Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 december 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 december 2019

 

Plantera Frön Under Era Astralresor

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är oerhört förväntansfulla över att uppleva hur det kommer att bli att ha de främre sittplatserna för det här nästa kapitlet i mänsklighetens utveckling. Vi är alltid glada över att se er utvecklas så fint och vi känner oss också väldigt välsignade att vara en del av er resa. Vi älskar att se er växa och expandera och vi tycker om att känna att vi är en del av er medvetenhetsutveckling.

Vi har haft tillträde till så många av er på natten när ni reser astralt och möter oss, för att inte bara höra om ert perspektiv på mänsklighetens utveckling, utan också att plantera frön i ert medvetande. Det är mycket effektivare för er att vakna upp från detta samspel utan att komma ihåg dem, eftersom vi behöver få er att också börja komma åt er intuition mer än ni för närvarande gör. Och så kommer de frön som vi planterar, när de skördas av er, att komma till er på ett intuitivt sätt. Så fungerar också era guider. Därför skriker era guider inte ständigt på er eller knackar på axlarna för att få er uppmärksamhet.

Vi inser alla att det subtila närmandet är den bättre metoden eftersom vi får er att ägna mer uppmärksamhet åt vad som händer inom er. Det slutliga målet är alltid att göra det möjligt. Vi är inte marionetter och ni är inte dockor. Vi är era vänner. Vi är era kollegor och vi är era medskapare och vi är verkligen inte ensamma i dessa ansträngningar. Vi vill att ni ska känna för dessa intuitiva träffar och impulser för att röra er i en viss riktning. Vi fortsätter att lämna antydningar när vi kan utan att komma och säga vad ni ska göra eller vad ni ska tänka.

Vi är förväntansfulla för att ni har fri vilja att bestämma och vi är inte intresserade av att ingripa i er utveckling och era framsteg, vilket är ganska naturligt och som skulle hända med eller utan vårt deltagande. Vi erbjuder bara det Arkturiska perspektivet från den nionde dimensionen. Ni kommer att få olika perspektiv från olika varelser som kommer genom olika kanaler och vi tycker om dessa perspektiv och tittar på när ni väljer bland dem. Vi vet att många av er undrar om ni möter oss på natten. Och de av er som undrar beror på att er önskan är tillräckligt stark och för att vi letar efter var och en som är villig att ta emot frön som vi så glatt vill placera inom ert medvetande.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...