Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 31 juli, 2016

blossom-blog-new-short-1

Galaktiska Ljusfederationen

via Blossom Goodchild

31 juli, 2016

Hej på er, Vibrationshöjarna!

Äntligen . . . har en kanalisering skickats. Det har bara gått några veckor, men det känns som en lång tid. En intressant tid! Njut av den!

Hej där, nåväl, det har gått några veckor sedan vi har lyckats få kontakt. Innan jag säger något mer, är det bäst att jag gör en check så att du är tillgänglig idag. Är någon hemma?

I vetskapen om att vi i sanning står vid din sida, välkomnar vi dig och vi har för avsikt att hålla en kommunikation idag, för att ständigt finnas helt och fullt hos dig. KÄRLEK. VI ÄLSKAR DIG. VI ÄLSKAR ALLA.

Välkomna. Det kommer att bli verkligt trevligt . . . eftersom jag flera gånger har gjort några försök och det skedde ingenting. Kan ni tala om för mig varför?

Ja, det kan vi. Det var flera orsaker som hindrade oss från att chatta under den sista tiden. En är på grund av de extremt intensiva Energier som just nu kommer in på er Planet. Vi skulle kunna kalla det för en virvelstorm . . . och det var för att, när du trodde att du kanaliserade oss, så insåg du snart det faktum att det inte var vi. Vi ger dig beröm för det.

Vilka var det?

Det var en dold energi, som du snabbt kunde avslöja. Det finns oegentligheter i er värld, som väljer att förhindra Sanningen att ’få komma ut’. Och vi säger ’i ER värld’ . . . för den energin TILLHÖRDE er värld. Vi skulle kunna säga . . . Ju Större Sanning, desto större energi lade de som önskar förhindra den, på att Sanningen inte ska ’bli känd’.

Det är också mer lämpligt att nu ’låta dem vara’ . . . med så starka Energier som kommer in på er Planet och i självaste era kroppar, för att ni ska kunna integrera och absorbera sådana energier och låta dem sjunka in.

Men för mig . . . känns de fortfarande som om de kommer, med fullt ös. Häromkvällen kände jag att det var så svårt att jorda mig. Jag kände det som om mina ögon rullade upp i huvudet!

Vi var medvetna om det! Många andra har känt likadant.

Så vad exakt ÄR på gång? Vad handlar allt detta om?

Det är portalen som öppnas. Intensiteten i alla dessa Energier beror på det faktum att er Planet har nått en specifik vändpunkt . . . vari det är en LJUSENERGI som har nått en viss kapacitet . . . som i sin tur möjliggör . . . inte mer av desamma . . . ändå Högre Energier att komma in och blanda sig med de positionerande Energier som har ’producerats’ av LJUSENERGIER hos de Människor, som har följt sina hjärtan och fått detta att Ske.

Nu kommer ni att få SE och KÄNNA att saker verkligen börjar snabbas på. Nu gäller det att under en tid jorda dessa Energier . . . tillåt dem att sjunka in . . . och då, kommer man verkligen att få se ett riktigt fyrverkeri!

Som innebär?

Det innebär att ni aldrig kommer att vara närmare att få se det faktum att ’Det är dags att komma ut och leka’. Det är dags för uppspelthet.

Era Vibrationers nivå och Planetens Vibration har under de senaste åren ökat i en så Hög grad . . . att EN FÖRÄNDRING verkar vara mycket mer sannolik.

Alltsedan ert datum 21 december 2012 . . . har en hel del i form av FÖRÄNDRING flödat in på er Planet.

En transformation har ägt rum . . . som har skett i en underström, för att inte föra med sig alltför stora störningar . . . och för att inte vara alltför uppenbar för

  1. A) dem som inte kunde acceptera dessa förändringar och transformera sina Energier, och
  2. B) dem som skulle välja att motarbeta dem, ifall de visade sig vara övervägande till fördel för det Högsta Goda.

Så vi skulle kunna säga . . . att en hel del arbete under en täckmantel har börjat komma fram . . . mycket har förankrats i och med att Energier har jordats in i er Planets kärna, för att framtida händelser ska kunna genomföras på ett smidigt sätt.

Som kommer att leda till exakt vadå?

