Brendas Blog via Brenda Hoffman 19 april 2022

 

Brendas Blog via Brenda Hoffman

19 april 2022

Kära Ni,

Ni har inträtt i en ny epok i jordens historia. Det som var är inte längre. Och det som kommer är glädje och kärlek.

Ni kan inte förstå att detta är sant, för trummorna av rädsla slår hårdare än någonsin, på grund av er nya känslighet för rädsla och allt som denna rädsla för med sig.

Men, till och med under era mest rädslofyllda stunder känner ni att något är på väg att förändras inom er och i er yttre värld. Det är mer leenden och ett behov av att krama eller röra vid varandra på ett sätt som inte känts bekvämt de senaste åren – som om det som var förut blir förlåtet eller glömt.

Ni svarar på denna sista kommentar med tankar som, ”Hur är det med detta hemska koncept eller denna hemska person?” Och sedan bekymrar ni er för att ni inte fullgjort era nya ni läx-uppgifter. Ni behöver inte vara bekymrade, för ni är på precis rätt plats i er övergång. Inser ni hur förvirrande det skulle vara för alla om ni förändrade era övertygelser över natt?

Ni skiftar i steg som är anpassade till era fysiska begränsningar. Så ni kommer att se att ni accepterar någon ni inte förväntade er att välkomna till ert hjärta eller återkomma till ert hjärta. Inte på grund av att ni borde göra det, utan för att ni öppnade ert hjärta för motivationen bakom deras ord och handlingar. Även om de inte nödvändigtvis blir era bästa vänner, kommer de inte längre att störa er i tanke, ord eller handling. För det är så mycket som skiftar inom er, så ni har inte energi att negera dem, inte heller vill ni det.

Då detta skifte i hjärtat fortsätter, kommer ni att öppna delar av er varelse för ny information som badas i kärlek istället för i rädsla.

Så det kommer att bli ett till synes litet skifte per gång. Ni kanske upptäcker ett tidigare jordeliv där ni var deltagare i er nuvarande motsatta syn på saker. Eller, ni kanske bättre förstår varför ett syskon eller en vän gör vad de gör. Det spelar ingen roll. Ni har korsat kärlekens Rubicon och har börjat betrakta handlingar och andra annorlunda, inkluderande varför de agerar eller talar som de gör.

Det betyder inte att ni alla sitter runt lägerelden och håller hand och sjunger Kumbaya. Men istället att ni avfärdar behovet av att tycka illa om eller hata en person eller aktivitet.

Som fysiska varelser har era begränsade känslomässiga reservoarer under eoner fyllts med rädsla och ångest. Ni tömmer nu dessa rädslo-reservoarer och ersätter dem med nya kärleksfulla tankar och handlingar. Så ni kommer att upptäcka att ni blir mindre arga eller rädda. Ni kommer att acceptera andra för vilka de är och gå vidare.

Inser ni inte hur ni hållit er själva tillbaka med rädsla och hat? Hur ni begränsade era drömmar och upplevelser? ”Jag gör inte det här, för då ser den personen bättre ut.” Eller, ”Jag vill vara som den personen, men jag kan inte eftersom världen (föräldrar, medarbetare, arbetsgivare, aktiemarknaden etc.) är emot mig.” Eller, ”Jag är bäst, synd att resten av er inte kan vara lika lysande som jag är.”

Allt detta tankar och handlingar baserade på andra. Ni rensar nu er från dessa begränsningar. Indikationen på att det har blivit så, är när ni för första gången accepterar eller förstår någon med motsatt syn på saker.

Det är dags att släppa era negativa tankar och känslor. Ni gör det genom att acceptera eller bättre förstå andra. Inte genom att tvinga dem med borden och måsten, utan som en naturlig process av att släppa. När ni väl förstår hur dessa rädslor påverkar era liv, eller varför någon måste få den rädslan att jäsa, kommer ni att gå vidare.

Ni är nu mycket mer av en observatör än någonsin tidigare i era jordliga liv. Så det kommer en tid i en inte alltför avlägsen framtid då er nuvarande rädsla och ångest försvinner. Inte för att ni tvingat er in i den positionen med sång eller speciella aktiviteter, utan för att det är vad nya ni är. Så bli inte förvånade eller upprörda när det händer.

Men vet att era vänner och bekanta kanske inte skiftar lika snabbt som ni, så de kommer att vilja ha er som ni var – i sina sinnen.

Ni är nya varelser i en ny värld. Ni behöver inte förklara er för andra eller er själva.

Njut av denna ljuvliga resa med att finna ert hjärta och ert nya varande – inte i rädsla, utan i glädje och kärlek. Så är det. Amen.

 

LifeTapestryCreations.com. To receive Brenda’s Blog, subscribe via WordPress.com. Or, click the Subscribe Button on the upper part of her “Blog & Subscribe” website page (LifeTapestryCreations.com) and click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation. 

Copyright 2009-2022, Brenda Hoffman. All rights are reserved. Share this content with others, post it on your blog, add it to your newsletter, etc. But please maintain this blog’s integrity by including the author/channel’s name: Brenda Hoffman, and the source website link: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...