Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 maj 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 maj 2020

 

Nyligen vaknade, Andlighet 101 & Uppstigningsvänner

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har skapat många nya kontakter med de nyligen uppvaknade som har visat intresse för deras galaktiska arv. Vi har lagt märke till att entusiasmen som de nyligen vaknade uppvisar har funnit några som har blivit väldigt trångsynta och cyniska under årtionden sedan de vaknade. Detta är en tid där alla er som delar medvetenheten om att ni är oändliga och eviga ljusvarelser måste etablera egna relationer, med varandra. De som har varit vakna ganska länge kan hjälpa de nyligen uppvaknade på olika sätt, och de nyligen uppvaknade kan erbjuda den entusiasmen, den glädjen och det hopp att hjälpa de som har låtit deras vibrationer sjunka.

Nu har sänkningen i vibrationerna hos vissa uppvaknade individer orsakats av en hel del förutsägelser som inte har förverkligats, även det angående medvetandeskiftet. Och de har också blivit uttröttade av konspirationsteoriernas förespråkare och webbplatser. Så vad ni har där på jorden är en unik uppsättning omständigheter där de av er som har varit vakna under en längre tid kan känna igen denna möjlighet att leda det nyligen uppvaknade in i sig själva, snarare än att låta dem falla ner i varje grop och att lyssna på eller läsa alla förutsägelser om vad som kommer att hända härnäst.

De av er som nyligen är vakna har en unik möjlighet att leda de mer avtrubbade och cyniska uppvaknade tillbaka till sig själva, tillbaka in i sina hjärtan, tillbaka till det som fick dem att vakna upp i första hand. På senare tid har de andliga och new age gemenskaperna blivit lite röriga, och snarare än att noga genomsöka allt för att hitta den enda sanna sanningen, rekommenderar vi att ni lägger mer tid i meditation och i avkoppling, mer tid i naturen och umgås med nära och kära, inklusive era djurvänner.

Nu är det dags att komma ihåg grunderna, Andlighet 101 som det var. Ni är oändliga och eviga varelser av kärlek och ljus, och ni skapar er verklighet, varje sista sekund av det. Ni gör förändringar genom att höja er vibration, och ni kan bara göra det genom att gå inom och känna för det som är, eftersom ni inte kan höja er vibration om ni inte vet var den är. Om ni inte vet vad ni känner kan ni inte ändra hur ni känner er. Så vi rekommenderar att ni letar efter den perfekta uppstigningskompisen för er själva och börjar använda kompissystemet. Ni kan alla dra nytta av att ansluta till varandra, och när ni gör det för ni mänskligheten så mycket närmare enhetsmedvetande, enhet, versionen av det mänskliga kollektiva medvetandet som kommer att stiga upp.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

 

You may also like...