Benjamin Fulford Rapport, 27 maj 2019

Benjamin Fulford Rapport, 27 maj 2019

Per Staffan 30 maj 2019

Benjamin Fulford (investigative reporter)

“Oligarchs Sue for Peace” – Fulford Report – 5.27.19

30/5/2019 12:04:00 AM  Fulford, Intel, News

Veckovisa Geopolitiska Nyheter och Analyser

När Theresa May förlorar slaget om Storbritannien, söker Västkustoligarker fred Av Benjamin FulfordWhite Dragon Society
2019-05-27

Den brittiska premiärministerns (och Hitlers dotter) Theresa May påtvingade avgång markerade en avgörande vändpunkt i striden om planeten Jorden, är flera källor överens om. Redan har hennes avgång tvingat högteknologiska oligarker som Jeff Bezos, Mark Zuckerberg och Elon Musk att söka fredsförhandlingar med White Dragon Society (WDS), enligt P2 Freemason-källor.

Under tiden har den amerikanska presidenten Donald Trump tillbringat Memorial Day-helgen i Japan, delvis för att undvika att avrättas när rörelser sätts i gång för att avsluta det långa politiska dödläget i Washington, D.C., säger Pentagon och japanska högerkällor.

Som många av oss är medvetna om har den amerikanska politiken fastnat i en ändlöst upprepande slinga i två år, med hysteriska demokrater som använder kontroll av företagsmedia och alla möjliga rättsliga verktyg för att att ta bort Trump, medan Trump i oändlighet twittrar ”häxjakt”.

För att förstå varför avgången av May är avgörande för att bryta det politiska dödläget, måste vi titta snabbt på FISAgate-skandalen. Från början bad Rockefeller/Clinton-oligarkerna år 2016 deras Rothschild-motsvarigheter i Storbritannien att kringgå amerikanska lagar för att spionera på Trump och dikta ihop russiagate-skandalen för att åtala honom. Mays avgång betyder att de brittiska nazistiska (sionistiska) allierade oligarkerna som kämpade mot Trump, nu alla rensas ut från den brittiska militära/underrättelse/politiska maktstrukturen, enligt brittiska kungliga familjekällor. Denna utrensning kommer att åtföljas av en liknande utrensning i USA enligt Pentagon källor.

”När Trump ger [U.S. Attorney General William] Barr makt att avklassificera ger det honom rena händer för att avsluta sionisterna när filer släpps om 9/11, 3/11 [Fukushima] och annan militär underrättelse,” lovar Pentagon källor.

En försmak av de olika slags filer som kommer att släppas kom med detta läckage från Holland av video och fotografier som tagits omedelbart efter att ”Malaysian Air” Flight 370/17 sköts ner över Ukraina. Filmen har blivit tillgänglig för nedladdning till den 1 juni, men det varnas för att den innehåller grafiska, magstarka bilder av manglade lik.

https://wetransfer.com/downloads/8e718ace300809f836f75aa75afa9c4d20190525075927/052f8e1fdfa9cc40fc40a40a53ff05c820190525075927/c4f5f5?utm_campaign=WT_email_tracking&utm_content=general&utm_medium=download_button&utm_source=notify_recipient_email

Den visselblåsare som skickade filen noterade att offren för ”Flight 17” hade ogiltiga nederländska pass som hörde till personer som gick ombord på Flight 370. Dessutom var många av kropparna upplösta, hade vinterkläder i ett sommarflyg eller var annars nakna och hade inget blod. Informationen i flygets svarta lådor ”har aldrig blivit publicerad av engelsmännen som fått dem”, noterar källan.

Brittiska MI6-källor säger, ”Både de nuvarande och tidigare premiärministrarna samarbetade för att störa förloppet av Storbritanniens frigörelse och som alltid, fick vi veta, var de tvungna att gå.” Nu när de har tagits bort från makten, är frisläppningen av information från Flight 370/17:s svarta lådor förestående, tillägger källorna. Den tidigare amerikanska presidenten Barack Obama vittnar nu också nu om användningen av Flight 370/17 för kärnkraftsutpressning mot världsledare, noterar CIA-källor.

