Brendas Blog via Brenda Hoffman, 10 januari, 2020

Mina kära,

12 januari 2020, är ett vattendelardatum i era liv och i alla andras liv av de som lever på jorden vid denna tid. För det är som om något klickat i era hjärtan, i era varelser, som har förflyttat er från rädsla till kärlek.

Detta skifte kommer inte att visa sig omedelbart eftersom många, kanske dig inklusive, måste anpassa sig till de nya förnimmelser detta skifte har skapat. Även om du kanske har förberetts något före 12 januari, har detta något aldrig upplevts av dig eller av någon annan jord varelse. Det är som om en enorm strimma av ljus genomborrar ditt hårda jord skal.

Kanske tycker du att sådana kommentarer är som en saga för hur är det möjligt att en dag kan skapa en sådan omvälvning?

Detta skifte kommer att få många att känna att det som var uppe är nu nere, och det som var nere är nu uppe. Eftersom dessa nya förnimmelser kommer att kännas onaturliga, skrämmande, är detta sannolikt något som de flesta inte kommer att diskutera om. För de kommer att tro att det skulle få dem att framstå som udda.

De av er som vet kommer bara att anpassa er liksom ni har gjort till alla andra energiinströmningar under hela era jordeliv. De andra kommer att känna som om deras liv har vänts upp och ner, kommer att vara de som är mest rädda.

Även om människor är bekanta med rädslan för förändring, är denna energi händelse en tsunami av förändring. Det kommer att vara som om någon vaknade en natt med en ny känslokropp och måste göra allt i mörkret utan att förstå hur man gör det. Det kommer att finnas rädsla och ilska. Inte för att detta skifte är dåligt eller skadligt, men eftersom det kommer att verka så främmande. Så det är många som kommer att testa dessa nya känslor genom att göra exakt motsatsen till deras intuitiva direktiv. En förvirrande tid för de flesta.

Ni, föregångare, kommer att glida in i era nya varelser enkelt och smidigt för ni har förberetts att göra detta sedan ni började denna övergång.

De som inte är så öppna för övergång bortom 3D som ni är kommer att bli förvirrade och försöka att återvända till sina tidigare känslor bara för att upptäcka att de inte kan det.

Detta är en massornas övergång av proportioner ni inte kan börja föreställa er. För alla som har drömt om att gå bortom rädsla och ångest kommer att skifta snabbt. Detta betyder inte att på två dagar kommer alla på hela jorden att vara som ni, utan att alla som önskar det kommer att få sitt hjärta öppnat.

12 januari, 2020, är inte en dag att ta lätt på. Tillåt dig själv att röra dig som du vill. Och tillåta det samma för alla andra. För deras rädsla kommer att visa sig långt innan deras hjärtans handlingar. Precis som det var sant för dig när du inledde din övergång. Skillnaden är att du har sannolikt redan varit i övergång i årtionden eller år. De som nu är i begynnelsestadier kommer att skifta inom dagar eller månader.

Du är deras ledstjärna – tillåt de skrämda att veta att allt är gott. 

Du kommer också att skifta. Men ditt skifte kommer att polera fler fasetter av din diamant varelse. De i begynnelsen av sin övergång upptäcker sina diamant själv i det undangömda.

Din roll och enda roll är att fortsätta sätta glädje i fokus. För om du tillåter dig själv att vara i rädsla med dem som bara börjar övergången, kommer de att bli än mer rädda, kanske inte ens kapabla att fungera normalt.

Ni är världens fyrar. Tillåt er själva att veta och acceptera det.

Alla som önskar det går över eller börjar sin övergång från den 12 januari, 2020. Ni har inte mycket annat att göra än att informera dem som behöver veta att allt är gott.

De som inte vill övergå kommer att upptäcka att deras liv blivit mycket svårare. För ni är framtiden, och de som inte vill övergå är det förflutna. Ungefär som vad som hände när bilar introducerades. Till en början vägrade majoriteten av jordens befolkning att acceptera bilteknik. Bilar blev då en statussymbol. Nu är bilar en så accepterad del av jordens liv att endast de som lever i total isolering inte känner till eller accepterar bilar.

Detsamma kommer att hända med jordens varelser när som jordens går över från rädsla till kärlek. Skillnaden är att den här gången kommer allt att inträffa inom dagar eller månader i stället för årtionden. Ni initierade denna fantastiska övergång. Och de som följer är snabbt på väg att bli era medskapare av den nya kärleksfulla jorden. Må allt ske så. Amen.

 

LifeTapestryCreations.com. för att få Brenda’s blogg, vänligen klicka på knappen Prenumerera på den övre delen av hennes ”blogg & Prenumerera” sida och klicka sedan på-Prenumerera på Brenda blogg via e-post. Slutför prenumerationen genom att ange din e-postadress och godkänna e-postbekräftelsen.

Copyright 2009-2020, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Känn dig fri att dela detta innehåll med andra, inlägg på din blogg, lägga till ditt nyhetsbrev, etc. Var god bevara denna bloggens integritet  genom att inkludera författaren/kanal ’ namn: Brenda Hoffman och källa hemsida länk: LifeTapestryCreations.com.

https://sananda.website/brendas-blog-via-brenda-hoffman-january-10th-2020/

Översättning:  Mats

Du gillar kanske också...