John F. Kennedy via Losha, 14 november 2020

John F. Kennedy 

Via Losha, 14 november 2020

En Underbar Värld Väntar!

 

 

Meddelande från John F. Kennedy

 

Mina kära amerikaner … jag känner att jag kan säga det igen nu … och det är sanningen.

Mycket har hänt sedan mitt senaste meddelande genom denna kanal … och det är mycket som händer i detta nu. Jag har längtat efter att kunna hjälpa till mycket mer än jag har kunnat från min plats här i ”världen bortanför”. Det finns tillfällen när jag saknar att vara i min fysiska kropp från den senaste livstiden som president för Amerikas Förenade Stater.

Amerika … vad betyder det egentligen? Det står för så mycket … vår frihet, vår suveränitet, vår tro på Gud och vår förmåga att älska andra även om vi inte håller med dem på ett fundamentalt sätt.

Jag hoppas att ni patrioter nu kan börja känna att utvecklingen håller på att vända till förmån för Ljuset. Jag vet att min kanal kan känna det … och den som verkligen känner det kommer bättre att kunna motstå det sista häftiga angreppet av hätskhet som de mörka tröttsamt sprider ut … men de känner verkligen förlusten av sin ”energiförstärkning” som de var vana vid att få … och för det är jag mycket, mycket glad. De har inte så mycket makt kvar, mina kära, så snälla ge inte upp, ge inte efter och framför allt, ge inte er egen makt till någon annan!

Jag känner en sådan inre glädje just nu, mina kära patrioter. Jag kan se lite mer än ni på grund av att min ”ande” är på en högre nivå på den plats som jag är på nu, och det är verkligen en härlig syn! Jag är så stolt över var och en av er … och särskilt dem som gör det mycket viktiga och ibland motbjudande arbetet för att gripa några av de mörkaste varelserna på vår Moder Jord. Vi är skyldiga våra patrioter i frontlinjen vår tacksamhet … och snälla, sänd dem också Kärlek och Helande energi, för de behöver det!

Sedan finns det ”högt uppsatta” tjänstemän som har ägnat sig åt att försöka avslöja de mörka situationerna så att Ljuset kan skina. De är verkligen våra tjänande bröder!

Därefter finns det så många underbart noggranna ”datanördar” … och jag menar det på det mest kärvänliga sätt … som är ovärdeliga för att hjälpa till att avslöja de falska rösttabeller som nyligen tillkännagavs … och jag lovar er att dessa ”resultat” för Presidenten kommer att vändas.

Denna speciella valprocess 2020 kommer att ta fram många bedrägerier, mutor och ”under bordet” förhandlingar som har pågått i årtionden, och det här valet 2020 är när allt slutar.

De näst sista resultaten av detta val kommer att vara början på vårt nya och bättre sätt att göra saker … från att den federala regeringen skärs ner väsentligt, till att statstjänstemännen rensas ut för gott, och hela vägen ner till de viktigaste … var och en av er.

Det nya sättet att leva på Moder Jord kommer att börja på gräsrotsnivå där ordspråket ”det krävs en by …” äntligen kommer att betraktas som en positiv och kärleksfull mening, eftersom vi lär oss att i dessa förändringens tider som vi befinner oss i just nu, måste alla arbeta tillsammans för att uppnå storhet och den samarbetsvilliga hållbarhet som vi är på väg mot.

Det är så många underbara förändringar som väntar på er alla. Pengar kommer att bli mindre viktiga eftersom gratis energi snart kommer att finnas tillgänglig för alla, och det gör att många själar kommer att sluta arbeta på ett jobb de inte tycker om och istället arbeta med det de brinner för.

När det händer kommer byteshandel att bli den primära metoden att handla varor, eftersom fler ekologiska livsmedel kommer att vara tillgängliga på grund av den nya växande teknologin som håller på att släppas nu.

 Det kommer att bli ett storslaget äventyr, och ni kommer alla att kunna dra en djup suck av lättnad när alla de mörka upplevelserna är över och grannarna blir små, omtänksamma samhällen som lär sig att ”styra” över sig själva.

Som några av er har hört så behövs det egentligen bara en ”lag” enligt den kommande Universella Lagen … och det är ”Skada Ingen”. Ganska enkelt, eller hur? (ler).

Nå, jag vill bara ge er en liten titt på er närmaste framtid, så att ni inte kommer att ge upp under de allra sista dagarna av konflikt och bedrägeri … för det finns så mycket glädje som väntar er och ni förtjänar det verkligen. Jag är så stolt över er!

Försök att fortsätta framåt nu, även om det är ett litet steg i taget, för var och en är här under denna livstid för att slutföra det syfte ni kom hit för, och som ni vet är det en mycket, mycket viktig och kritisk tid i vår historia, men vi kommer alla att gå segrande ur den och vi kommer att bli suveräna igen. Prisa Gud!

Tack för att ni har lyssnat på mig idag. Jag kommer tillbaka, men till dess, kom ihåg att älska varandra och att också älska er själva.

Er ständigt hängivna Jack


www.LiveWithLosha.com

Översättning Ulla Krogh

 

 


Du gillar kanske också...