Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 13 december 2021

 

Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 13 december 2021

 

Kära Ni,

Ni känner förmodligen att er värld är i smärta och kommer att förbli så för alltid. Att allt vi, från Universum, profeterade inte är mer än fikonspråk för att få er att må bättre.

Ni var mycket villiga att tro på våra profetior under de år ni skiftade jorden. Men nu när tiden för ert personliga hopp är så nära, ifrågasätter många av er det vettiga i det. Nästan som om man inte vågar tro att sådant är möjligt.

Så länge som frid och glädje fanns i er framtid, behövde ni inte ifrågasätta giltigheten av nya varelser i en ny värld. Det fanns alltid där ute, någonstans – fram till nu.

Eftersom ni är livrädda att ert drömliv aldrig kommer att bli verkligt, är de här sista veckorna av den gamla världen fyllda av ångest, rädsla och ilska. ”Den här världen och mitt liv är som det alltid har varit och alltid kommer att vara.”

Vi från Universum önskar att ni ska veta att detta är lite annorlunda än skolprov i ämnen ni var bekväma med, men ändå tvivlade på er förmåga att klara slutprovet.

Era drömmar är inte fantasier.

Er nya värld och ert nya liv är nu.

Även om många av er rensar upp några sista bitar innan de accepterar sin nya verklighet, kommer era ihärdiga ansträngningar, plus era handlingar mellan jordeliv, äntligen att förverkligas. Något ni ännu inte kan tro på eftersom era drömmar om en kärleksfull jord krossades så ofta.

Så är det att du fylls av ångest när du släpper de sista bitarna av din 3D-värld utan att vara säker på att ditt liv kommer att förändras till det bättre.

Din nya värld är inte längre en dröm – den är verklighet. Men en verklighet som kommer att verka som en dimma ett tag till. Känslor som är lite annorlunda än de du hade dagen du tog examen. Även om du slutförde kursen, var resten av ditt liv utan detaljer.

Om du inte redan har gjort det, kommer du att utexamineras till ett nytt liv i en ny värld nära början av ditt kalenderår. Vad betyder det uttalandet för dig? Det är ditt val. Men de val du har gjort tyder på att kärlek, frid och glädje kommer att vara de dominerande dragen i ditt liv, även om de bitarna ännu inte är helt synliga.

Din dolda nyckel är din unika väg. Så vi, från Universum, kan inte avgöra ditt framtida liv lika lite som dina favoritinstruktörer eller professorer kunde när du tog examen. Kom ihåg de många förväntade och oväntade vägarna du reste som 3D-vuxen. Så kommer det att vara i din nya värld. Skillnaden är dina nya mål.

I 3D-livet hoppades du på att vara ekonomiskt stabil, hitta en make och vänner och fortplanta dig. Vändningarna i den drömmen skapade ett töcken av både trevliga och obehagliga aspekter.

Sammantaget är du relativt nöjd med den du är. För frid var inte nödvändigtvis en genomförbar 3D-handling utan en trevlig eftertanke när du rörde dig genom rädslor och interaktioner med familj, arbetskamrater, medlemmar i samhället, vänner, makar, arbetsgivare och barn.

Skillnaden du är på väg att uppleva är att inte ens förväntade rädslor kommer att förverkligas. I början av din nya värld kommer du sannolikt att bli rädd av potentiella katastrofer bara för att upptäcka att slutprodukten av dina handlingar är glädje istället för förväntad rädsla.

Du kommer att behöva lite tid för att anpassa dig till din nya värld.

Även om du hoppas på det bästa har du blivit så van att vara rädd att du först inte kommer att tro att 3D-rädsla inte längre är en viktig del av ditt liv.

Vissa av er ifrågasätter den sista kommentaren och tror att de jordbor som vägrar att gå bortom 3D kommer att förlänga er rädsla och kanske till och med påverka ert liv negativt. Även om det är möjligt, är verkligheten att du ändrar din livsvy/uppfattningsskärm.

Kanske kommer du att kalla din nya skärm ” Pollyanna Skiftet.” För de varelser som försöker påverka dig negativt kommer att få en annan bana. Du låter dem leva som de vill. Du behöver inte längre oroa dig för eller frukta deras handlingar.

Det enklaste sättet att beskriva ditt nya liv är att din projektion, din skärm, kommer att skifta från det som är fel på dig och din värld till det som är underbart rätt. Du kommer att se och känna skönheten på jorden.

Du kommer också att tycka att smärtan och rädslan i 3D-världen är mystifierande. ”Varför skulle någon välja att ha ont när det inte är nödvändigt?”

En annan sak som skiljer sig från ditt 3D-liv är att även om du kanske undrar varför andra vill förbli i rädsla, kommer du inte att vara upptagen eller ens intresserad av att de gör det. För ni kommer att veta att de som är rädda bara måste byta sin skärm – en förmåga som nu är tillgänglig för alla trots er nuvarande övertygelse om att endast ett fåtal värdefulla varelser kommer att skifta i början av ert år.

De glada skärmarna som är tillgängliga för alla är resultatet av era ansträngningar och de som bestämde sig för att byta före de här energierna i slutet av året.

Till en början kommer du att vilja visa andra hur lätt det är att gå från rädsla till frid, för en del omsorg kommer att fortsätta i några veckor efter att du byter skärm. Men inom några veckor kommer ditt liv att vara så annorlunda att du bara kommer att observera dem som vill förbli i smärta när du går till din nästa glädje eller intresse.

Du kommer inte längre att känna behovet av att ta hand om någon, med tanke på att alla varelser nu har möjligheten att ändra sina skärmar.

Att byta skärm handlar inte längre om att vara den mest andliga, bästa eller smartaste – det är tillgängligt för alla.

Så tillåt dig själv att vara i glädje. Njut av ditt nya liv. Det är ingen dröm; det är en uppfylld profetia på grund av dina hängivna ansträngningar. Lek, skratta och njut när du snabbt byter skärm.

Jordens liv kommer aldrig mer att vara insnärjt i rädsla. Det livet är över. Förbered dig på att börja ditt nya liv i frid och glädje. Så får det bli. Amen.

LifeTapestryCreations.com. För att få Brendas blogg, prenumerera via WordPress.com. Eller klicka på Prenumerera-knappen på den övre delen av hennes ”Blogg & Prenumerera”-webbsida (LifeTapestryCreations.com), och klicka på raden – Prenumerera på Brendas blogg via e-post. Slutför din prenumeration genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Copyright 2009-2022, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Dela gärna detta innehåll med andra, posta på din blogg, lägg till det i ditt nyhetsbrev, etc. Men vänligen bibehåll denna bloggs integritet genom att inkludera författarens/kanalens namn: Brenda Hoffman, och källans webbplatslänk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...