Brendas Blog via Brenda Hoffman, 21 oktober2017

Brendas Blog via Brenda Hoffman, 21 oktober2017

 

Kära Ni,

Ni vill vara eller göra något nytt, men ni vet ännu inte vad det är för något – så era dagar verkar släpa sig fram, och vara livlösa.

Denna känsla liknar vad du kände i tidiga puberteten innan du fick dejta någon eller köra bil. Du ville skynda dig till vuxen ålder innan du var fysiskt förberedd att göra det.

Så är det nu. De känslor av, “Jag är redo, varför tar det så lång tid?” blir nästan överväldigande. Du testar den här eller den där nya aktiviteten eller filosofin och hoppas att när du gör det så kommer du att flytta dig till den Universella mogenhet som du trånar efter.

Du är i en av de frustrerande “vänta och se faserna” – du njuter inte nödvändigtvis av ditt gamla liv och har ännu inte helt skapat ditt nya liv.

Du vet att kärlek och glädje ska komma för du har ofta sett dem i ditt sinnes öga, men det verkar inte vara en stor del av ditt liv nu. Precis som det var sant i tidiga pubertetsfaser när du längtade efter att uppleva den romantiska kärlek som prackades på dig av dina medier.

Du visste vad du ville ha i puberteten, men inte hur man kan komma dit, för din fysikalitet kunde ännu inte binda ihop bitarna. Det fanns tider under det tidiga pubertetsstadiet när du var säker på att du aldrig skulle uppleva något annat än tristess, rädsla och slit – mycket som du sannolikt känner nu.

Även om din tidiga pubertet krävde år av tålamod och frustration, är det inte sant nu, varken du eller Universum vill begrunda, drömma, vara rädda eller pinas i åratal. Allt kommer att ändras som en blixt.

Du aktiverade bitar inom dig som varken du eller vi trodde var möjligt under en livstid. Så är det att du kommer att njuta av den nya du på den Nya Jorden under denna livstid. Denna tidiga pubertet på den nya du scenen kommer att avslutas i dagar eller veckor istället för år.

Du utvecklas snabbare än vad som har varit din takt fram till nu. Så oroa dig inte om du har viss värk och smärta. Eller så känner du dig ointresserad av livet eller en ny du. Eller är du lite på kant med dem du älskar. Du utvecklas så snabbt att du inte längre, om du vill, kontrollerar ditt varande. Vilket är lite annorlunda än vad som var sant under puberteten, särskilt de tidiga stadierna när du visade både barnliknande och vuxna egenskaper – ofta inom några minuter.

I 3D var du bekväm med självkontrollen som du tränades att projicera och skydda. Även om någon gjorde dig arg, så log du och sa rätt saker. Eller om du var ledsen eller orolig, så låtsade du att du inte var det. Du styrde dina känslor under det mesta av ditt 3D-liv – med undantag för tidig barndom – vilket resulterade i många av dina 3D-sjukdomar.

Den kontrollen faller snabbt bort – vilket i sig är skrämmande, för kontroll är en nyckelkomponent i din 3D-värld. Samtidigt är din nuvarande oförmåga att “vakta din tunga” eller dina handlingar skrämmande, för att du ännu inte förstår vad personlig frihet betyder. Trots att denna karaktäristik, den personliga friheten, för dig vilse i din 3D-värld, uppmuntrar den dig att vara du i din nya 5D eller bortom värld.

“Vem är du?” är frågan för dagen, veckan och de kommande månaderna. Och så är det att du kommer att prova flera du och bestämma vem ditt nya du är. Vilket är lite annorlunda än vad spädbarn och småbarn gör innan de är utbildade att göra och säga rätt sak.

Du kan vräka ur dig något som du inte hade en aning om att du skulle säga. Eller besluta att inte delta i en aktivitet som du en gång älskade. Eller inte känna för att göra något för allt verkar ointressant – och ändå är du uttråkad.

Återigen är detta en kortlivad en masse förgångarfas. Du är inte ensam, och du kommer inte att eliminera alla tidigare band. Du kommer troligen att känna dig retlig och kanske låta och agera på samma sätt, men inte tillräckligt för att isolera dig själv förrän den här fasen passerar.

Tillåt dig själv denna tillväxtspurt för det är vad det är. Inte en livshotande aktivitet, utan istället en livstillväxande aktivitet. Något du kommer att referera till med humor i den inte alltför avlägsna framtiden, även om du kanske är lite obekväm de närmaste dagarna eller veckorna.

Kanske tror du att du vet nog för att “låtsas” genom de närmaste dagarna eller veckorna. Tyvärr är det inte sant. För om du förnekar denna nya du, kommer du att känna dig extremt obekväm, kanske till och med så att det resulterar i en kortvarig sjukdom som en förkylning eller influensa.

Detta är inte ett straff från oss, utan istället en konstant påminnelse för er att ni testar olika former av nytt tills att ni upptäcker den plats eller grupp som är mest bekväm.

Tänk på denna fas som liknande den att leta efter en ny klänning eller kostym. Det är troligt att du skulle försöka många gånger innan rätt klädsel hittas. Så är det för dig nu. Du kanske säger något som känns rätt idag, men inte imorgon. Eller så kan du komma överens om en aktivitet idag med stor spänning som du gruvar dig för imorgon.

Låt dig fladdra in och ut ur aktiviteter, röster och handlingar i medvetande om att du väljer de delar som är mest lämpade för ditt nya du och din roll på Nya Jorden. Du kommer inte att vara samma entitet som du var förra månaden när du slutförde valet av de flesta av dina segmentattribut. Men du kom inte till jorden under denna livstid för att förbli den 3D som du en gång var så bekväm att vara.

Du kommer att tänja dig själv som alla andra föregångare. Det är en tid för personlighetsskiften som ni föregångare modellerar för alla att följa. Så är det. Amen.

 

http: // www. LifeTapestryCreations.com. Om du vill ta emot Brendas bloggar när de läggs ut så klickar du på knappen Prenumerera på den övre delen av hennes blogg och prenumerationssida och klickar sedan på – Prenumerera på Brendas blogg via e-postadress. Fyll i din prenumeration genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Upphovsrätt 2009-2017, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Vänligen dela gärna det här innehållet med andra, lägg in det på din blogg, lägg till det i ditt nyhetsbrev, etc., men behåll artikelns integritet genom att inkludera författaren/kanalen: Brenda Hoffman och källans länk: http: // www. LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

You may also like...