Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 1 Juni, 2018

Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 1 Juni, 2018

 

Kära ni.

Även om vi, från hela Universum, föreslår att ni vilar, så tror många av er att en dag eller till och med en timme av vila inte är möjlig i era 3D omgivningar.

Eftersom ni anpassar er inombords till de många skiftena som har ägt rum de senaste dagarna så känner ni er utmattade, energifyllda, dystra eller bara annorlunda jämfört med vad ni förväntade er när ni var av 3D.

Tillåt ert behov av vila att segra över era dagliga göromål, som ni skulle göra efter ett medicinskt ingrepp. Ni kanske känner det som att ni kan besegra hela världen, men i sanning, så har ni inte styrkan ännu att kunna göra så.

Er känsla av att kunna besegra hela världen påminner om att vara hög på en drog för ni känner er annorlunda och ni kan inte förklara varför för er själva eller andra. Så ni återgår till 3D känslobeskrivningar på era sensationer.

Tillåt era kroppar att anpassa sig till era nya sensationer. För inom några dagar, så kommer energierna ännu en gång att öka och skapa ännu fler sensationer inom ert varande.

För några är en sådan tanke skrämmande, men för andra – speciellt de som känner sig fysiskt höga – så är den tanken uppiggande. För många är så redo ett skifte, att ni inte önskar vila.

Så är det, vi frilägger en tid av vila och närande för er. Men åter igen, många av er kräver att ni måste ta hand om barnen, arbeta eller de tusentals andra anledningarna ni ger er själva till varför ni inte kan vårda er själva i en 3D värld.

Därför kommer vi att ge er ett Universellt knep som ni kan använda er av hemma, i tunnelbanan, under arbetsdagen eller var som helst som det känns rätt. Be om fem minuter eller så av tom tid från Universum.

Även om ni har utvecklats förbi 3D, så har ni inte uppmärksammat detta för er själva. Tom tid är er inre vilopaus som ingen 3D varelse känner av eller ser. De omkring er kommer att fortsätta sina liv men ni kommer att ta steget ur 3D livet för en stunds vila. Ni stoppar er klocka – inte någon annans.

Några av er påstår att ni sover länge. Det är sant. Men eftersom ni också arbetar, drömmer, reser, skapar etc under denna sömntid så vilar ni inte.

Er femminuters vila kan infalla innan ni somnar på kvällen, på kontoret, medan ni pendlar eller när ni än känner er komfortabla med att göra det.

Denna viloteknik har två aspekter. Ett, ni behöver vila så att ert fysiska återställs före nästa energiladdning. Och två, för att testa någon av era nya färdigheter. För även om ni medan ni läser detta tror att det KAN fungera så måste ni testa på en säker plats som ert badrum eller sovrum innan ni somnar.

Ni kan ännu inte begripa att ni kan lämna 3D världen utan att någon 3D varelse är medveten. En enkel övning som de med andra frekvenser i Universum använder sig av. För ni vet verkligen att andra i hela Universum följer er, men ni förväntar inte er att de ska vara synliga 24 timmar per dygn. I stället förväntar ni er att de ska flyta in och ur era liv och synfält.

Ni kan nu göra det samma. Och ingen inom 3D kommer att lägga märke till det. Och de med liknande förmågor kommer att uppmärksamma att ni ”lämnar” för en stund.

Så vi utmanar er att ta hand om er själva under denna ”tomma” tid genom att vila.

Ni skapar omgivningarna för vila. Inte de omkring er som ni har trott, utan ni själva inifrån.

Ni skulle kunna prova en femminuters Universell vila men kommer troligtvis att expandera tiden till det som känns bekvämt. Medan ni gör det kommer ni att upptäcka att ni kan befinna er mitt i ett affärsmöte och känna behovet av att vila några minuter. När ni återställer ert fokus på mötet kommer inte en endaste stavelse av mötet ha gått er förlorat. Enligt 3D världen var ni fullständigt uppmärksamma.

Vi håller på att lära er att styra tiden.

Det är dags – sagt med ett glatt leende – för er att öva er på denna nya färdighet medan ni är på jorden. En färdighet som inte kommer att påverka 3D handlingar, men kommer att förändra era nuvarande liv.

Ni är inte ensamma och har aldrig varit. Tidsresor är nu också sanna för er eftersom ni hoppar från frekvens till frekvens och dimension till dimension precis som era Universella beskyddare har gjort genom era jordeliv.

Vila och öva. Vårt enda önskemål är att ni inte blir så engagerade i er träning att ni glömmer vila. Er nyckeluppgift de kommande dagarna är att vila. Er nya färdighet är endast ett sätt att vila om ni väljer så.

Det finns inga måsten. Bara känn till att med er nya mjukvara så är en av era nya förmågor att styra tiden utan att någon ur 3D uppfattar det. Så är det. Amen.

 

LifeTapestryCreations.com. If you would like to receive Brenda’s Blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog & Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright 2009-2018, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author/channel: Brenda Hoffman & source website link: LifeTapestryCreations.com.

 

Översättare Veronica

 

 

Du gillar kanske också...