Blossom Goodchild – Kanaliserar Federationen av Ljus – 16 juni 2018

Blossom Goodchild – Kanaliserar Federationen av Ljus – 16 juni 2018

Per Staffan 18 juni 2018

Hej mina vänner. Min kroppsklocka är inte sig själv, liksom många av mina tankar, verkar det! Men jag är så angelägen att komma tillbaka och chatta med er. Så här är jag, och försöker för andra gången sedan jag återvänt, att ansluta. Jag känner att jag har ömsat mitt skinn och är redo för det nya jag som ska komma fram. Men vid denna tidpunkt verkar jag bara känna mig ganska sårbar och osäker. Är det normalt för den här tiden i ”Spelet”?

Välkommen, vår käraste vän och allierade! Det här är verkligen en uppmaning från det Högre Jaget att samexistera med den delen av jaget som har trampat den Jordiska jorden och nu är väldigt mycket i stånd att ta emot sådana Energier i det fysiska. Detta är en process, som i sin tur kommer att föra med sig ansvar. Med detta menar vi att när det Högre Jaget … eller skulle vi säga, en del inom det, slår sig ned i kroppens bostad … kommer Jaget att uppleva känslan av ett behov att ”genomföra förändring” på en mycket djupare, djupare nivå. Inte bara för jaget, utan för en önskan att Väcka andra som verkar vara så mycket i ”Sömnens land” som ni skulle säga.

Denna sårbarhet är kopplad till tålamod. Att veta att framtidens dagar är till för att förbättra din Planets Energier, genom att justera protonerna som är förklädda till en sak, men ändå faktiskt är en annan.

Jag vet inte riktigt, utan att Googla, vad protoner är för något, exakt … Och … jag har inte en aning om vad de eventuellt kunde vara förklädda till och varför …. Jag skulle vilja ifrågasätta den sista meningen, om jag får?

Slå upp ”protoner” om du vill?

Ok …. en stabil subatomisk partikel som förekommer i alla atomkärnor, med en positiv elektrisk laddning som är lika stor som den hos en elektron.

Låt oss kanske testa det på Swahili? Verkligen inget som gör en klokare! Vart härifrån, Kapten?

Låt oss föreställa oss att … vem du är, är bara vem du tror att du är. Ändå är det egentligen inte vem du VERKLIGEN är. För den du verkligen är, är i huvudsak, ENERGIN som heter KÄRLEK. Ändå fortsätter du dina dagar … Och ÄR den du ”tror ”du borde vara. Vissa kan gå till jobbet … vara föräldrar … företagskollegor … lärare … säg vad som helst, och någon kommer att ”tänka” att det är den de är.

Denna Högre del av jaget som nu är ”TILLÅTEN” att filtrera in i det mänskliga systemet kommer att hjälpa det systemet att känna igen mer av sitt SANNA jag. Dess SANNA potential. Så att istället för att ”tänka” sig själv som ”någonting” … kommer det att lära känna sig själv … lite mer … som JAGETS SANNING. Känslan av att VARA KÄRLEK och allt som det medför, i motsats till att låtsas att vara en ”det här, det där eller det andra.”

Och detta ansluter sig till protonmeningen, exakt hur?

Eftersom den positiva elektriska laddningen som man ”tänker” att den är… förstoras i MEDVETANDE om dess samma förmåga att vara mycket mer än den ”tror” att den är.

Jag har ingen aning om det här är något vettigt alls! Ändå, ber jag er att fortsätta.

Att DU … som ännu inte har hyst in dig i kroppen på Jorden, filtrerar genom delar av dig själv för att forma och sätta på plats det som ska komma fram och ”tjäna Helheten” i en Större skala.

Det här händer NU för alla själar som har rest så långt i VETANDE om att ”när som helst nu” … ett genombrott … eller en känsla av brytpunkt… är på väg att Blomma!

Den senaste sektionen av er har visat sig fresta på, på alla nivåer, har den inte? För vi är medvetna om den metaforiska ”tvättmaskinscykeln”. Ändå, nu … den turbulensen sätter sig… när de Högre Energierna … inte bara in i din Planet, ändå in i er själva … flyter genom … och sakta integreras med den aspekt av din VARELSE som ”kom först” för att bedöma layouten … så att säga .

Fram till den här punkten i din Planets tillväxt … hade det varit omöjligt för de Högre kvaliteterna att ”komma in” … för de skulle ha varit för ”Höga” för att existera och inte alls kompatibla med Energinivåerna/Frekvensnivåerna/Vibrationsnivåerna som hade/har funnits på henne.

Men nu … som med allt som strömmar i rätt riktning är planer på förändringar på planeten säkert mer än på gång och blomstrande.

Det som ska antända era själar under de kommande dagarna kommer att lämna er mållösa och säkert i ett sinnelag som gör att de mer obehagliga sakerna under denna ”förändring” bleknar till obetydlighet.

Vi skulle säga att NI HAR KORSAT MÅLLINJEN.

