Brendas Blog via Brenda Hoffman, 12 december 2019

Brendas Blog via Brenda Hoffman, 12 december 2019

 

Dear Ones,

Kära Ni,

Kanske är ni på en ”bra” plats, kanske inte. Så många energier bombarderar nu jorden att de flesta av er troligtvis är i en upp-och-nedvänd känsla av välbefinnande. I det ena ögonblicket är du glad och i nästa förtvivlad.

Detta kan förväntas när du försöker kombinera din 3D-historia med din 5D-varelse. Trots de Universella energierna är du i 3D-världen av helgfirande. Så du känner dig ensam om du inte har något firande att delta i. Och överväldigad om du deltar. Naturligtvis är dessa uttalanden breda generaliseringar, men båda gäller fler människor än inte.

Det är dags för dig att bestämma vad som är bäst för dig. Även om vi diskuterade detta koncept tidigare, gjorde vi det med en mild beröring. Nu är ditt inre väsen i framkant av ditt beslutsfattande. Så om du förråder din nya varelse genom att låtsas vara någon du inte längre är eller aldrig var, kommer ditt inre väsen snabbt att förändra ditt humör från glädje till rädsla.

Tidigare fanns det få återverkningar för handlingar som inte var relaterade till ditt sanna jag. Du log och fungerade som ett lyckligt väsen trots ditt obehag med personen eller aktiviteten. När du blir mer fullständigt 5D kan du inte dölja ditt obehag och inte heller vill du det. Du har blivit en krigande 5D-entitet och kanske inte ens förstår dig själv.

Så är det att du upptäcker antalet falskheter i ditt 3D liv dagligen. För i 3D använde du charaden att älska det eller det, och allt var bra med din värld. Nu när du är 5D är det inte längre möjligt med samma charader. Det vill säga om du inte vill känna dig tung och obekväm.

I 3D rankades andra högre på din behagskala än vad du gjorde. Nu när skalorna blir balanserade upptäcker du hur obehagliga många av dina 3D-handlingar var. Du utförde dessa handlingar för att behaga andra, för att öka din utåtriktade kraft eller för att skada andra. Ingen av dem är glädjefulla 5D-aktiviteter.

Därför omprövar du dina handlingar och tankar för att du vill känna den glädje som vi och andra kanaler visar upp som din nya gå-till-känsla.

Istället känner du dig förvirrad, arg, rädd och alla andra känslor som informerar dig om att du inte är sann mot dig själv. Vem är du är frågan som fortsätter att rusa runt dina tankar och våra ord. För du är inte längre den du var. Och du upptäcker precis vem du håller på att bli.

Nyckeln har varit och kommer alltid att vara, vad ger dig glädje? Ett enkelt koncept – men med tanke på dina 3D-jordeliv, mycket svårt. För genom hela din 3D-resa förlorade du med avsikt dig själv. Nu när du återupptäcker ditt verkliga väsen skrämmer du dig själv ibland. För ditt inre väsen säger dig att ignorera det här eller upprepa det där. Allt är förvirrande kommandon eftersom du inte är van vid att lyssna på dig själv.

Naturligtvis är många av er intuitiva och kan ha varit det i många jordeliv. Men denna intuition tillämpades oftast på vad andra kände eller potentiella handlingar. Du studerade andra, men inte dig själv. Så var det av uppenbara skäl. Om du hade studerat dig själv, skulle du ha upptäckt din inre kraft. Så du förnekade självkännedom utöver dina 3D-reaktioner under alla livstider.

Du upptäcker nu flera 5D-lager av dig själv, vilket inte är så lite oroande. Svårigheten är att förklara dina nya känslor och handlingar för andra, mycket mindre för dig själv. Så du upplever känslomässiga upp- och nedgångar när du försöker hitta ditt nya du-spår. Samtidigt kräver denna helgsäsong vissa 3D-åtgärder som inte längre passar den du är. Så din frånkoppling är svår, liksom besluten om du ska delta i det förväntade helgfirandet.

Att hoppa mellan meddelandena från din inre röst och samhällets, och samtidigt anpassa dig till energierna som nu bombarderar jorden, är en heroisk hantering av dig själv. Så är det att dina känslor är upp och ner och överallt. Vem av dem hedrar du? Vem har du varit? Vem blir du?

Naturligtvis är glädje nyckeln. Din svårighet är att bestämma dig för den glädjen. En dag är 3D-förväntningarna glädjefulla. Andra dagar är samma förväntningar tunga. Detsamma gäller för dina nya 5D-åtgärder. För även om de känns rätt – till exempel, att gömma sig under en filt tills denna säsong passerar – är det osannolikt att du skulle känna dig helt bekväm med att göra det.

Glädje är inte ens en del av ekvationen, mycket som är sant om du har influensa. Att bara existera och vänta på att det ska gå över är mer vad många nu upplever. För ni är mittemellan. Mycket få tider på året kräver lika mycket 3D-action som den här helgsäsongen. Ändå är de energier som bombarderar er nu inte bara utmattande; de omdirigerar er också till nya platser och tider. Vem är du nu? Och vem kommer du att vara imorgon? Det är dina bekymmer och din rädsla. Förnekar eller accepterar du de traditionella helgaktiviteter som ska vara glada?

Allt kommer att bli lättare om några dagar. För nu, gör vad du kan när du kan det. Tillåt dig att vila så mycket som möjligt. För din kropp genomgår extrema förändringar. Men det är också sant för nästan alla du interagerar med. Så är det att de flesta driver sig själva för att de inte förstår varför de känner sig annorlunda. Du gör det.

Låt dig själv vara ledande när du bestämmer vad du kan eller inte kan göra. Andra kommer att bli lättade av dina handlingar och din styrka, för de behöver också vila. Denna helgsäsong har blivit en tid för de flesta att försöka vara den de brukade vara och de undrar varför de inte känner sig som de har gjort tidigare. Låt dem vila, eftersom du tillåter samma sak för dig själv. Var dig själv, så att andra vågar göra detsamma. Så må det vara. Amen.

LifeTapestryCreations.com. Om du vill ta emot Brendas bloggar när de publiceras klickar du på Prenumerera-knappen på den övre delen av hennes Blogg- och Prenumerationssida och klicka sedan på raden – Prenumerera på Brendas Blogg via e-post – raden. Komplettera prenumerationen genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Copyright 2009-2019, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Tveka inte att dela detta innehåll med andra, posta på din blogg, lägga till ditt nyhetsbrev etc., men VÄNLIGEN behåll den här artikelns integritet genom att inkludera författaren/kanalen: Brenda Hoffman och källwebbplatslänk: LifeTapestryCreations.com

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...