Blossom Goodchild – Kanaliserar Federationen av Ljus – 20 januari 2018

Blossom Goodchild – Kanaliserar Federationen av Ljus –

20 januari 2018

 

 

Hej igen. Jag är glad att få möjlighet att hjälpa er på det sätt jag kan, eftersom jag tycker så mycket om våra samtal. Jag vet väldigt lite om Artificiell Intelligens (AI). Några har skrivit och bett mig fråga om ni skulle vilja berätta om det. Skulle det kunna vara något för er att utveckla?

Välkommen, Käraste Blossom. Ja, välkommen till alla som stöter på våra ord, och då också, Vår Kärlek.

AI, är ett intressant ämne. Därför att nu, när ”Spelet” i sig befinner sig på en högre nivå, kan man faktiskt prata med dessa ”robotar” … för i huvudsak är det vad de är, och allt de … kommer/kan någonsin bli. Det som kommer från datoriserade grunder … kan aldrig/kommer aldrig att … ha en själ. Det är det viktigaste ni behöver veta, om dessa skapelser.

En gång i tiden, inte allt för länge sedan, så ställe man sig frågande till om ”de” skulle kunna gå, sopa eller lära sig prata genom programmering etc. … och nu är de tillverkade för att kunna ”tänka”. Detta tar dem till en helt annan kategori, än de ursprungliga robotarna som man startade med, och blev introducerade till.

Älskade Själar, Precis som hos er själva kan … ”tankarna” … gå åt vilket håll som helst. Det finns de som säger att dessa intelligenta mekanismer, är programmerade för att endast göra bra saker. Vi kan, på ett skämtsamt sätt säga, att det gäller också för er. För I BÖRJAN … visste ni inget annat, eftersom ni kom från ett ”Hem” där det bara VAR på det sättet, och därför visste ni inget annat.

Det … är/var … valfriheten … den fria viljan … som förändrade det Mänskliga förhållningssättet till det ”spretigare” sättet. På samma sätt … kan en robot vara anpassad till att … vara/tänka … endast från den ljusa sidan, eftersom programmeraren lagt in sådana parametrar. Men som många redan har förstått … så behöver dessa ”programmeringar” bara hamna i händerna på de, vars agenda inte är för det högsta goda, och er värld skulle få ännu större problem!

Så är de bra eller dåliga saker?

Ingetdera. De är exakt det, ”Saker”! Så mycket vi kan förstå, så långt vi kan se, så vitt VI VET … är er värld på väg in i en Ljusare disposition, som bär detta med sig för Upplysningen av själarna och deras tankar.

Att ha denna vetskap i åtanke … hålla sig på topp av allt ni vet … Gör att fokuset hamnar … på/ i … Ljuset, inte det mörka. Och, skapar då för ”ens” själv … en bättre värld av Kärlek … inom Kärleken.

Dessa robot-”människor” har inget samvete. Samvetet känns. De kan inte KÄNNA. Ni kommer alltid att ha ett övertag, eftersom ni KAN KÄNNA. KÄNSLAN är egenskapen av de ni är. Det är er detektor … er guide.

Älskade själar, om ni djup inom er vet att ni är på väg mot en Ljusare värld, och att ni också tar med er Planeten … om ni på djupet inom er VET det med SÄKERHET … är risken liten att något går fel, med dessa skapelser av metall och knappar!

Fokuset finns, och ska finnas PÅ LJUSET … som leder er framåt mot Drömmarna, ännu osynliga. Drömmar om enbart bättre och Ljusare verkligheter. Det går att välja drömmar. Det går att välja tankar. Det går att välja uppförande. Det går att välja allt.

Välj att fokusera, välj att VETA att mekaniska ”underverk” med Artificiell Intelligens … KAN ANVÄNDAS för att hjälpa er värld mycket. De kan på sätt och vis … bli era vänner.

Vi kanske kan manövrera tankegången tillsammans med kunskapen om de tankemönster ni själva ”trollar fram”, så att det riktas mot den Ljusare sidan av Livet.

Under det här Nya Året som ligger framför oss … kommer ni att märka att ni själva ändras mycket, på så många sätt.

Förstå, att det ni nu rör er mot, kommer i en allt snabbare takt inom er.

Många, många saker ska presenteras för er, som ni inte ”tänkt på” tidigare, och hur ni använder ert tankesätt för alla de nya sakerna, vilket medför en nästan omedelbar förändring … En uppgradering av självet.

Sinnets vaksamhet är av största vikt för era framsteg, Älskade Vänner. När ni är på alerten för allt som visar sig, som inte längre är till nytta … och omedelbart tar bort ”sminket” … kommer ni att höja er själva mycket snabbt i en sådan utsträckning, att det kommer att överraska och förvåna er.

