Ljusfederationen via Blossom Goodchild,  9 januari 2020

Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 

9 januari 2020

Per Staffan 11 januari 2020

Blossom Goodchild (kanaliserade meddelanden)

Välkommen till 2020 mina vänner. Vilket bra budskap med uppmuntran ska ni ge oss i början av det nya decenniet?

Välkomna var och En. Var och en som tittar upp mot stjärnorna med förundran över kvällens tystnad.

Var och en vars hjärta sjunger ut sin Kärlek till dessa stjärnor, i förundran och stor förväntan. Var och en som längtar efter att känna hjärtat slå i samma takt som trumman som stämmer in i så STOR JAG ÄR, när er Moder Jord jordar er och håller er trygga.

Ni är LJUSETS BARN. Ni erbjöds denna position och ni accepterade den med Glädje.

Nu i denna NYA TID… DENNA NYA ERA, kommer ni att uppleva de enorma förändringarna som det har talats om, skrivits om och som tagit plats i era hjärtan.

Höj era hjärtan. Höj era röster. Gör val som tjänar er och därför tjänar det hela.

Ge er själva själva VETSKAPEN om att det ni VET är SANT, och låt det bosätta sig djupt inom Er.

NI SKA VARA DE SOM RÄDDAR PLANETEN. Det här är inga nya nyheter. Fast det är under åren framöver, som ni kommer att känna igen det vi ger er som information för att hjälpa er, för att bli så som är SANT FÖR ER.

Notera stolt de märkbara förändringarna inom er. Var vakna för de märkbara förändringarna omkring er, oavsett hur de än kan verka … VET ATT ALLT ÄR SOM DET SKA VARA och ALLT SOM PRESENTERAS kommer att leda er till den Högre Platsen av boende, som ni alla tillhör.

Älskade Själar … Framåt, framåt, framåt. Det finns inget nytt att säga. Inget stort avslöjande att presentera för er just nu. Allt ni längtar efter att få höra, allt era hjärtan önskar att få känna, har redan väckts i er.

Det är nu upp till er att låta denna gnista inom er lysa upp. För många har flyttat in i en Ljusstarkare flamma … full av styrka, Tillit och förståelse för det som ligger framför er. För många andra är gnistan mycket svag, och kräver att er kärlek och befjädrade vingar, ska omge dem med tröst och uppmuntran.

Uppmuntran genom att låta själarna få veta att allt som händer … att allt som kommer till ytan är för det Högsta Goda. Det som var och en av er ska dela, handlar inte så mycket om det ni vet om det ena eller det andra, det som ska framföras är det som gäller omhändertagandet av er planet… och, det ni ska dela med er av, ska komma från Hjärtat. Ni kommer att se att ni blir lärare för så många, som inte har någon aning om vilka de Verkligen är.

Så många, kära vänner, är fortfarande i de förberedande åren av sina uppvaknanden och det är av/ genom exempel som ni ska ”leda dem till vägen” … Över bron till ett ljusare land.

Ja 2020 är här! Jag minns att för ungefär åtta år sedan så tyckte jag att detta datum var så långt borta, och, hur mycket som då kommer att ha förändrats … och ja, saker har förändrats … vi har gått vidare, fast inte så långt som jag föreställde mig.

Älskade Blossom … Varje andetag någon tar förändrar Planeten. Varje tanke någon manifesterar till Varande, förändrar Planeten. Fler och fler ljusa gnistor vandrar in i Ljuset, och känner sig glada över att bli sedda i det. Låt inte det som tidigare har hindrat någon av er, komma i vägen för dessa dagar av under som kommer.

Släpp allt som behöver glida bort till tystnaden av intet, och tillåt bara tjattret av Vänlighet, Hopp och Ljusets Kärlek komma från era läppar.

2020! Ni har avancerat till en Högre position. Allt är på gång. Styrkan som finns i er nu, har gjort att ni blivit medvetna om ert INRE LJUS. Ni tvekar inte längre om vilka ni är?

NI VET VILKA NI ÄR OCH ALLT NI BEHÖVER GÖRA ÄR ATT KÄNNA DET… LEVA DET … VARA DET.

