Blå Strålarna via Erena Velazques, 28 mars, 2020

Blå Strålarna via Erena Velazques

28 mars 2020

Hälsningar Mänsklighet,

Vi är Blå Strålarna

Vi kom hit i frid. Vi har observerat mänskligheten under lång tid och vi bestämde att det var dags för oss att introducera oss till mänskligheten. Vi lever i en galax långt borta. Vi är humanoida och vi har blått skinn, det är därför vi kallar oss Blå Strålarna. Vi går på två fötter och har en kropp lik människans, enda skillnaden är att vår hud är annorlunda och att våra drag är djupare än människans. Vår längd börjar vid 2,4 meter och uppåt och vi är slankt byggda. Vi lever på insidan av planeten och inte på ytan som ni på Jorden. Vår diet är växtbaserad, vi äter inte kött, vi är vegetarianer eller veganer.

Vi är glada att vara här. Vi har väntat länge på att få kontakt med den mänskliga rasen och känner att det är en perfekt tid att presentera oss, eftersom många förändringar sker på Jorden just nu. Vi observerar nu och känner oss glada för mänskligheten, därför att vi vet att efter allt detta mörker kommer det ett starkt ljus och mänskligheten kommer att komma till en Ny Ålder, som ni här kommer att kalla Den Gyllene Åldern. Vår teknologi är mycket mer avancerad än Jordens. Vi ligger mer än 150000 år före er i teknologi. Vi bygger och använder bara vänskaplig teknologi, vi är en fredlig ras.

Vårt syfte här är att interagera med mänskligheten, när den rätta tiden kommer. När ni gått genom alla era förändringar och blir en fredlig och lycklig nation, kommer vi att hoppa på våra snabba skepp, vilka är en slank konstruktion när vi flyger, men som sedan expanderar till enorm storlek när skeppen landar, vi kan vara här på några sekunder. Just nu vill vi berätta för er att vi är en avancerad civilisation som bara fokuserar på framsteg som gör gott. Vi bygger ingen ovänlig eller dödande teknologi. Vi har teknologi som skyddar oss från ovänliga civilisationer, men vi använder den bara vid behov. Vi lever så långt borta och vi är dolda för många nationer, så vi behöver inte den här typen av teknologi för att döda. Vi värderar livet mycket högt, som andra galaktiska civilisationer också gör, vilka är vänliga och följer reglerna för ett liv i fred.

Vi är från den 8:e dimensionen och uppåt och några av oss har nått den 12: dimensionen och högre. Vi har en struktur som inte är baserad på rikedom. Vi använder inte pengar, vi arbetar och skapar bara det vi vill skapa, vilket innebär att alla har en uppgift, och de väljer själva vad de vill göra. Vi lever mycket långa liv och vi dör inte, som människor gör, av sjukdomar. Vi har inga sjukdomar, därför att vi har teknologi som eliminerar alla virus eller hinder som kommer i vår väg. Vi älskar att skapa och vi tycker inte om att förstöra. Vi har fantastiska växter på vår planet, de är mycket ovanliga och har aldrig setts av det mänskliga ögat. Som vi nämnde tidigare är våra skepp mycket snabba och vi kan flyga in vartsomhelst på bara några sekunder. Vi är också andliga varelser, vi utövar och arbetar på vår upplysning och utveckling. Vi slutar aldrig lära oss och hjälper varandra. Vi skulle vilja dela vår kunskap och vår utveckling med mänskligheten i framtiden.

Vårt mål är att etablera en vänskaplig kommunikation och interaktion med den mänskliga rasen. Vi vet att ni i denna stund går genom en massa turbulens och det verkar som om allt faller isär, men kom ihåg en sak, allt sker av en orsak. Inget i universum har skapats eller nedmonterats utan orsak. Ert gamla system håller på att falla sönder och det är skrämmande därför att ni inte vet vad framtiden kommer att föra med sig. Var snälla och kom ihåg, ni har många andra civilisationer på er sida och vi är medvetna om att den Galaktiska Federationen hjälper er. Vi skulle vilja säga er en sak till, vi kommunicerar telepatiskt, men vi kan också tala. Vi kan tala vilket språk vi vill, för vi har teknologin som kan översätta alla språk vi använder. Vårt språk är inte känt för mänskligheten, och det spelar ingen roll just nu om vi skulle tala till kanalen, därför att ljuden skulle vara mycket obekanta.

Vi är glada att vara här och kunna ge er denna korta kommunikation och presentera oss. Vi ser fram emot fler kommunikationer därför att vi fann denna kanal som är villig att kanalisera oss, och vi är nöjda och lyckliga att få sända all vår kärlek och allt vårt ljus till Jorden, och vi hoppas att ni mycket snart kommer att vara en lycklig och blomstrande galaktisk civilisation.

Vi är de Blå Strålarna och vi ser fram emot att göra fler överföringar. Tack för överföringen.

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...