Det kommer att leda till den värld som ni lovade er själva. Ni rör er in i de Energier som stöttar och lyfter upp. Ni lyssnar till vad er Själs kallelse erbjuder er. Ni släpper taget om allt som har planterats för att tynga ner Energin och ni får tag i allt som nu ’Välkomnar er’ till ert Högre Hem.

Ni, Jordens Barn . . .

Varför barn? För med all respekt . . . många av oss känner oss väldigt gamla!

Vi säger så som en ömhetsbetygelse. För ni är Vägvisarna. De som tar er Planet till sin Högre Position. Ni är BARNEN som påbörjade denna satsning vid en viss nivå av förståelse . . . och ni har fullföljt uppdraget.

Ni kom ner till Jorden med ett sådant Hopp . . . av vilket en stor del blev omintetgjort av upplevelser, som ledde era själar till avgrunder av djup sorg och ni råkade ibland vilse. Ändå fortsatte ni. Ni gav inte upp . . . för NI ÄR LJUSKRIGARE . . . och ni kan aldrig misslyckas.

KÄNN NU . . . när dessa starka Energier lugnar ner sig . . . KÄNN KRAFTEN INOMBORDS och låt den STIGA UPP och förena er med VARANDRA . . . VARANDRA.

Samla ihop era tankar inom er. Tillåt KÄNSLAN AV SANNING som finns inom dem att förstärkas och upprätthållas.

Ju starkare ni kan känna att ni Är, desto snabbare kan ’Händelser’ ske.

Nåväl, som alltid, jag ska vänta och se vad det blir av det! Och när denna konversation fortsätter, så får jag en stark Vision av att ’De som är Ni’ möter ’De Våra’. Och att ett sådant Förenande kommer att ske. Jag vet att det kommer att ske, för jag kan känna det ända in i benmärgen! Det är inte önsketänkande. Det är vad jag vet. Men NÄR, kära Vänner utifrån? Kommer det att bli under min livstid? Jag vet att jag har ställt frågan tidigare.

Det blir under din livstid, om du inte har planer på att ge dig av i morgon!

Ha! Nejdå. Jag har gått alltför länge på den här vägen för att missa fyrverkeriet!

Det är många som ska genomföra sina resor, vissa är redo att ’stiga ombord’. Men innan detta kan ske, finns det fortfarande ’Händelser’ som måste inträffa, för att vi ska kunna presentera en succé enligt en tajmningsplan.

Vilka slags Händelser?

Händelser som för med sig stora FÖRÄNDRINGAR.

Händelser som kommer att väcka upp själar till en Högre Vibration av sig själva.

Händelser som förändrar er historia.

Händelser som kommer att se så omvälvande bevis för ’HUR SAKER OCH TING VERKLIGEN LIGGER TILL’ på er Planet . . . att den mänskliga rasen sprids ut i sektioner och variationer.

Förvånande! Sprids ut i sektioner? Det var värst! Menar ni att ’Sektionerna’ kommer att vara separata i sina övertygelser och framöver?

Inte alla. Inte alls på det sättet. Låt oss kalla dem ’Grupper’.

Det här är allt nytt. Kan ni förklara ytterligare?

Vi ska göra vårt bästa. Ja, som ni vet, så ger vi inga ’exakta förutsägelser’, för det skulle ändra hur saker och ting utvecklar sig.

Vissa ’Händelser’ ska inträffa, och de är inte alltför långt borta.

Säkerligen, menar ni inte då ’snart’.

Vi accepterar ditt tramsande. Ni kommer att veta när de inträffar. För de kommer att vara mycket synliga i förgrunden, i allas tankar. Det kan inte vara på något annat sätt.

Dessa ’Händelser’ kommer . . . som vi säger . . . FÖRÄNDRA ALLTING. Det sätt på vilket er Planet ’styrs’ kommer att göra en nästintill 360 graders vändning. Stora meningsskiljaktigheter kommer att bli orsak till att Människor hittar sina ’SANNINGSGRUPPER’.

Jag är inte säker på att jag gillar hur detta låter. Det där om konflikter frammanar inte känslor av ’Fred’ och ’Låt oss få det fixat’!

