”HOPPA” – GCR / RV Geopolitisk Op-Ed – Lördag – 3:e juni 2017

”HOPPA” – GCR / RV Geopolitisk Op-Ed – Lördag – 3:e juni 2017

 

Vi har fokuserat så mycket på före-RV-händelser, och när någon börjar prata om efter-RV-händelserna så verkar man freaka ut.

Kommer ni ihåg när ZIM-sedlarna påstods vara historiska obligationer, för ett och ett halvt år sedan?

Kommer ni ihåg när det också påstods att ZIM skulle få samma värde som Kinesiska Yuan?

Nå, nya ZIM-obligationer noterades som 1:1 i november 2016. Och nu har ZIM:s skärmkurser rapporterats ligga över CNY:s skärmkurser på 6,82:1.

Tänk på att om ni idag har $6,82 dollar i fickan så är det mer än $1,00 dollar. Även om det inte är vad någon av oss tror, är det rätta värdet på valutan.

Fast $6,82 är mer än $1,00, så allt är lika. Men allt är inte lika, inte i vår livstid. Och GCR / RV gör sådana uppenbara sanningar verkliga igen.

Var det gamla monetära systemet av skuld och obestånd verkligen vettigt?

Verkade det någonsin vettigt med en planet med evigt krig?

Verkade det någonsin vettigt med hungersnöd, fattigdom, hemlöshet, åtstramning, ekonomiskt obestånd och eskalerande cancer?

Inte för mig. Gjorde det det för er? Om så, varför?

Bara för att vi har vuxit upp med sådant, så är det inte det. Men, vi har alla blivit lärda, tränade, understödda och skrämda för att tro på kabalens stora och samordnade lögn, att vi är maktlösa och alla de är mäktiga.

I sanning, det är precis tvärtom. Vi alla är mäktiga och de är maktlösa.

Nu … kommer alla tidigare demoniska härskare i denna värld ska avslöjas, som nakna och onda, och vi kommer inte bara se deras synder klart och tydligt, utan också våra framtids fantastiska ljusarbetare som mänskliga änglar, som rikligt välsignar jorden.

Alla deras lögner kommer nu att utrotas från jordens yta på egen hand, eftersom sådana liv kommer att förändras för alltid.

Vi som art, kommer åter att återvända till en galaktisk harmoni, och tillsammans hoppar vi fram till en ny existens av verklighet – en av nåd, barmhärtighet, medmänsklighet och till service som förvaltare för våra medmänniskor, kvinnor, åldringar, barn, sjuka, djur och miljö.

Men då dessa nedan förslag till förändringar görs, bevittna motståndet mot dessa möjligheter.

Stor förändring möter stort motstånd.

Sorgligt nog så blir det nog så för sanningen – för vi har alla blivit föremål av att leva i en sådan motstridig lögn med en förvanskad kunskap, och då är det svårt för goda människor att ändra sin uppfattning beträffande vad man ska tro, vad man ska lita på och hur man ska leva rättskaffens, när allt de trodde var verkligt och sant – inte var det.

Det var därför som Kristus kom.

Och Han ensam offrade sig själv, som ett bevis på att deras lögner aldrig skulle kunna ersätta Skaparen Faderns kraft.

Det upproret mot universums kärlek var meningslöst och ineffektivt, och tjänade som ett universellt exempel på, vad man inte ska göra (det vill säga för att tjäna det större goda).

Så med detta inlägg kan vi hoppa framåt kärleksfullt, villigt, öppet och medvetet, för att testa vattnen för våra individuella och gemensamma möjligheter av Kristus ovillkorliga kärlek, i stället för att simma in i framtiden, och bevara vårt dysfunktionella och dödliga förflutna.

Först och främst har det skett en övergång från ondska till välvillighet när det gäller den övergripande mänskliga styrningen.

Kärleken regerar återigen över rädslan.

Detta skapar en grundläggande förändring i hur och varför alla beslut nu görs globalt – för de görs från ett galaktiskt större godare perspektiv.

Detta har i stor utsträckning skett bortom offentlig insyn, så massorna inte skulle protestera och få panik på grund det okända (som också kan kallas, förändring).

NPTB är våra galaktiska hjälpare, och ja, OPTB hävdade att de var det, men det motsätter vi oss – de var våra galaktiska slavdrivare.

Omtänksamt, barmhärtigt, regerar nu himlen alla mänskliga angelägenheter igen, och vi som art har fått lov att komma tillbaka till generositeten, istället för den illvilliga vreden som de som ockuperade jorden hade, som förde fram komplett kaos/helvete i över 13 årtusenden.