Det finns många tecken på att kazarie-maffian inte tar dessa överhängande avslöjanden väl. För det första skrev CNN en artikel om Trumps besök i Japan med ett foto av John F. Kennedy som gick av ett plan på dagen för hans avrättande.

https://edition.cnn.com/2019/05/24/politics/donald-trump-air-force-one-travel-foreign-trips

Vi blev också trakterade med skådespelet av rep. Jerry Nadler, ordförande i Representanthusets juridiska kommitté, som drev olika kongressundersökningar mot presidenten och svimmade av på en presskonferens.

https://www.zerohedge.com/news/2019-05-24/watch-sickly-nadler-passes-out-during-de-blasio-presser

Under tiden krävde en uppenbarligen mycket stressad talman Nancy Pelosi ett ”ingripande” mot Trump.

https://www.bbc.com/news/world-us-canada-48388880

Om den amerikanska militärpolisen inte samlar ihop dessa brottslingar efter sådana uppenbara hot mot en sittande president, är de skyldiga till försummelse av tjänst.

I vilket fall som helst är också den sionistiska skurkstaten Israel under belägring. Massmördande krigsförbrytande premiärminister Benjamin Netanyahu har inte kunnat bilda en regering efter hans senaste försök att stjäla valet där.

http://news.trust.org/item/20190526152348-u6x9g

”Israel är omgivet av missiler, S-400, tsunamiatomvapen och kan behöva ge upp Golanhöjderna,” noterar Pentagon-källorna. Samtidigt eskalerar kampanjen för bojkott, avyttring, sanktioner (BDS) mot Israel med Trump som tvingar Israel att överge kinesiska projekt, medan Siemens, Bombardier, Hitachi, Macquarie, Alstom och ett grekiskt konsortium alla drog sig ur från Jerusalems lätta järnvägsprojekt ”noterar källan. EU granskar också sina band med den sionistiska israeliska banken Leumi, ”noterar de. Vidare eldar ”israeliska brott” på anti-semitismen i sådan utsträckning att Tyskland varnar judar att inte bära sina kalotter ”, noterar källan.

”Den verkliga kostnaden för krig diskuteras bland Pentagon insiders, kanske även arméchefen Mark Milley, som redan utsetts till att bli nästa ordförande i Joint Chiefs of Staff (de Förenade Stabscheferna),” berättar Robert David Steele, tidigare Marin och CIA-officer. ”Både presidenten och de bästa seniorledarna förstår att det sionistiska verktyget för Mellanöstern har kostat USA inte bara sju biljoner dollar, utan 75 000 amputerade, 250 000 eller fler bekräftade PTSD-fall (Posttraumatisk stress), tiotusentals våldtäkter (manliga som såväl som kvinnliga), och en virtuell biljon-dollars brottsvåg när entreprenörer har använt ”lätta pengar” för att lura militären och skattebetalarna”, säger han.

Internationellt har den sionistiska neokonservatismens försök att tvinga ett regimskifte på Venezuela och stjäla landets olja offentligt förklarats som ett misslyckande. Försöken att starta ett krig mot Iran har också misslyckats, och i stället arbetar USA:s regering nu med en omfattande fredsprocess i Mellanöstern med Iran och Saudiarabien, noterar CIA-källor. I Indonesien resulterade ett sionistiskt försök att stjälpa omvalet av president Joko Widodo i 7 dödsfall, 250 skador och 400 arresteringar innan det dog ut.

I Europa besegrade den franska euroskeptikern Marine Le Pen Rothschild-slaven Emmanuel Macron i EU: s parlamentsval. De amerikanska och brittiska ledarna som kommer att finnas i Frankrike för att fira 75-årsdagen av D-Dagen den 6 juni ser ut som om de är inställda på att återigen befria Frankrike från tyska erövrare.

Dessa händelser är alla mycket lovande och visar att saker verkligen ställs på sin spets, men – och det här är ett stort ”men” -Vi behöver se människorna bakom dessa internationella brottsliga handlingar i handbojor inför en allmän krigsförbrytartribunal innan vi faktiskt kan tro att verklig förändring är överhängande.