Men om man befinner sig inom sin egen ’SANNINGSGRUPP’, så finns det såklart mycket harmoni inom den.

KOM IHÅG DEN FRIA VILJAN.

Kom ihåg att fokusera på KÄRLEKEN FÖR ER SJÄLVA OCH ALLA. För det är det som spelar roll för ER SJÄLVA OCH ALLA.

Får vi skjuta in med en sak här, Blossom? För vi är medvetna om att din ’hjärnas tankar’ visualiserar något som DEN har skapat och INTE något som vi föreslår. För du föreställer dig nästan motstående sidors lag, som praktiskt taget befinner sig i krig med varandra, inom dessa individuella sektioner.

Det är inte på det sättet, ifall den Mänskliga sorten inte väljer att det ska vara på det sättet . . . vilket inte kan ses på ödets kort.

Vi ber er nu att KÄNNA EFTER och visualisera blå himmel . . . grönt gräs . . . porlande vatten . . . fräscha grödor.

Vi ber er höra skratt och yttringar av vänlighet.

Vi ber er att KÄNNA IN den plats som skapades av er innan ni kom hit.

Vi ber att ni ska minnas ert uppdrag . . . den förändringsplan som ni kom hit för att genomföra.

ALLT SOM SKA KOMMA ATT SKE UNDER DAGARNA FRAMÖVER HAR REDAN BLIVIT BESTÄMT AV ER.

Men hur kan det vara så . . . om vi har friheten att välja?

Får vi tillägga . . . ’RESULTATET’ . . . RESULTATET HAR BESTÄMTS AV ER.

Det är ens valfrihet som avgör vilken väg man ska ta . . . för att komma till detta resultat.

Men ert uppvaknande TILLBAKA till era sanna Jag kommer att tillåta er att välja den mest njutbara vägen.

OM DET ÄR ERT VAL!

När förändringarna visar sig . . . låt inte rädslan få ta över. För det kommer att finnas de som talar om för er att rädsla är det enda sättet att röra sig framåt . . . in i den och ut ur den.

LYSSNA INTE TILL RÄDSLA.

DET EXISTERAR INGEN RÄDSLA!

NI . . . STORSLAGNA LJUSBÄRARE . . . NI . . .kommer instinktivt att falla in i er Sanning och VETA vad ni ska göra. Vi har tidigare talat till er om att få ta emot era order . . .

Ja White Cloud har flera gånger talat om att många redan har fått ’nerladdat’ vad de ska göra när det är dags. Som om vi hade ett kuvert i vår hjärna och när tiden är inne för oss, så kan kuvertet öppnas och var och en kommer att veta vad den ska göra. Jag vet att det låter så likt en Science Fiction-film, men metaforiskt är det helt logiskt för mig.

Det är logiskt, för det är din SANNING. Och det kommer att vara logiskt för många som läser våra ord.

KÄRASTE SJÄLAR PÅ JORDEN . . . ni har också hört om att ’Påskyndandet’. . .

Vadå . . . Påskyndandet som har gått så långsamt?

Bara i era Jordiska termer. För ni mäter saker och ting med ’tid’. Vi mäter dem med ’Energi-kraft’ . . . och nu . . . som vi sade i början . . . så kan resultatet av denna ’Energi-kraft’ börja göra sig självt känt. Inte som en form som ni upplever att svävar i det blå, att inte riktigt kunna jorda sig , ännu, I DEN RIKTIGA FORMEN!

ETT VERKLIGT PÅTAGLIGT IGENKÄNNANDE AV DET SOM NI HAR VÄNTAT PÅ.

Men Tjo-ho! Och superbra! Men låt oss uppmärksamma något här . . . gällande den här djupgående meningen: För ni mäter saker och ting med ’tid’. Vi mäter dem med ’Energi-kraft’. . . För i annat fall . . Gud förbjude . . . så skulle vi verkligen förvänta oss att något faktiskt kommer att hända . . . Snart! Tack så mycket Kompisar! Rätt så oväntade grejer . . . för er. Kärlek till er . . . kärlek till alla . . . Och med stor tacksamhet.

Håll er starka! Tills nästa gång. VI ÄLSKAR ER.

 

http://www.blossomgoodchild.com

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...