DET ÄR ALLT!

Gå in i det nya decenniet med hjärtat fullt av Hopp och Tillit.

När avslöjandena presenteras för ALLA … låt inte för ett ögonblick er Vibration sjunka.

Stå starka. Fortsätt bara Skratta på en högre nivå, för ni VET hur mycket Vibrationen av Skratt, direkt kan förändra sorgens, smärtan eller misstrons Energi.

Det kommer att finnas mycket av det senare.

Misstro?

Ja, Blossom, för det som öppet kommer att blottas, kommer utan tvekan att skapa misstro i många. Många kommer, till att börja med, inte kunna ta till sig det som ert nyhetsflöde relaterar till, och det kommer i all media att spridas som en löpeld.

Det vi säger är inget nytt, utan vi bekräftar bara det som kommer att ske, under de kommande dagarna.

Tack. Ja, allt låter bekant, men jag gissar att tills dess ALLT kommer ut, så kan vi inte riktigt veta i vilken utsträckning ni talar om. Fast vi är redo … mer än redo … att få igång denna show. På tal om löpeld, så vore det olämpligt av mig att inte be er att kommentera förödelsen av bränderna, som sveper över mitt land Australien. VAD pågår där?

Först så skickar vi Kärlek och mod till de som är direkt påverkade. Men den Kärlek och det stöd som erbjuds på marknivå, av underbara människors själar, är verkligen upplyftande för många.

Förstår ni, kära ni? Att många kommer att välja att falla utför en backe och hamna i tragedins Energi. Fast många kommer att bli varma i hjärtat när de blir medvetna om att MÄNNISKORNA faktiskt är … så SNÄLLA!

Så mycket i er media är gjort för att hålla er på avstånd. Att få er att svälja historier som sänker er energi. Det är därför de görs. Det är dess syfte. Fast ni vet bättre nu. Ni vet att ni ska fokusera på de få berättelser ni hör om heroiska handlingar, och renaste medkänsla.

De liv som gått förlorade … det var för att det var deras tid. Och liven de räddat kommer att ge dem nytt liv, nya vägar, ny förståelse. De ”naturens Varelser” som återlämnade sin livskraft till Jorden, kommer att resa sig igen i en annan Energi, så som när Fågel Fenix steg upp från askan.

En rening sker verkligen. Det finns mycket på ’The land of the Rock’ som måste rengöras energetiskt … från den Energi som fanns där långt innan man visste att Australien fanns.

Verkligen? Kan ni utveckla det?

Det man vet som SANNING om så mycket … STÄMMER INTE!

Du kanske tror att ursprungsbefolkningen i ditt land var de som fanns där först. Vi säger  att ’andra från andra håll’ satte ’foten’ i landet, långt, långt innan.

Det här är vad vi menar, Blossom. SÅ MYCKET är dolt för majoriteten. Och era ”historie”-böcker är mycket … ”HANS BERÄTTELSE”.

Vem är han?

Han är ”de som inte ville att du skulle veta ditt ursprung”. Om ni skulle ha levt i en värld där SANNINGEN aldrig hade maskerats, så skulle er värld säkert ha en helt annan vibration, än den den sjunkit ner i.

Fast, vi har sagt att så mycket ska avslöjas och det snart! Ett avslöjande MÅSTE leda till nästa och nästa, för alla följer i samma spår.

Så tillbaka till bränderna och rensningen?

Ja, mycket av det händer. Men som med de flesta saker så handlar det inte bara om rensning. För det är också en del av en komplott med att orsaka förstörelse och förödelse, och igen, som vi säger … för att ge själarna en anledning att titta ”ner” på allt. Med största respekt … med allt det vatten som omger din ö, tror du inte att det finns sätt att ”få dit det” … precis just nu?

Er regering har mer än tillräckligt med resurser för att hälla ner tusentals liter åt gången till de brinnande landskapen, men det passar inte deras syften.

Va? Menar ni Australiens regering, för de vill väl helt klart att dessa bränder upphör?

