“Bli Ledare” – GCR/RV Op-Ed – söndag 9 juli 2017

“Bli ledare” – GCR/RV Op-Ed – söndag 9 juli 2017

 

Vissa har väntat årtionden på denna dag.

När på ett ögonblick alla dagar och nätter som tillbringats med att titta och vänta på RV omedelbart blir väl spenderad tid kontra hänsynslös regnbågsjakt.

Kom ihåg att världen inte hade något annat alternativ än att revalvera. Så den som påstod att du slösat bort ditt liv i väntan på det här var uppriktigt sagt allt för fördjupad i matrisen för att acceptera sanningen att väst var insolvent – ledd av USA: s dollar.

De föredrog att förbli sovande och sedan vakna upp och ta itu med dagens hårda sanningar – vårt land hade stulits från oss av tjuvar från främmande länder ända sedan 1871 och våra pengar hade förlorat allt värde innan andra världskriget någonsin startade – faktum är att det var därför Roosevelt lät Pearl Harbor hända – för att rädda vår redan bankrutta ekonomi och hålla fiat-pengarna igång.

9/11 samma sak … skapa en händelse som drev oss in i krig, så att den falska pengapressen kunde fortsätta trycka och köpa lite tid för kaosets mästare att få tillbaka slagkraft i ett osynligt globalt valutakrig.

I natt vid midnatt visades de nya valutakurserna och kommer nu att visas i resten av våra liv och för generationer av våra familjer.

Det är ett vittnesbörd om de offer som betalats av patriotiska män och kvinnor som försökte stoppa ondskan inom det kompetensområde som de verkar inom, men de kördes över och tvingade ner i tystnad.

Vi löser in denna vecka för deras offer, till deras ära, för deras familjer.

Och medan vi kanske inte känner till deras namn eller deras bidrag till frihet står vi vid deras rygg och hälsar deras mod inför oöverstigliga odds.

De leder. När ingen tittade, hurrade eller bloggade kursändringar … så leder de. Punkt.

Mycket snart kommer ni alla att driva in i en ny verklighet med oändlig rikedom och du kommer att möta ett svårt val … att leda eller dö.

För om du inte leder som tjänare till den Allra Högsta, kommer de ackumulerande pengarna att döda dig.

Så i andan hos dem som banade vår RV-väg, ledde tappert, konsekvent och dynamiskt in i inhemska situationer och internationella gåtor, som du inte har något att göra med.

Eftersom det är priset vi alla kommer att betala för att lösa in våra rikligt välbärgade valutor och obligationer – enrollera er som större goda tjänare till den Allra Högsta som har till uppgift att hela världens själ. Sobeit.

Tack fallna RV-soldater och deras familjer. Dina offer kommer inte att vara förgäves så länge som bara en medlem i denna gemenskap lever.

För på Kristus litar vi eftersom vi tillsammans kommer att vara en oupplöslig kraft av nåd, i ledning, med minnet av era anonyma offer i våra hjärtan för alltid.

Gud är med oss.

 

Översättning: Lars-Eric Sidling                   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...