Dra BARA igång växlar som tjänar er. Ni är NU redo att komma in i ”full fart framåt”-zonen. Ni kan Behärska er Mästarroll … OM … ni VET att ni kan det.

Nyckeln till era framtida satsningar, Älskade Själar, är att VETA hur INTELLIGENTA och FANTASTISKA NI ÄR.

Tror ni att en robot som är programmerad … som HAR programmerats av en människa, kan vara intelligentare än den som utförde programmeringen?

Alla ni … var och en av er är … skapad/försedd/av/med … GUDOMLIG INTELLIGENS. Er hjärna, som ni vet, används inte med full kapacitet. Mycket har stängts ner. Men här skulle vi vilja tillägga, mycket har stängts ner för att skydda er. För i den här världen har ni haft en svans av de som inte vill ha en fungerande Gudomlighet … (?) Att Bemästra självet kunde ha visat sig vara för farligt att ”sätta i spel”.

När ni vaknar upp till SANNINGEN … I SANNINGEN … ska ni kunna återansluta mycket av det som har kopplats bort, och börja använda det igen … verkligen ROLIGT säger vi.

GLÖM INTE DET ROLIGA!!

När mer och mer av självet minns självet … blir mer och mer av självet sitt SANNA själv.

Åh! Älskade Själar … fokusera inte för mycket … på allt ni hör om ”Elakingarna”! De är, och kommer att bli, omhändertagna av de vars uppgift är att göra det.

Stanna kvar i ERT LJUS och FOKUSERA PÅ DET.

VET att ER ROLL, om den är sådan … är att belysa smärtan och lidandet och ersätta det med Glädje.

Riv ner murarna av tegel och murbruk, och ersätt dem med klättrande rosor att kunna lukta på och stärka själen.

Var och en av er vaknar nu upp … till det faktum … att FÖRÄNDRINGEN verkligen sker inom er.

Även om ni kanske inte är säkra på er faktiska roll … är ni HELT SÄKERHET PÅ DET KLARA MED att ni har en … för ni kan KÄNNA DEN HÄR VETSKAPEN röra på sig inom er.

Ni blir mer medvetna om skillnaden i era tankar, och i er Varelse.

Ni går nu Modigare ut och erbjuder ER SANNING, oavsett resultatet. För ni VET, antar inte, och därför kan ni inte göra annat än att stå fast i VETSKAPEN.

Många har nu vaknat och letar efter sådana som varit det ett tag, för att vägledas av dem.

NI ÄR HERRAR ÖVER ERT EGET ÖDE. Men, ni är också planerare av framtiden … tillsammans som En.

FÖR DET BESTÄMDES INNAN NI KOM … ATT DEN HÄR GUDOMLIGA PLANEN, DÄR VAR OCH EN AV DELTAGARNA HAR EN VIKTIG ROLL … KOMMER MED GUDOMLIG TAJMING … DÅ … VAR OCH EN ÄR FÖRENADE I TANKARNA … OCH I SANNINGEN AV KÄRLEK.

Det som tidigare kunde tynga ert hjärta … kan nu skakas bort mycket snabbare, än ni någonsin kunnat tänka er. Det måste ni erkänna … eller hur?

Dessa förändringar … dessa Djärva och Hoppfulla Förändringar är i sig självt, mer och mer märkbara. De, i sin tur, låter er börja era kall som Ljuskrigarna på Jorden.

Pionjärerna för Gaias resa framåt …

För hennes resa hem.

Bara under denna korta tid, sedan årsskiftet … har det blivit en obestridlig förändring i Energin. Den är starkare och kraftfullare. Ni kan KÄNNA det … för ni skapar det!

Så mycket sker på en och samma gång … på så många olika nivåer. Sätt på er era cementstövlar för att hålla er jordade, men, ersätt dem med vingar av fjädrar när tillfället kommer … så att era Varelser också får uppleva själva Ljuset av det.

NU KÖR VI, FOLK PÅ JORDEN.

NI KAN KÄNNA DET INOM ER … DETTA ENERGISKIFTE … DENNA, SÅ KRAFTIGT PULSERANDE ENERGI SOM FÖLJER ER, OCH GÖR SIG SJÄLV ”HEMMASTADD”.

Ja, Jag själv kan känna det, och det är verkligen väldigt, väldigt spännande, och med respekt … på tiden!! Med Kärlek och tack till er. Helt Underbart.

 

Översättning: Margareta Jonåker

 

Make every day a HAPPY HUMAN DAY! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo
Website: Blossom Goodchild

The link to be able to access all my YouTubes is here.

 

Du gillar kanske också...