Det finns också tecken på att många oligarker är långt ifrån besegrade. Patrick Wood från Technocracy.news har avslöjat ett Rockefeller-system för att tvätta 6 biljoner dollar skapat av fiat-pengar-börsinflation i 8 700 skattefria ”möjlighetszoner” i USA. Han noterar att detta initiativ startades av Sean Parker, som grundade Facebook tillsammans med Mark Zuckerberg. Wood verkar inte veta att Zuckerberg är David Rockefellers barnbarn.

https://www.youtube.com/watch?v=Bgx_wy6MxdA&feature=youtu.be

I alla händelser, som tidigare nämnts, kontaktade förra veckan Jeff Bezos från Amazon, Elon Musk från Tesla och Zuckerberg alla WDS via P2 Frimurarlogen i Italien för att föreslå ett fredsavtal, säger P2 källor. De tre är överens om att någon form av världsförbund behöver upprättas och mänskligheten måste tillåtas expandera ut till universum, säger källorna. De är också överens om att den som blockerar mänskliga framsteg måste tas om hand.

P2 identifierar Israels Netanyahu som en av fienderna som behöver ”spolas ut och tas om hand ”. De andra är stockkonservativa sionistiska fanatiker som fortfarande tror att de kommer att artificiellt skapa de bibliska sluttiderna, säger de.

Den andra stora frågan som måste lösas är handelskriget mellan USA och Kina. Pentagonkällor tror att ”Trump har klokt använt handelskriget för att låta Kina bearbeta amerikanska företag som Apple, Google, Boeing och Nike, vilket tvingar dem att flytta hem till ”MAGA ”(Make America Great Again) samtidigt som man skapar en alternativ global försörjningskedja.”

Men amerikanerna behöver studera sin egen senaste historia. I slutet av 1980-talet tvingade de Japan att öka yenens värde med över 100%, vilket gav massiva pristariffer, för att eliminera handelsunderskottet USA / Japan. Det enda resultatet var att den japanska tillverkningen flyttade till övriga Asien och handelsunderskottet i USA fortsatte att stiga. Eftersom Japan är ockuperat av USA: s militär, tvingades japanerna att fortsätta köpa amerikanska statsobligationer och därigenom hålla USA flytande. Det här är inte fallet med Kina.

Även om tillverkningen ska flytta från Kina till platser som Vietnam, kommer Asien som helhet att bibehålla ett stort överskott i förhållande till Förenta staterna. Det enda sättet för USA att avsluta sitt handelsunderskott, vilket vi fortsätter att repetera, är att man ger upp den så kallade ”U.S. dollarn ”och utfärdar sin egen lägre prissatta suveräna valuta.

Medan Asien som helhet inte vill ersätta den amerikanska imperialismen med kinesisk imperialism, kommer de inte fortsätta att köpa amerikanska säkerheter för att stödja konstant amerikanskt krigshetsande. De asiatiska hemliga samfunden går utöver Kina och lovar att fortsätta kampen mot sionisterna tills deras fanatiska mardröm är permanent avslutad.

När detta är klart vill asiaterna och resten av världen gärna stödja det amerikanska militärindustriella komplexet, när det omskapar sig från ett sionistiskt imperialistiskt verktyg till en välvillig planetär skydds- och rymdutforskningsmakt.

https://benjaminfulford.net/
______________________________________________________

Om du vill kontakta författaren till någon läsarinlagd gästpost kan du skicka oss ett mail på UniversalOm432Hz@gmail.com så skickar vi din förfrågan vidare till författaren.

______________________________________________________

Alla artiklar, videor och bilder som publicerats på Dinar Chronicles inlämnades av läsare och/eller handplockades av webbplatsen själv för informations- och/eller underhållningsändamål.

Dinar Chronicles är inte en registrerad investeringsrådgivare, mäklare, bank eller valutahandlare och som sådan bör ingen information på webbplatsen tolkas som investeringsrådgivning. Vi har inte för avsikt att och tillhandahåller inte ekonomiska, juridiska, skattemässiga, politiska eller andra råd till läsare på denna webbplats.

 

Copyright © 2019 Dinar Chronicles

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...