Brendas Blog via Brenda Hoffman, 12 januari 2018

Brendas Blog via Brenda Hoffman, 12 januari 2018

 

Kära Ni,

Era djupa obehag de senaste dagarna är resultatet av att anpassa er till ert nya 5D jag. Även om en sådan justering verkar relativt lätt med tanke på att både ni och jorden är 5D, har ni återvänt till 3D för problemlösning och annat. Från och med de senaste dagarna kan ni inte längre återvända till 3D.

Så ni känner det som om världens tyngd ligger på era axlar. Till dess att ni accepterar er 5D-status genom ert varande, har ni inte färdigheter för att bekämpa rädsla och ångest.

Kanske tycker du att ett sådant skifte är skadligt för dig och andra för att du inte har något försvar. Tvärtom har du starkare och bättre försvar än vad du någonsin haft på jorden. Ändå tvekar du om och om igen att acceptera dessa krafter.

Din rädsla att bli straffad, att förlora dina nära och kära, eller vara för kraftfull, tvingade dig att vara i en 5D-varelse med många 3D-handlingar. Till följd av detta bad du mycket om hjälp att ta bort din 3D-skyddsfilt. Så därför känner du dig ihålig, ensam och rädd. Inte för att du måste, men för att du är rädd för att fullt ut hävda dig.

Helt klart så har de flesta, om inte alla av er, straffats för att ha visat era sanna krafter under 3D. Men de var andra tider och inom en annan du.

Innan du kom till jorden under denna livstid skapade du en skyddande sköld som var kvar till för några dagar sedan. En sköld som lät dig flyta mellan 3D och 5D.

Dina övertygelser innan du kom till jorden under denna livstid var att du lätt kunde borsta bort din skyddssköld när du nått en viss 5D-nivå. Trots att de 5D-nivåerna anlände för en tid sedan fortsatte du att hålla fast vid dina 3D-vanor. Vanor som inte längre är produktiva, som du utvecklat under eoner av jordens liv.

Och så blev de borttagna – bara för att dra in dig i en rädsla mycket större än vad du förväntade dig. Kanske en lämplig analogi skulle vara att leva i ett grannskap där du fruktade för din fysiska säkerhet när du lämnade ditt hus. Då skapade du en fristad i ett annat område för dig och din familj där det inte fanns någon rädsla. Men när du återvände till ditt tidigare område kände du ett behov av att bära en pistol eller en kniv för att skydda dig själv.

Vad du ännu inte har insett är att du inte behöver återvända till det där området, eller du kan komma dit i en stridsvagn eller vilken enhet du föreställer dig, som automatiskt skyddar dig och dem omkring dig från skada.

Du behöver inte längre 3D-skydd, som en pistol eller kniv, eftersom dina personliga och samhälleliga skydd är mer sofistikerade och mindre fysiskt skadliga. Ändå är du rädd för att ta till dig dina nya skydd, så du känner dig naken och lätt för att bli skadad trots att den exakta motsatsen är din nya verklighet.

Låt dig själv visa dig dina nya färdigheter. Mycket som att ladda ner en ny programvara, bara för att bli frustrerad eftersom de gamla programvaruknapparna inte längre fungerar.

Låt dig flöda in i dina nya färdigheter istället för att beklaga förlusten av dina gamla, inte längre bekväma färdigheter.

Du är en ny varelse i en ny kropp. Låt det vara så med alla klockor och visselpipor som har varit dina genom hela evigheten utom för de tider du var av 3D-jorden och kanske andra 3D-planeter.

Du är inte av 3D, inte heller dina färdigheter. Eftersom du inte vågade tillåta detta utan en hjälpande hand från Universum, känner du dig nu naken i en kaotisk värld.

Titta omkring dig, och titta sedan inom. Du är inte längre 3D, inte heller dina färdigheter. Låt den sanningen vara en del av det nya dig. Och låt dig sedan flyta in i dina nya färdigheter.

Naturligtvis, som den dedikerade ljushållare du är, önskar du ett omedelbart svar på din begäran om att få tillgång till dina nya färdigheter. Det här är lite av en inlärningskurva som många av er nyligen har upptäckt. Så är det när du känner dig ensam, oskyddad och sårbar trots att du är säkrare och skickligare än du någonsin varit i en 3D-miljö.

Det kommer inte att hjälpa dig att slå på den där knappen och den här nyckeln om du inte förstår vad det betyder. Så är det så att du får tillgång till din nya skicklighetsmanual under din sömn och dagdrömstid.

Skillnaden mellan att få tillgång till information i 3D och 5D är informationsflödet. I 3D är det borden och måsten. I 5D tillåts informationsflödet att komma fram enkelt och utan ansträngning.

Din nuvarande rädsla är ogrundad och ganska onödig trots att du kanske väntat dig det eftersom du befinner dig på en ny plats med din varelse. Du är självständig och därför självskyddad. Du behöver bara låta den tanken bli till en övertygelse – vilket kommer att hända de närmaste dagarna. Därefter kommer dina rädslor att vara från det förflutna och lite skrattretande, vilket är sant för många tidigare rädslor, till exempel oron för att du aldrig kommer lära dig att läsa när du var i småskolan.

Du är fullt kapabel till allt och alla färdigheter du önskar. För om dessa färdigheter inte var en del av ditt nya jag, så skulle du inte önska dem. Så låt dig flyta in i övertygelsen att du är av 5D – inte delar av 3D som omfattas av 5D – utan helt av 5D med nya intressen, färdigheter och krafter. Så är det. Amen.

 

LifeTapestryCreations.com. Om du vill ta emot Brendas bloggar när de läggs ut klickar du på knappen Subscribe på den övre delen av hennes blogg och prenumerationssida och klickar sedan på – Subscribe to Brenda´s blog by e-mail. Fyll i din prenumeration genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.
Copyright 2009-2018, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Vänligen gärna dela det här innehållet med andra, lägg in det på din blogg, lägg till det till ditt nyhetsbrev, etc., men behåll artikelns integritet genom att inkludera författaren/kanalen: Brenda Hoffman och källans hemsides länk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

Du gillar kanske också...