Bethulia via Galaxygirl, 19 juni 2021

Bethulia
Via Galaxygirl, 19 juni 2021
(Jag ser en grön planet som sprudlar av liv och är täckt av en massa gröna nyanser. Luften är flagrant och fylld av liv.) Jag är Bethulia. Jag följer dina framsteg på min systerplanet Gaia. Vi är energetiskt länkade eftersom vi har haft liknande erfarenheter på många sätt. Jag har övervunnit min smärta och jag hjälper till genom att hela tiden sända min kärlek till din planet, min kära vän. Vi samlas oftare och oftare för att erbjuda vårt stöd och vår kärlek för er och för Gaia, för vi är som nervcellerna i din hjärna. Vi skickar alltid meddelanden till varandra och tillsammans skapar vi ett pulserande vitt rutnät av ljus,  dimensionell medvetenhet och djup gemenskap.
Jag är Bethulia, hjärtats planet, som erbjuder mina vågor av ovillkorlig kärlek och intergalaktisk medvetenhet till er jordbor och speciellt till min syster Gaia. Jag är en äldre planet. Jag var duktig på att gömma de intergalaktiska flyktingarna som behövde omplaceringsalternativ under de intergalaktiska krigen. Jag är fylld av extremt stora interdimensionella kristaller som fyller mitt innersta med det Kristna ljusmedvetandet, som fyller mig med kärlek från Källan. Jag har mycket kärlek. Jag är en planet av kärlek och djup healing. Jag erbjuder mina planetära energier till dig nu, fullständigt och ohämmat, otämt. Allt kommer att läka på er planet när tiden är inne, och den tiden närmar sig snabbt när den stora splittringen, den stora separationen av det som är kärlek och det som inte är kärlek kommer att avslöjas, så att den kan läka.
Du som läser det här har en enorm potential och möjlighet att andligt utvidga och förklara dessa stora sanningar, för alla kommer att bli väl medvetna om bedrägerierna på er planet och mycket healing kommer att behövas. Vi som vaktar planetens matris, vidarebefodrar snabbt vårt ljus och vår kärlek med extrem kirurgisk precision. Det här kommer att likna en kärleksoperation. Jag använder dessa termer därför att min kanal har ett medicinskt yrke och är medveten om hur till och med en tiondels millimeter fel kan bli ödesdigert. Vi sänder kärleksstrålar till er nu, vi som vaktar det planetariska nätet.
Jag, Bethulia, är en gammal och vis medlem, precis som den rynkiga mormodern som är full av leenden, full av kärlek, full av lite okynnighet när stämningen behöver lättas upp för dem omkring henne. Men mormödrar kan vara stränga också, det är jag väl medveten om. För när ens röst med tiden har blivit finslipad och man är medveten och i kontakt med sitt högre jag, har man haft gott om tid att finputsa och komma i kontakt med sin inre kraft, sitt inre ljus.
Vårt inre ljus strålar över er, mina kära, kära orubbliga krigare. Tack. Tack för att ni bryr er om min syster. Vi har känt varandra under en lång tid. Vi kommer från samma utandning av Moderns skapelse. Vi var båda en gång mycket ljusgröna innan hennes vatten kom ur balans i ett försök att energetiskt balansera saker och ting på hennes yta. Hon var mycket grönare. Det fanns mer vatten i hennes inre. Hon kommer att återställas. Var inte rädda! Många av er kommer att vara i hennes inre eller på utsidan och titta ner på henne när hon läker, men det är långt dit, men tiden är relativ. Du pratar med en mycket gammal, extremt gammal planet och tid betyder inget för mig. Men jag är djupt engagerad, på mitt eget sätt, med Gaia. Jag har varit hennes mentor, hennes energetiska supporter, en av många. Vi älskar alla Gaia.
Jag är Bethulia. Jag är långt borta men ändå nära. Jag finns inom räckhåll genom en intergalaktiskt portal. Er sektor är så populär för resenärerna på grund av den massiva supergalaktiska portalen som ligger mycket nära er sol, i själva verket är er sol en aspekt av denna portal. Ni kommer oftare att börja se skepp som kommer genom er sol. Våra energier, på grund av denna intergalaktiska motorväg, kan flöda och överskölja er alla med högre dimensionellt ljus. (Jag ser en glasstrut vars spetsiga ände droppar glass.) Vi överför vår kärlek och vårt ljus från hela vår sfär till er, men nu är det mer än en droppe. Ni blir översköljda med glass av de högre dimensionernas kärleksljus. Det är därför ni har känt er så trötta och har haft så många uppstigningssympton på senare tid.
Jag är Bethulia. Jag älskar min kära syster Gaia, och jag älskar dem som bor på henne. Precis som stjärnornas nätverk, som den här kanalen tidigare har kommunicerat med, har planeterna naturligtvis vårt energetiska nätverk som vi erbjuder. Skaparen planerade att ytterligare utnyttja denna supergalaktiska motorväg för att finslipa energierna genom att dra alla dessa energier från högdimensionella planeter och högdemensionella portaler in i en tratt av ljus, för att ytterligare överskölja den sektor som har blivit så full av spindelnät, till rent ljus. (Jag ser hur spindelnäten löses upp till ljus genom en explosion av ljus. Jag ser virvlar av maskhål som fylls med prismaljus som omger Gaia och dansar i en vacker ljusspiral runt henne.)
Jag är Bethulia, en grön planet av högre dimensionell kärlek och healing, energetisk syster till Gaia och under lång tid hennes mentor. Jag är så hedrad över att ha delat den här resan med dig och med Gaia. Jag skickar mina energier av djupt smaragdgrönt till dig nu. Känn mitt hjärta, känn min kärlek. Känn hur hela din kropp översköljs av grönt. Det är den bästa medicinen för närvarande. Det här är vem och vad du är. Du är kärlek, medvetenhetens kärlek, kreativitetens kärlek i mänsklig kropp. Känn hur värmen expanderar i ditt hjärta. Du har blivit aktiverad. Känn rotationen i pannan när den knyter an med ditt hjärta.
Hjärnan måste ha kontakt med hjärtat. Hjärta-hjärna är det ny sättet att tänka logiskt i detta växande område. Hela området i denna universella sektor håller på att lyftas upp, höjas högre, expandera och förnyas. Ni håller på att förnyas. (Jag känner ett enormt tryck och värme i mitt hjärta när det rör sig upp till min hjärna. Jag ser galaxer virvla runt i mitt huvud och det ringer i mina öron, som en väckarklocka. Det känns som om det är en frekvens av hjärtats stämgaffel, och jag ser att den här kärlekvibrationen hörs genom hela Universum.)
Hela Universum strålar av ljus, full av spänning inför vad ni kommer att uppleva. Jag Bethulia, ledande medlem av det interplanetära nätet, erbjuder er min kärlek. Närhelst ni ser mörkgrönt, tänk på mig. Jag är fylld av kristaller, bokstavligen! Anslut era kristaller till mina energier och de kommer att hjälpa er, för de kommer att ytterligare överbrygga anslutningen. Vi lyfter upp henne på alla möjliga sätt. Vi älskar henne så mycket. Jag är Bethulia.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...