley.

http://www.newnationalist.net/2018/04/18/the-uncanny-resemblance-of-barbara-bush-to-aleister-crowley/

Hon betraktades av många som den ledande satantillbedjaren i USA efter att hennes man, George Bush Sr., blev senil, det var CIA och andra källor överens om. Barbara ville utan tvekan inte leva för att se sin man och sina söner anklagade för massmord och krigsförbrytelser relaterade till 9/11, Irak, Fukushima, etc.

Men i denna värld av falska nyheter och datorgrafik finns det många frågetecken om tidpunkten för detta dödsmeddelande och nyhetsrapporterna som visar detta. I ett bländande exempel, om du tittar på 46 sekundersmarkeringen av 24h TV-nyhetssändningen på länken nedan kan du se Barbara Bush delta i sin egen begravning tillsammans med den avlidne Nancy Reagan.

https://www.youtube.com/watch?v=trad7UJzUfk&feature=youtu.be

Dessutom säger experter på den kanadensiska hemliga underrättelsetjänsten också att det brett publicerade fotografiet av tidigare presidenter som deltar i Barbara Bush-begravningen säger att det är uppenbarligen ett “dåligt gjort Photoshop-fake”. Bilden tas nu systematiskt bort från kollektiva nyheter, men kan ses Nedan.

För dem som fortfarande tycker att “se är att tro” när det gäller videor och digitala bilder, kolla på den offentliga presentationen från den 13 april nedan, där Dr Supasorn Suwajanakorn, en datortekniker anställd av Googles Hjärnavdelning, visade falska videor som han gjort av när förre presidenten Barack Obama talar.

http://www.bbc.com/news/technology-43639704?SThisFB

Så det är möjligt att hela Barbara Bush-begravningssaken är falsk och “hela saken luktar av Deep State bedrägeri”, säger en äldre CIA-källa.

Pentagonkällor säger, för sin del, att Donald Trump vägrade delta i Barbara Bushs begravning på grund av information som han mottog efter en tidigare assistent till Bush-erans vicepresident Dick Cheney som “vände om” och gav vittnesbörd mot sina tidigare chefer i utbyte mot amnesti.

Det kan också bara vara en slump, men det skedde en stor explosion och brand som rapporterades nära Bush-hemmet i Houston, Texas vid den tid som begravningsfotona visades.

http://halturnerradioshow.com/index.php/news/u-s-national-news/2407-valero-refinery-on-fire-in-texas-shelter-in-place-order

White Dragon Society-källor säger att de falska begravningsrapporterna är utformade av Kabalen för att skyla över de stora nederlag som de upplever när de toppsatanisterna jagas ner över hela världen. Det är troligt att ingen av de massmördande Bush-familjerna kommer att vara kvar mycket längre, om de verkligen fortfarande lever, säger Texas-baserade WDS-källor.

En annan viktig död i förra veckan var Matthew Mellon, arvtagare till Mellon Banks förmögenhet och medlem i en av de familjer som äger Federal Reserve Board. Mellons hade en allvarlig brytning i förbindelserna med de andra Fed-ägarna Rockefellers (Clintons), men det är inte klart vid denna tidpunkt om detta var relaterat till Matthews för tidiga död vid 54 års ålder.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-04-17/billionaire-banking-heir-matthew-mellon-dies-at-54

I vad som också kan vara en relaterad utveckling, har den franska grenen i familjen Rothschild meddelat att den 37-årige Alexandre de Rothschild har tagit över från sin far, den 75-årige efterlyste brottslingen David de Rothschild.

https://www.rt.com/business/424399-rothschild-announce-new-boss-appointment/?content_urlfro/

Det Gnostiska Illuminati verkar emellertid inte vara tolerant mot någon fortsatt Rothschild-kontroll och har informerat denna författare om att de har “kontaktat agent Nebojsa och bett honom att agera mot Zürich, Schweiz.”

Det kan vara därför franska Rothschilds slavpresident Emmanuel Macron besöker USA i veckan för att be om skydd genom att lova ett Rothschild regimbyte.

Gnostikerna har förmodligen goda skäl att misstro Rothschilds. Eric Fioril, ordförande för franska övergångsrådet, säger att Macron själv är inblandad i finansiella och andra högnivåbrott. Rådet har bevis på att Makronregimen har försökt att starta ett inbördeskrig i Frankrike genom att använda statligt ägda vapentillverkare till att leverera vapen till så kallade “islamistiska terrorister” i Frankrike. “Våra källor meddelar oss att några av våra främsta angreppsvapentillverkare får order från Israel och/eller Saudiarabien och/eller Gulfklienter. Räkningen går dit, men gevären, raketerna och ammunitionen levereras till jihadgrupper i Frankrike i instabila förortsområden “, konstaterar han. Detta orsakar all sorts problem och har ställt Frankrike på “inbördeskrigets rand”, säger han.

