Brendas Blogg via Brenda Hoffman 14 mars 2022

 

Brendas Blogg via Brenda Hoffman 14 mars 2022

 

Kära Ni,

Istället för att känna hopp, känner ni er troligen tunga och belastade. Onödiga känslor eftersom vi, från Universum, känner till resultatet av dessa aktuella jordhändelser. Men ändå, vår kunskap hjälper er inte nödvändigtvis genom dessa oroliga tider.

Era utåtriktade aktiviteter eliminerades eller förändrades dramatiskt på grund av Covid. Nu när Covid-rädslan minskar påverkas ni av europeiska händelser och ekonomi.

Vi profeterade att era personliga och jordiska strukturer skulle falla bara för att återuppstå i en mer kärleksfull ram. Men nu när ni är inblandade i den strukturella ombyggnaden känner ni förmodligen att ni inte kan delta en dag till.

Naturligtvis är det inte sant, för ni upplevde mycket mer när ni var utåtriktade, rädslo-drivna människor.

Ni känner rädsla mer nu eftersom ni har blivit superkänsliga för det. Rädsla är inte längre er dominerande känsla, och därför känns varje rädsloupplevelse som fingernaglar på en svart tavla. Och med tanke på den rädsla som nu visas upp av många, inklusive media, kan ni inte låta bli att vara livrädda för att era månader eller år av övergång har varit förgäves.

I tidigare jordiska liv försökte ni uppleva inåtriktad kärlek genom religiösa ordningar eller personliga aktiviteter – allt detta misslyckades eftersom dessa liv var förberedelser för detta liv, denna övergång.

Så är det att ni har svårt att se bortom den rädsla som främjas av några utåtriktade varelser som försöker återföra er till rädslan.

Det finns ingen anledning att straffa dig själv för dina rädslor.

Det mesta av din nuvarande rädsla relaterar till tidigare händelser. Vår information, och den från många kanaler, var att ni skulle ta bort djupt dolda rädslor – och det gör ni också. Bara inte som ni förväntade er.

Ni trodde förmodligen att ni inte kunde bli traumatiserade av yttre aktiviteter vid denna tidpunkt i er övergång. Men tills ni gör det en-masse, kan ni inte släppa smärtan från tidigare jordförsök att skifta från yttre till inre.

En del av er återvänder till minnen av Atlantis eller Lemurien. Andra mindre gruppförsök kan ha upplevts som socialt arbete eller i ett kloster, nunnekloster eller liknande. Det spelar ingen roll. Detta är er mass-rädslorensning.

Många av er ifrågasätter om era rädslofrigörelser någonsin kommer att ta slut. Vi, från Universum, vill informera er om att detta är den för-firande händelsen. Du släpper en massa rädslor så djupt gömda att du inte kan uttrycka dem själv. Tillräckligt många är nu väckta för detta sista rädsloprov.

Även om det kanske inte känns som att det är sant, klarar ni detta en-massrädsloprov enkelt och nästan utan ansträngning.

Du kanske undrar hur sådant är möjligt, med tanke på att så många precis har vaknat. Behöver de nyss vaknade inte gå igenom samma faser som du? Ja, men inte nödvändigtvis inom samma tidsram eller sekvens. Eftersom de som nu vaknar följer era banbrytande vägar, har de inte samma tidsstrukturer som ni.

Detta är det masslutprovet.

Även om vissa som deltar i detta slutprov kommer att återgå till personliga rädslofaktorer, kommer andra inte att göra det. Du anmälde dig frivilligt till att initiera denna övergång, så du förberedde dig fysiskt och mentalt inför detta jordeliv för din långa övergång som sniglade genom dyn. De som följer dig kan ha genomfört många av dessa steg i tidigare liv eller på annat sätt. Det spelar ingen roll.

Allt som betyder något är att ni går samman för detta masslutprov. Det är dags att leva i kärlek – det personliga inre ropet från de flesta jordiska varelser. Era ansträngningar ger er de härligaste gåvorna av alla – fred och kärlek. Så må det bli. Amen.

LifeTapestryCreations.com. För att få Brendas blogg, prenumerera via WordPress.com. Eller klicka på Prenumerera-knappen på den övre delen av hennes ”Blogg & Prenumerera”-webbsida (LifeTapestryCreations.com), och klicka på raden – Prenumerera på Brendas blogg via e-post. Slutför din prenumeration genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Copyright 2009-2022, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehålls. Dela detta innehåll med andra, lägg upp på din blogg, lägg till det i ditt nyhetsbrev, etc. Men vänligen bibehåll denna bloggs integritet genom att inkludera författarens/kanalens namn: Brenda Hoffman och källans webbplatslänk: LifeTapestryCreations.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...