Brenda’s Blog via Brenda Hoffman, 1 maj 2020

Brenda’s Blog via Brenda Hoffman, 1 maj 2020

Kära,
Framtiden tycks sannolikt dyster och ofruktsam. Som om alla era rädslor buntas in i en bild av uppoffringar. Att det inte finns mycket mer att se fram emot än mer uppoffringar och rädsla.

Naturligtvis är sådant inte sant. Men trots de många kanaliserade profetiorna om motsatsen, kan ni bara föreställa er det som ni har känt till.

Det som ni har känt till kommer inte att komma igen. Men vad kommer? Det är er rädsla. För ni kan inte känna eller se något annat än förtvivlan.

Vissa känner en maning att gå vidare med nya tankar och övertygelser. Men de har ännu inte genomsyrat majoriteten av jordens befolkning. Detta kommer att hända – snabbare än ni kan föreställa er, precis som var sant för detta COVID-19 stopp för 3D-tillvaron. Men eftersom allt som händer i er värld känns surrealistiskt, har ni ännu inte energi att gå bortom den smärtan.

Ni kommer att ha behov av att göra det inom en snar framtid. I sanning, kommer ni att inleda den nya tro / tankeprocessen under de närmaste dagarna. För de energier som genomsyrar er värld nu är av framtida planer i stället för tidigare behov. Det kommer att vara som om en switch har slagits på inom er som vet, ”Ja, det var obekvämt men nödvändigt för oss för att uppnå detta nya liv.”

I 3D, skiften och förändringar av denna storlek kräver årtionden av bearbetning. Detta är inte längre sant. För precis som detta virus till synes hände på ett ögonblick, så kommer också världen att skifta från 3D-övertygelser till bortom vad som nu är känt.

I en naturkatastrof är överlevnad det första fokuset. Sedan börjar ombyggnaden. Så det kommer att vara för er inom de närmaste dagarna. Skillnaden är att ert behov av att återuppbygga kommer att vara intensivare än ni nu kan föreställa er , och till stor skillnad från all er erfarenhet av 3D.

Ni är en ny varelse i en ny värld. Så är det, att det som var inte är mer, inklusive era tankar och övertygelser. Det är skillnaden mellan att tro att en solförmörkelse är slutet på världen till en vetenskaplig genomgång av varför solförmörkelser inträffar och när. Skillnaden mellan rädsla och kunskap.

Under de närmaste dagarna kommer ni att börja ha antydningar av intresseområden som ni ännu inte har föreställt er. Och detta virus driftstopp kommer att framstå perfekt för era nya tankar och åtgärder.
Hittills har ni i princip försökt att anpassa er 3D-värld till en ny normal. Visst, ni kanske har tillbringat mer tid med familj, vänner eller arbete via er elektronik eller i era hushåll. Tids- och energiutbyten som fick er att känna er tacksamma för detta nya normala. Men under hela denna tid har ni också förberett er för att hoppa framåt utan någonting framåt att hoppa till. Som en tävlingshäst vid en startgrind som aldrig öppnas.

Er nervösa energi som har byggts under de senaste veckorna kommer äntligen att kännas lämplig när ni upptäcker en ny dimension av er själva. En dimension som handlar om förändring – ert nya liv i er nya värld. Det blir som om en strömbrytare har slagits på.

Indikatorer att det är så kan inkludera djupa emotionella svängningar, sömnlöshet, överväldigande rädsla och ilska. För ni är nu så fyllda med den nya energin att ni är på väg att brista. Eftersom ni inte förstår vad denna nya energi är, återgår ni till 3D-kultur. Vilket liknar en tonåring som tar sin gamla spädbarns skallra på en date för trygghet.

Ni är inte längre de ni var för en månad sedan. För den senaste tidens energier som likt vågor träffat jorden, har skiftat alla. Kanske kommer det att hjälpa er föreställa er den förändring som börjar denna vecka om ni tänker på någon i en djup sömn som långsamt vaknar upp och inte är helt säker på om de drömmer eller är vaken. För även om ert uppvaknande kommer att ske under de närmaste dagarna, måste ni ta bort sömnen från era ögon innan ni ser ert nya liv.

För nu ser ni en värld av masker och rädsla. I slutet av denna vecka kommer ni att ha en strimma av möjligheter som inte inkluderar ilska och rädsla. Inom ett par veckor kommer ni att gå långa i ert nya varande, utan tvekan veta att ni är en ny varelse i en ny värld omgivna av miljontals likasinnade människor.

Detta betyder inte att alla kommer att tänka och agera på samma sätt. Det kommer att finnas miljontals olika tankar och handlingar. Men era tankar och handlingar kommer att kännas rätta, säkra, och ja, kul. För detta är den nya världen, och ni är en ny varelse i den nya världen.

Kanske ni undrar hur de fulla av 3D kommer att svara när ni går vidare i er nya värld. Vi vill inte främja en barriär mellan oss och dem i er nya värld. Men de, helt av 3D, kommer att uppleva en hel del rädsla som de inser att de inte längre tar en puls på folkets rädslor. Så det är de fulla av 3D som kommer att förbli insnärjda i rädslor när ni flyttar in i er glädje. Så må det bli. Amen.

 

Översättning: Mats

LifeTapestryCreations.com För att få Brendas Blogg, klicka på Prenumerera knappen på den övre delen av hennes ”Blogg & Prenumerera” sida och klicka sedan på – Prenumerera på Brenda blogg via e-post – linje. Slutför prenumerationen genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Upphovsrätt 2009-2020, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Känn er fri att dela detta innehåll med andra, inlägg på din blogg, lägga till ditt nyhetsbrev, etc. Men snälla behålla den här bloggens integritet genom att inkludera författaren / kanalens namn: Brenda Hoffman och källans webbplats länk: LifeTapestryCreations.com.

Du gillar kanske också...