Innebörden av denna underrättelse, fortsätter han, är att det är “mer än bara grov oaktsamhet”, från regeringens sida. Som sådant fortsätter han, kan de vita hattarna i den franska underrättelsetjänsten och Gendarmeriets underrättelsetjänst inte blunda för denna aktivitet. Fioril noterar också att “på grund av generell elektronisk övervakning i vårt land kan vi enkelt avväpna sådana tungt beväpnade jihadgrupper på vår jord på mindre än 10 dagar om vi låter våra vita hattar i IC (deras motsvarighet till NSA eller Computer Intelligens) och våra säkerhetsstyrkor arbeta i full samverkan. Regeringen håller på att begå förräderi enl. läroboken och militären har en legitim anledning att arrestera vår olagliga regering “, avslutar han.

Vad de franska vita hattarna har snubblat på är naturligtvis de sataniska P2-Frimurarnas sataniska komplott för att tvinga fram ett krig mellan Islam och Kristendomen för att sedan skapa en världsreligion som kontrolleras av dem.

I alla fall är satanisternas försök att använda ursäkten av en falsk syrisk gasattack (den sjätte sådan som exponerats som falsk) för att attackera Syrien och därmed starta 3:e Världskriget (Harmagedon) exponerat som ett stort krigsbrott baserat på bedrägeri. Även sådana marknader som de tyska statsmedierna rapporterar nu detta.

https://www.zerohedge.com/news/2018-04-21/germanys-largest-public-tv-news-broadcaster-syria-chemical-attack-most-likely

Inne i USA säger under tiden Pentagon källor att “Kaliforniens vänsterguvernör Jerry Brown tvingades skicka 400 National Guard trupper till den mexikanska gränsen, när Trump stänger ned Hollywood Pedofil- och människohandelsoperationer vid Long Beach Port.”

Dessutom kommer den särskilda åklagaren Robert Mueller snart att “fullfölja häxjakten” när han åtalar Hillary Clinton. Det här kan vara en referens till det faktum att med Barbara borta så är hon nu den ledande kvarvarande häxan.

Källorna rapporterar också: “Efter många månader bakom kulisserna, ansluter sig [tidigare borgmästaren i New York Rudolph] Giuliani slutligen till Trumps legala team, som tillsammans med Mueller är redo att sikta in sig på 9/11 förövare som Bush-gänget och Israel.”

“Med en fredstraktat som formellt avslutar Koreakriget kan Israel tvingas, med exponering av sina roller i 9/11 och 3/11 [Fukushima], att sluta fred med Syrien genom att återlämna Golanhöjderna,” avslutar källorna.

Ett fredsavtal i Korea skulle också avslöja många högkriminella brottslingar inom USA: s militär i Japan, enligt japanska militära underrättelsetjänster. I en handskriven anteckning levererad till denna författare säger källorna att USA: s militär i Japan nu är uppdelad mellan de personer som driver Yokota Air Base och de som är stationerade vid Camp Zama, båda nära Tokyo. Yokota-folket stöder Shinzo Abe-regimen och den fortsatta nedtystningen av Fukushima-massmordbrotten, medan de i Camp Zama stöder regimförändringar och exponeringen av Fukushima-sanning, säger källorna. Förhoppningsvis kommer den kommande Stillahavsstyrkans befälhavare, amiral Philip Scot Davidson, att rensa ut krigsförbrytarna, när han formellt tar befälet.

I andra nyheter förra veckan har Turkiet officiellt begärt att Federal Reserve Styrelsen returnerar allt deras guldinnehav. Denna begäran är antagligen kopplad till hemliga förhandlingar beträffande den topp CIA verksamme Andrew C. Brunson i Turkiet. Officiellt är Brunson en evangelisk pastor i Izmir Resurrection Church, en liten protestantisk kyrka med cirka 25 medlemmar, säger CIA-källor. Han arresterades i utrensningar som inträffade under efterdyningarna av det turkiska statskuppsförsöket år 2016, som fängslade tiotusentals turkisk militärpersonal, tjänstemän, utbildare, akademiker, dissidenter och journalister, säger de.

Inte mindre än 66 amerikanska senatorer hotar med “åtgärder” mot Turkiet om han inte släpps. “Varför skulle så många senatorer komma till hjälp för en ödmjuk predikant och hota Turkiet med” åtgärder “om han bara är en tygets man (präst)?” frågar CIA-tjänstemannen och noterar att turkarna försöker förhandla ett utbyte av honom mot USA-baserade agenten Fethullah Gülen. Gülen vet definitivt för mycket om satanisterna för att överlämnas, och därför kommer Brunson “sannolikt att kastas under bussen”, avslutar källan.

https://www.nbcnews.com/news/world/senators-warn-measures-against-turkey-andrew-brunson-case-n867721

I en annan utveckling förra veckan verkar det som att “bära en foliehatt” kanske inte är så galet som det verkar vara. Ett läckage till pressen av en av amerikanska regeringens insider har avslöjat detaljer om den energiteknik som används för att göra att utvalda individer hör röster, känner smärta etc.

https://boingboing.net/2018/04/19/government-accidentally-sends.html

Till slut, i vad som antingen är ett tecken på att den här författaren har vänner inom det elektroniska övervakningsområdet eller annars att de blivit slarviga, så har nyligen uppringarnumret på min telefon visat inkommande samtal som kommer från “Paul” och två andra människor.

https://bnjaminfulford.net/

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...