Ashtar och One Who Serves via James McConnell, 4 september 2021

 

 

Ashtar och One Who Serves via James McConnell

4 september 2021

 

FASADEN MÅSTE FALLA

ASHTAR

Jag är Ashtar. Jag kommer för att vara med er, för att fortsätta hjälpa er, ge er sanningen, öppna upp er till sanningen.

Ja, ni kan hantera sanningen. För den har läckts ut, filtrerats ut, en tid nu. Men, som många av er har märkt, det börjar bli mer och mer på det viset då sanningen kommer ut i större och större kvantiteter. Med andra ord, mer sanning kommer fram. Och det finns ingenting just nu som kan hindra sanningen från att komma fram. Därför att många i Ljusarbetarnas Gemenskap, många har klivit fram, klivit in i sin kraft och för fram dessa sanningar till er nu.

Många som inte ens tänkt på saken för också fram sanningen nu, till och med vissa politiker. De är inte onda allihopa. De har inte fel allihopa, och är inte allihopa del av de mörka styrkorna. Många har infiltrerat systemet. Precis som de mörka styrkorna infiltrerat systemet, har Ljusstyrkorna infiltrerat och för fram sanningen överallt, från alla håll, på alla möjliga sätt.

Det händer. Detta händer nu, även om det verkar som om saker blir värre och värre. Skumpigare och skumpigare, så att säga. För allt sker av en orsak. Allt måste rivas ner innan det kan återuppbyggas. Fasaden måste falla, illusionens fasad. Och det som ersätter den illusionen kommer att vara den verklighet ni skapar, er skapelse av Ljus.

De mörka styrkorna gör, och kommer att fortsätta göra, allt de kan för att hålla tillbaka er. Och de har sagt att om de inte kan hålla er tillbaka, så kommer de verkligen att försöka döda er. Det är det som avfolkningsagendan handlar om. Att hålla befolkningen borta från vetskapen om vem de är, vetande att de är ett med Gudskällan. Så mycket de kan försöker de hålla denna sanning borta från er, hålla er i mörkret. Hålla er i okunskapens territorium.

De har vetat ett tag att de inte kan hålla er tillbaka helt och hållet. De kan försöka eller skjuta upp vilket gör att de kan behålla kontrollen lite längre. De vet att den kontrollen börjar slira. Som ett trängt djur slår de tillbaka. Slåss för att hålla i sina liv som de liv de känner till. De kan inte hålla er tillbaka, för det är ödesbestämt att ni kommer att fullborda denna uppstigningsprocess.

Det är upp till var och en av er att fortsätta vidare. Att inte ge upp. Att vara kvar i spelet så länge ni måste. Att förstå att detta bara är början. Men det är början på slutet. Och när ni väl nått slutet, slutet på detta tredje-dimensionella paradigm, kommer ni att vara redo att skapa det nya högre vibrationella paradigmet i fjärde-och femte-dimensionella och bortom frekvenser.

Så jag säger er nu, fortsätt ha tillit. Fortsätt hålla i. Fall inte undan. Var inte dystra och deprimerade. Utan fortsätt kämpa. Att vara de Krigare av Ljuset ni alla är, att vara det ni alla kom hit för av denna orsak. Fortsätt slå sönder detta system. Det är vad ni alla är här för. Det är vad vi är här för när vi hjälper er. Vi i Ashtar Command är här för att hjälpa er på alla sätt vi kan.

På grund av olika saker som de mörka styrkorna gjort, har vi fått tillstånd att hjälpa ännu mer nu. Ni kommer att se framöver att vår hjälp kommer att ta er med längre in i de högre vibrationerna.

Jag är Ashtar och lämnar er nu i frid, kärlek och enhet, då ni fortsätter kämpa på. Så, kom ihåg vilka ni är, och bli återigen totaliteten av den ni är.

ONE WHO SERVES

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum. Hälsningar till er!

One Who Serves här och vi är här för att fortsätta hjälpa er på det sätt vi gjort en tid nu. Fortsätta svara på era frågor, ge er lite bitar här och där som kan fortsätta hjälpa er, och fortsätta hålla er i dessa högre vibrationer med olika saker vi säger, ger er, olika verktyg längs vägen, ja. Och visdomsord, kan man säga, från uråldrig visdom.

Men vi ger er det inte allt på en gång. Vi ger er det i bitar längs vägen där vi vet att ni kan hantera det. Vi kan inte översvämma er med sanningen. Vi kan inte göra det, även om ni skulle vilja att vi kunde göra det.

Ni skulle vilja ställa frågorna och få oss att ge er tidsramar och direkta svar på det ni letar efter. Vi kan inte göra det, för vi kan inte ersätta er. Vi kan inte ersätta resan ni är ute på, för det är er resa. Vi har haft vår resa. Vi fortsätter på vår resa, men vår resa just nu är en del av denna process med att hjälpa er. Precis som er resa kommer att metamorforeras då vi fortsätter vara i den position vi är i, och hjälper dem som kallar på er för er hjälp då. Ni kommer att vara de Uppstigna. Ni kommer att vara Mästarna här.

Och det är vad ni är här för att göra. Att lära er gå framåt, att fortsätta slåss, att fortsätta veta att er frihet är av största vikt för att föra denna uppstigning framåt. För om ni släpper taget, då släpper hela befolkningen taget. Ni, förstås, varande det kollektiva ni i den uppvaknande befolkningen. Ok?

Vi är redo för era frågor om ni har några. Någon med frågor här? Sätt på ljudet på era telefoner, om ni inte redan gjort det.

Gäst: Jag har en fråga.

OWS: Ja?

