“Blandat” – GCR/RV Intel SITREP – lördag – 3 juni 2017

“Blandat” – GCR/RV Intel SITREP – lördag 3 juni, 2017

Aloha D-land!

Vilken värld vi lever i, va?

Världsfred. President Trump. Chokladstekt bacon och dans med stjärnorna.

Jo, Olde Yo fick några mycket behövda svar idag, vilket förhoppningsvis borde ge oss all nödvändig klarhet när vi rör oss framåt.

Var informerade: Detta är en bra nyhets/ dålig nyhetsuppdatering. Så låt oss börja med de dåliga nyheterna …

… den efterlängtade RV:n är nu planerad till att släppas den 10.6.2017 (8). När som helst efter 09:00 PDT (Pacific Daylight time) nästa lördag. (Övers. anm: 9.00 PDT=6.00 på morgonen den 11.6)

Så Yo, varför extra väntetid?

Mossad (Netanyahu) och Hamas (Abbas) kom till slutliga fredsvillkor i Mellanöstern i fredags eftermiddag, och de valde att tillkännage deras historiska överenskommelse till slutet av det arabisk-israeliska 6-dagars-krigets 50-årsjubileum som infaller på, du gissade rätt, lördag, 10 juni.

Detta banar vägen för ex-FBI-direktören James Comeys kniv i hjärtat på Trump för förhindrande av rättvisa och åtal för brott mot vittnesmål – vilket som förutsagts här kommer att användas som RV flash bang planerat att starta omedelbart klockan 10am torsdag morgon.

http://mobile.reuters.com/article/BigStory12/idUSKBN18U0KS

Så vi har lite extra väntetid att döda, det är allt. Varken mer inte mindre. Sobeit.

Trumps inspelade avgång kommer till slut att sändas någon gång efter Comeys vittnesmål, under helgen, i samband med RV-frisläppningen.

Förvänta er att media och politiker går i taket efter hans vittnesbörd. Särskilt republikaner som äntligen kan hoppa av Trumps bandvagn.

Denna process är inte längre en hemlighet för de stora kraftspelarna, eftersom det förklarades av HR McMaster för Bilderberggruppen i går kväll. Jag fick därför också veta att vi nu kunde informeras om att göra våra slutliga förberedelser … precis som återstående kabal ledarskap.

Det knäppa brittiska valet kommer också att slutföras senast den 8 juni 2017, vilket återigen kommer att gå mot att uppnå brittisk överensstämmelse med GESARA-regler för att alla FN: s Säkerhetsrådsmedlemmar ska bli tilldelade ett nytt ledarskap skilt från deras tidigare regering.

Det här var inte ett obligatoriskt val, men det kommer att hjälpa till i EU/Brexit-förhandlingarna får vi höra.

Det får mig att undra om den 10 juni kanske alltid varit ”go date” eftersom den nuvarande eller tillfälliga brittiska premiärministern Theresa May förväntas vinna en jordskredsseger över Jeremy Corbin och bli den permanenta ledaren för Storbritannien fram till 2022.

https://www.google.com/amp/s/amp.ft.com/content/62164c10-478c-11e7-8519-9f94ee97d996

Det här valet kunde ha hållits väl efter RV utan problem, så de bestämmer sig i god tid för att klämma in det.
Det är inte bara små banker och valutalösa mindre länder som NPTB lägger till här i slutet.
Så det är de dåliga nyheterna. Nu till de goda nyheterna …
… skärmkurserna kommer att fortsätta att stiga och det snabbt hela veckan fram till RV.
Det betyder att du kommer att göra en galen summa pengar fast du absolut inte gör någonting under hela veckan, långt bortom dina vildaste fantasier och därmed åtminstone finansiellt väl värt att vänta på.
Det gäller för alla RV-valutor som revalveras.

 

Dessutom kommer RV att vara början på en ny och historisk era av välsignelser och slut på mänskligt lidande som vi känner till det.
Så vad är en vecka mellan vänner. Rätt? Rätt.
De äldste är förresten väldigt nöjda med D-Lands uppstigningsförlopp. De läser alla inlägg, alla webbplatser och lyssnar på alla samtal.
De äldste kommer dock inte, eller någonsin, att tugga tobak och spotta. Inte heller kommer de att lyssna på obygdens amerikanska rockabilly countrymusik.
Så det var det …
Hoppas att denna Intel lägger lite mer bränsle på din döende RV-eld, och håller samhället som helhet optimistiskt på väg in i ytterligare en veckas väntan.
Jag vet att många människor verkligen lider i den här världen, oavsett om de är fullt medvetna om RV, äger valuta eller annat.
Jag önskar att denna uppdatering varit mer omedelbar, men från min unika plats är det extremt positivt att vi faktiskt vet att vi är på intel-strålen från toppen ner.
Men om du är i en livs- eller dödssituation, kom ihåg att bön fungerar. Så luta dig mot Gud med hela ditt hjärta för att komma igenom den här veckan av hård knapphet.
Lita på Gud att drar dig igenom. Han sviker aldrig någon som ber i Kristi namn. Aldrig.
Och till de som inte kör tomt, använd denna bonustid för att få dig helt förberedd och helt anpassad till din strategi för efter-RV-strategi/handlingsplan.
Börja göra de tuffa och välbehövliga utgiftsbesluten.
Åh ja, och gör förberedelser för att välsigna alla, inklusive och särskilt de som har gjort dig orätt eller försökt att stjäla din värdighet, ditt hem eller ditt rykte.
Din själ kommer tacka dig på lång sikt. Lita på Olde Yo, som kommer att vara upptagen med att göra detsamma.

 

Gud är med oss

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling                             www.st-germain.se

Du gillar kanske också...