Tja, det är verkligen något. För det var tillbaka år 2012 som White Cloud sa att vi var så nära mållinjen. Så … ett stort genombrott i detta i ”er” tid, det tar sex av våra år att ta ett par steg !! Nu kommer vi någonstans! Jag förstår naturligtvis. Ändå … det är verkligen bra att veta och nu när vi har korsat den … vart går vi härifrån?

Luta dig tillbaka och ta in allt. Du ser tillbaka på all din träning … alla dina ansträngningar som fick det att hända. Du accepterar Äran av din själs Glädje för vad det är och tillåter Välsignelser att flöda in i ditt Liv.

Att korsa mållinjen flyttar dig till nästa fas.

Säg inte … ett nytt lopp?

Det är långt ifrån ett lopp … det här förstår du. Ändå, till nästa nivå av SPELET.

När energierna i den här nya positionen gradvis absorberas och ”förstås” … kommer du att bli medveten om skillnaden i jaget … för att vara utrustad att ”leka” på denna Högre nivå. Du kommer att upptäcka färdigheter som inte gavs dig på den lägre nivån. Dessa färdigheter ger dig nya idéer om hur du går din väg framåt och använder dem till det Högsta av dina förmågor och styrkor vilket i sin tur kommer att … förnya tankar som man länge har givit upp på.

Vilken typ av tankar menar du?

Tankar på seger.

Tankar på att vandra in i det utlovade Nya Landet med Svärd av Ljus som visar vägen.

Tankar om VETANDE att det aldrig fanns några tvivel på att ni skulle vara segrarna och fullborda det som ni satte segel på er Planet för att uppnå.

IHÅGKOMST AV SANNA JAG kommer att låta mod och entusiasm vårda era trötta Varelser och FÖRA er till anpassning igen, så att KRAFTEN ska erkännas av er Inre Sanning.

Denna KRAFT … som vi har talat om många gånger …när den en gång är erkänd … vet inga gränser.

Tvivel har spritts om uthållighetsförmågor.

För ni vet … VAR OCH EN AV ER … VET … att ni har korsat den mållinjen … och går varje steg på vägen med hopp i era hjärtan. Och nu när ni har kommit till den Högre Källan av deltagande … kan ni inte låta bli att känna er förnyade. Ändå är det nya i vem ni nu har blivit så bekant.

Det betyder… i ett ljust hjärta … men med ett sådant djup bakom våra ord, att … du är så mycket närmare hemma, för du minns nu hur DU brukade KÄNNA dig.

Hur du brukade KÄNNA dig innan du började SPELET.

Hur du brukade BETE DIG, innan du gick in i de Planetära Vibrationerna.

Hur du brukade ÄLSKA utan något avbrott av rädsla.

Ni återvänder hem, Käraste själar. Ni reser på en väg som känns så ”korrekt”. Livstid efter livstid har ni rest denna samma resa … och ändå, nu … bara nu … i dessa förutsagda Härliga Uppvaknandetider … kan ni SÄKERT VETA att ni följer era spår tillbaka.

Dina fotavtryck lämnade märken i sanden … av den anledningen att du skulle känna igen dem vid din återkomst. Att veta nu, hur nära du är att bli mer av den igenkännliga ”du”. Den ”du” som ”ÄR DU.”

Jag förstår vad ni säger … Jag har glimtar av ”detta jag”. Och ändå känner jag mig som om jag kastade en sexa, landade på en orm och fann mig själv tillbaka till där jag nästan började!!

Och ändå, är det inte så, att du vid andra tillfällen bara kastade en tvåa och ändå landade på stegen som tog dig till en höjd som du inte hade nått förut?

Yep … Det är allt i ”Spelet” som ni säger. Ändå, bara för att klargöra … är det mållinjen för Ormarna och Stegen som vi nått? Vilket spel är vi i nu? Snälla, säg inte Monopol. Jag HATAR Monopol.

Du är kanske i spelet Schack … där dragen framåt är planerade och strategiska. Metaforiskt sett förstås.

Självklart. Personligen … Jag skulle känna för ett Patiensspel. Ett drag, så att nästa kan flyta … och när man är förbryllad … så packar man ihop och tar en kopp te! Och börjar om igen när man känner för det. Ah … de enkla sakerna i livet!

Käraste Blossom, Tack för dagens förbindelse. Spelet är igång … Nästa steg i det.

Observera allt du lärde dig från det sista. Sätt dessa lärdomar i verket och titta på hur snabbt du excellerar.

Titta också på, som vi sa … de ”nya tricksen” som ”blev” du. De kommer säkert att föra in GLÄDJE i spelet och du kommer att finna det på ”den här nivån” … SPELET är så mycket mer till din fördel.

Till nästa gång … ditt drag!

Tack så mycket. Jag är så glad att den här anslutningen fungerade. Jetlag och sömnlöshet bådar inte alltid gott för sådana här möten. Cheer Ho för nu och förstås … mycket Kärlek och Tacksamhet!

Vänligen se till Invokationen ” We are the Game Changers ” när humöret tar dig … för att hålla energin så HÖG som vi kan.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Gör varje dag till en LYCKLIG MÄNSKLIG DAG!

http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Länken till alla mina You Tubes är

http://www.youtube.com/user/isjaabmo

Website: Blossom Goodchild

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...