Mike Quinsey – Kanalisera sitt högre Jag – 21 augusti 2020

 

Mike Quinsey – Kanalisera sitt högre Jag – 21 augusti 2020

21 augusti 2020. Mike Quinsey

Det är möjligt att du nu har sett bortom nackdelarna med att leva igenom Covid Virus och förstå att den bredare bilden är en där alliansen använder lockdown för att isolera de mörka. Många har arresterats och så fortsätter det medan folket har använt fritiden för att få åtkomst till det de har gjort med sina liv, ofta inses att deras bästa intresserar tjänas bäst på ett annat sätt. Det har resulterat i många förändringar med ännu fler i framtiden, och det är uppenbart att det inte kommer att återgå till de gamla sätt som inte är anpassade till de nya energierna. Hög ålder har ingen ytterligare användning i ett utvecklande samhälle som letar efter ett utlopp för nya idéer som kommer att lyfta upp alla. Ingenting kommer att undkomma förändringarna och redan nu kommer några snabbt till. Du har nya generationer av främst de yngre som kommer med ”veta hur” som kommer att leda vägen.

Du ska hävda det du har tjänat genom din flit och hårt arbete. Till skillnad från föregående ålder kan du få mer hjälp från din E.T. vänner som väntar på en lämplig tid att presentera sig själva. Under mycket lång tid har de följt dina framsteg och försökt inspirera dig att vidta åtgärder som skulle gynna alla själar. De kommer närmare nu och kommer att skapa möjligheter där deras hjälp är mer direkt. Liksom dig väntar de på den tid som snart kommer när kontakten kan vara mer öppen. Det kommer att vara glada tillfällen som kommer att äga rum på en jord som återigen har stigit upp i ljuset.

Jag lämnar dig med kärlek och välsignelser, och får ljuset lysa upp dina dagar och väg till fullbordande. Det här meddelandet kommer genom mitt Högre Själva min Guds Själv, och varje själ har samma koppling till Gud.

I kärlek och ljus.

Mike Quinsey.

 

 

Översättning: Per Staffan

Du gillar kanske också...