Det är tufft för de flesta som inte tror på det universella, odödliga eller de utomjordiska varelserna som förslavat mänskligheten sedan vårt ursprung.

Ändå så är det sant. Så är det.

Återigen hoppade vi idag framåt till nya möjligheter … som uppstått från viljan … så kanske ni vill hoppa lite längre med mig, under beskyddet av radikala intellektuella experiment, såvida inget annat verkar logiskt.

Det monetära värdet har förändrats och/eller som det kan tyckas, vänts upp och ner, eftersom det moderna finanssystemet olagligt förändrades över en 70-årsperiod, för att helt skjuta över maktbalansen till fördel för kabalen.

Guldstandarden har återinförts, för att skapa ett gemensamt och kontrollerbart marknadsmässigt riktmärke för alla valutor, handelsprodukter och obligationer – vilket godkändes av alla större företag och regeringar.

Guld är näring eller galaktisk mat på andra planeter, till andra arter av själar, och därför är det så värdefullt.

Har inget i sig att göra med smycken eller Donald Trumps lyxvåning.

Hela den globala finansiella arkitekturen har också ändrats, för att säkerställa rättvisa och transparenta tekniska avtal, och minskat eventuella möjligheter till stöld eller digitala bedrägerier.

Papperspengarna har redan försvunnit, trots att de fortfarande används under övergången. Återigen vill man inte skrämma människor och förändra saker och ting för snabbt.

Alla regeringar och ledare har i denna nyligen befriade värld, antingen reformerats eller ersatts, på grund av tidigare korruption eller att de inte har någon ”större goda”-tillämpning. Det gäller alla inom makten.

Och ni börjar se avgångar i mängd nu, efter att de finansiella reformerna har genomförts fullt ut.

Detta sker bakom kulisserna, och ibland utåt med normala Presidentvalskampanjer, med den övergripande beslutsfattande mekanismen som styr 7,8 miljarder i 209 suveräna nationer, har anpassats till en moralisk, etisk och obestridlig juridisk styrning, med strikta efterlevnadsmandat genom ett internationellt signerat fördrag, som heter GESARA.

Militärt nu, så förekommer det inte längre krig mellan nationerna på planeten. Det inkluderar Mellanöstern. Det inkluderar Afrika. Det inkluderar Europa. Det inkluderar Asien.

Det beror på GESARA.

Läkande mediciner, tillämpningar och tekniker kommer att dyka upp inom kort, vissa som vi aldrig hört talas om eller känt till tidigare. De är här. Tillverkade. Klara att skickas.

De kommer att förlänga livet och bota allt som plågar oss fysiskt.

De dödliga sjukdomarna i vårt förflutna, kommer att avlägsnas en efter en, riktig ekologisk mat, vattnens och jordens molekylära struktur, kommer att återgå i sitt ursprung, eftersom hela jorden omkalibreras tillbaka till sin ursprungliga skapande frekvens.

Teknik och produkter för fri energi, kommer nu också att släppas till allmänheten, och förnybara, naturliga energikällor kommer lätt att kunna nyttjas – och driva bort de gamla energibolagen, såvida inte de också reformerar, och medvetet väljer att hjälpa samhället för det större goda.

Massmedias meddelanden och underhållningsprogram, kommer att förändras drastiskt, från blod och slagsmål, död och förstörelse (rädsla) till bilder och berättelser om healing och enighet, fred och gemenskap (kärlek).

Gammalt innehåll som tidigare var populärt, kommer snart att vara otillåtet på den nya jorden, vars vibrationer kommer att domineras av medkänsla och nåd.

Världens artister som så, kommer snabbt att anpassa sig och börja skapa nya sound, låtar, bilder och berättelser, om universell harmoni i stället för jordisk disharmoni.

Mycket av alla dessa förändringar, grundar sig på en större kollektiv universell övergång av erorna här på jorden, på grund av de övervägande själarnas välsignade art … mänskligheten.

NPTB regerar nu detta dimensionella plan, i både anden och formen. Och OPTB har återvänt hem till sina egna dimensioner och galaxer genom himlens dekret – eftersom även de mest kraftfulla galaktiska arterna av kärlek, har en chef.

Tack, Jahve! Vi är evigt tacksamma!

Gud är med oss.

 

Översättning: Margareta Jonåker – www.sg-germain.se

Du gillar kanske också...