Brendas Blog via Brenda Hoffman, 13 september 2021

 

Brendas Blog via Brenda Hoffman, 13 september 2021

 

Kära Ni,

Ni kan inte se eller kanske känna vad ni har skapat. Sannolikt önskar ni att ni inte hade skapat denna revolution, för de nuvarande effekterna av denna övergång är mycket obehagligare än vad ni förväntade er.

Ni trodde att den globala övergången från rädsla till kärlek skulle ske mjukt och graciöst. Även om vi från Universum profeterade att de som var helt nedsänkta i rädsla skulle kämpa för att behålla dessa rädslor, trodde ni inte att deras kamp skulle vara så smärtsam.

Ni har glömt profetiorna om att alla strukturer skulle falla innan de byggdes om med nya kärleksmaterial. Precis som ni hade svårt att förstå hur dramatisk er själs mörka natt skulle vara. Det är en sak att få kunskap och en annan sak att leva igenom den.

Ni föregångare har flyttat bortom er själs mörka natt. Trots det är rädslan för dem som nu rör sig genom sin själs mörka natt smärtsam för er att observera. Så smärtsam att ni ifrågasätter resultatet.

Ni börjar tro att er glädje aldrig kommer att inträffa, att profetiorna om kärlek och glädje är falska. Att även om en liten andel av alla kommer att skapa rikedom och makt, vilket har varit sant i 3D, kommer resten av världens befolkning att fladdra runt i förtvivlan. Att inte mycket har förändrats i världen mer än ert hopp om en bättre morgondag. Hopp som verkar vara överstruket med varje nyhet eller arg replik.

Så är det av en anledning. Ni fullbordade er själs mörka natt och rensade era dammråttor av rädsla från era hörn. Det ni observerar är att de som omedelbart följer er – den andra och tredje vågen – rör sig genom sin själs mörka natt.

De vågor som följer dig inkluderar troligen vänner eller familj. Du tvingade dem närmare deras nya varelser bara genom att vara du, genom att lysa ditt nya kärleksljus starkt. Den närhet där kärleken skapar känslomässig ångest i dig när du observerar deras smärta när de gör sig kvitt sina djupt dolda hemligheter, precis som du en gång gjorde.

Efter denna våg kommer du sannolikt inte att behöva se framtida vågskiften för dem som nu är i sina själars mörka natt, ditt folk, dina vänner och familj.

Så du känner en del av deras smärta. Inte för att du måste, utan för att de är en del av ditt hjärta.

När du har ett mindre sår på fingret fokuserar du på det såret tills det läker. Det är ditt val om du vill fokusera på dina vänners och familjs smärta eller gå vidare. Att fokusera på deras smärta hjälper inte dem, inte heller dig. Precis som när de skär sig i fingret behöver du inte stanna upp ditt liv under tiden deras finger läker.

Du är en väktare – en roll du finslipade under eoner både på jorden och i Universum. Du skulle inte vara en föregångare om du inte hade den väktargenen. För att förändra jorden, som du gjorde för månader sedan, förberedde du dig under eoner att förneka dig själv.

Det är dags för dig att gå bortom din väktarroll – något du tycker är svårt. Du arbetade så hårt för att förbereda dig för denna övergång att du nu har svårt att komma ihåg att du inte behöver ta hand om någon utom dig själv.

Låt dem som följer fullt uppleva sin själs mörka natt, precis som du behöver ta hand om dig själv tillräckligt för att uppleva glädje i din nya värld. De som följer kommer inte att lämna sin själs mörka natt om allt de känner från er föregångare är mer rädsla eller ångest.

Sluta ta om hand – även dem du älskar. Det är kontraproduktivt för dem och dig. Låt dem uttrycka sin smärta och ilska utan att försöka sockra den eller göra den bättre. De är rädda och arga, precis som du var under din själs mörka natt. Det fanns tydligen inget ljus för dig då och till synes inget ljus för dina nära och kära nu. På samma sätt kunde du inte sitta vid ett skrivbord bredvid ditt barn under hela skoltiden, även om vissa helikopterföräldrar försökte göra det – med obehagliga resultat.

Du är ljuset, inte väktaren. Inte heller kommer några vågor efter dig att bli väktare.

Det är dags för individuell inre kraft och styrka. Endast de som förblir i 3D för att ge en kontrapunkt kommer att behålla den 3D -väktarrollen.

Tillåt dig själv att vara en ledstjärna eftersom de som följer verkar falla isär – bara för att återuppfinna sig själva i kärlek som du har gjort. Du är en ledstjärna av glädje.

De som följer kommer att skapa samma ledstjärna av glädjeroll så småningom. Du är inte en 3D -helikopterförälder. Du är ett starkt exempel på den glädje som är möjlig.

Du är du. Låt det vara så och spela din roll istället för att försöka spela den 3D -väktarroll som du fullbordade så bra. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. För att få Brendas blogg, prenumerera via WordPress.com. Eller klicka på knappen Prenumerera på den övre delen av hennes ”Blogg & prenumerera” -sida (LifeTapestryCreations.com) och klicka på-Prenumerera på Brendas blogg via e-post-raden. Slutför din prenumeration genom att ange din e-postadress och godkänn e-postbekräftelsen.

Copyright 2009-2021, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Dela gärna innehållet med andra, lägg upp på din blogg, lägg till det i ditt nyhetsbrev, etc. Men behåll bloggens integritet genom att inkludera författarens/kanalens namn: Brenda Hoffman och källwebbplatslänk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...