Gäst: Nu har vi alla hört talas om kristallkamrarna. Jag föreställer mig kristallkammaren som att en larv går och kommer ut som en vacker fjäril, metamorfos. Skulle ni kunna hjälpa mig förstå mer och hur detta nu möjligen fungerar? Jag var på en lektion hos Sheldan Nidle en gång, han sa att det görs med ljus, ljud och färger. Men tror ni jag ber om för mycket när jag vill att ni beskriver det hela och vad som händer?

OWS: Vi kan inte göra det just nu, eftersom ni ännu inte är redo för det. Det kommer dock. Ni kommer att få tillgång till detta. När vi säger ni talar vi till alla nu, alla som är i processen här av att kunna använda dessa kristallkammare och, innan det, det ni har hört talas om som med-beds. De kommer. De existerar redan. På ett sätt behöver de bara ges grönt ljus för att börja användas över hela planeten, och det kommer.

För att förstå processen som sker i dessa anordningar, ska vi säga, så är det en kombination av medvetande, vibration, färg och också ljud. Allt detta kan användas för att få fram de DNA-förändrare som tar er framåt i er healingprocess.

Som ni hört finns det olika användningsområden för dessa. Ni kan laga ben. Ni kan återodla lemmar med dessa. Ni kan bota sjukdomar. Och ja, ni kan till och med gå genom föryngringsprocesser i själva kroppen. Allt detta är på väg. Ha tålamod. Men vi kan inte säga mycket mer om det just nu.

Det finns olika källor där ni kan se bilder på detta. Avbildningar, ska vi säga, av dessa just nu. Och också analys av vad de kan göra och kommer att kunna göra. Ok?

Gäst: Kallas det också återuppståndelse, att man går in och blir yngre med en helt ny kropp? Och jag har hört att uppstigning och återuppståndelse betyder samma sak.

OWS: Du talar dock om föryngring, inte återuppståndelse. Återuppståndelse kommer från processen av att dö och sedan börja leva igen. Det är återuppståndelse. Återuppståndelse och uppstigning är på detta sätt lite av samma sak dock, eftersom man kommer från, inte döden, men från en lägre vibrationell frekvens i denna återuppståndelse- eller uppstigningsprocess till en högre vibrationell frekvens och högre dimensionellt medvetande, förstår du?

Gäst: Åh, det förklarar det väldigt bra. Ja, tack så mycket.

OWS: Några andra frågor här?

Gäst: Jag har en fråga på samma ämne. Ni talar om med-beds. Och vi har talat om QFS och den finansiella omställningen. Det verkar ta lång tid. Men, tid existerar förstås inte. Är det mer för att vårt medvetande måste höjas mer, eller att fler i befolkningen måste höjas mer, eller för att de också måste ta bort en del av de djupa, mörka, dåliga människorna först, eller en kombination av allt detta.

OWS: När du säger de djupa mörka dåliga människorna …

Gäst: Den mörka sidan, kabalen.

OWS: Ja. De måste neutraliseras, ska vi säga, innan många av dessa teknologier kan släppas här. Därför att om de släpptes nu skulle de mörka göra allt i sin makt för att hålla undan dem och tillskansa sig dem själva, att förändra det till att bli mer gynnsamt för dem i termer av att beväpna dessa saker. Precis som de redan gjort med olika Tesla-energier tidigare, där de kunnat använda dessa energier till vapen och krig, och väder-krigföring, och allt sådant de kunnat göra. Alla teknologier kan användas för Ljuset, eller de kan användas för mörkret, förstår du?

Gäst: Ja. Det talas nu om omvärderingen av valutor, det QFS finansiella sker nu. Min intuition säger att kabalen fortfarande finns därute, så hur kan det hända nu eller nästa vecka, om den inte tagits bort ännu. Är det korrekt.

OWS: Vi ska säga att det är på gång. Vi säger inte att kommer att hända nu, eftersom ni inte ser det hända. Men det ligger i bakgrunden. Det är i process. Det kan, som ni säger, rullas ut närhelst den vibrationella frekvensen matchar frekvensen hos dessa olika teknologier.

Gäst: Tack.

OWS: Ja. Fler frågor?

Gäst: Jag har en fråga.

OWS: Ja?

Gäst: Vi fick precis höra att vi får mer hjälp “från ovan” nu, vilket är goda nyheter, det tycker vi nog alla. Kan ni ge oss mer information angående vilken form eller vilka former denna hjälp kan ta sig?

OWS: Det kan vi inte just nu. Det var bara en inledning av något för att få er att fortsätta, ska vi säga. Men vi kan inte bli specifika på den punkten ännu.

Gäst: Ok, tack.

OWS: Ja. Fler frågor här? Då är vi redo för mailfrågan, och sedan ska vi släppa kanalen.

Gäst: Ja, tack One Who Serves. Frågan lyder, var det meddelande Q gav oss angående Red October, var det avsett för denna oktober, och skulle det sedan släppas efter att Arizonas val-audit släpps?

OWS: Vi kan förstås inte ge er någon tidsram här och säga att det är oktober, eller november, eller december, eller när det nu kan vara. Vi kan bara säga att var en förutsägelse om vad som är på väg. Det är allt vi kan säga om det.

Vi är nu redo att släppa kanalen. Innan vi gör det säger vi, som James här fick till sig igår när han frågade: var kvar i spelet, håll er kvar. Även om ni tröttnar på spelet emellanåt, kom ihåg: ni skapade detta spel, ni som det kollektiva ni förstås. Vi vet att ni alla skulle säga, ”Jag skulle inte ha skapat det här spelet”. Men det gjorde ni alla tillsammans. Det gjordes målmedvetet, allt del av planen här.

Och en del av planen närmar sig slutet på detta spel, och ni närmar er det på många sätt väldigt snart.

Shanti. Frid vare med er. Var den enda.

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...