Älskade Blossom, de krafter som tar för givet att de styr showen, har inflytande över alla regeringar … Tvivla inte på det.

Det ni säger förvånar mig inte. Men det är ändå ganska sjukt.

Ändå är det bara en hors d’oeuvre (aptitretare), i jämförelse med det som ännu inte har serverats.

Det förekommer uppgifter av blandad natur, beträffande dessa bränder. Följer du din SANNING?

Vi skulle vilja vara så djärva och säga ganska kategoriskt, att dessa bränder är onödiga och ”avledande”.

Avledda från?

Samma ”gäng” som vi alltid talar om, som vill alla illa.

Jag har hört att chemtrails har sprutats ut i luften, som sedan tänder elden och får bränderna att flamma upp. Är det det ni talar om?

Utan tvivel. Du förstår, Blossom, detta ”gäng” känner ingen KÄRLEK för mänskliga varelser. De är tömda på alla känslor och bryr sig inte om den omvälvning och smärta de förorsakar andra. Att känna FINNS inte på deras agenda. Det som GÄLLER för dem är att ha makt, att ha ALLT!

Återigen … när ni LJUSETS KRIGARE marscherar framåt … VET ATT DET ÄR ÖVER.

VET ATT VÄNDNINGEN HÅLLER PÅ ATT SKE.

DET HÄR ÅRET KOMMER ALLT ATT BRISERA.

De som är involverade i allt som är mörkt ska börja KÄNNA igen … och det är därför vi ber er att med ert Största Ljus sända dem er KÄRLEK… för de KÄNSLOR som kommer att uppstå inom dem när deras själ väcker upp dem till vad de har gjort, och den smärta de har orsakat, kommer att kännas som ett ”helvete i helvetet” som de inte kan fly ifrån, förrän de har blivit förlåtna av alla och av sig själva. Verkligen en lång, lång resa.

Ett helvete i helvetet?

Vår uppfattning om helvetet är inte en plats. Det är ett tillstånd som bara självet kan befria sig ifrån. Det ni kallar Gud är inte ”Den” som har överseende med eller fördömer. Det är var och en av er som gör det … i alla världar … av/ genom … ert sinnes perspektiv.

Så inom allt som redan sker … glöm inte att se er omkring för att se vad ni kan ”sniffa fram” från det som händer i bakgrunden … för ni kommer att upptäcka att det är av stor betydelse, för det är inte ”meningen” att det ska ses/ vetas.

FÖR DETTA NYA ÅR … förblir HÖGT!

Det skålar jag för! (jag menar då som en Te-nörd!)

HITTA DEN LJUSA SIDAN AV ALLT. FÖR DET FINNS LJUS I ALLTING.

Stärk er och var förberedda på ALLT. Det är nödvändigt att VARA det.

Visualisera. Visualisera. Visualisera er hoppande… av…. Glädje.

Visualisera. Visualisera. Visualisera er själva då ni KÄNNER Friden i EN NATION MED VARELSER AV LJUSETS KÄRLEK.

Älskade Ni, ni KAN KÄNNA DET, eller hur?

Ni kan känna denna förändring så nära nu … Den förväntan en mor känner inför det NYA LIVET som finns i hennes livmoder, är i stort sett densamma. Väntan är nödvändig, och att lära KÄNNA det NYA LIVET som kommer, är priset.

Vi ÄLSKAR ER. VI ÄR MED ER MYCKET MER ÄN NI VET.

Vi har våra sätt för att ”undvika” systemet som de tror kan hålla oss borta!

Det är jag säker på. Jag känner mig energetiskt upplyft efter den här sessionen. Jag är säker på att mitt hjärta fortsätter höja sig uppåt! Tack.

Allas hjärtan gör det. Det är oundvikligt. För de energier som kommer in förbereder er för vad som kommer att komma, och för att det ska komma … så måste man ha en Högre disposition.

SÅ NÄRA NU. SÅ NÄRA.

Som alltid så ska jag sätta mig på staketet och hålla uppsikt! SÅ fint att vara tillbaka med er. I tacksamhet. I kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...