Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 14 December 2015

Bild t Michaels text

Brenda’s Blog, via Brenda Hoffman

14 December 2015

Mina Kära,

Låt oss börja med att välkomna er hem – en tid som ni har förberett sedan eoner.

Betyder välkommen hem att ni ”zippar” från planet till planet, eller eller genom dimensioner och frekvenser?

Nej. Utan istället att ni värderar er själva tillräckligt, för att tillåta helheten av vem ni är att gnistra genom gråheten som varit i er 3D existens. Att ni tillåter er själva att förvänta er mer än acceptabelt i er värld.

De flesta av er behöver fortfarande skapa er snuttefilts dröm, för att skapa den drömmen är en del av att acceptera det nya i er.

Er dröm inkluderar oftast det omöjliga – eller det verkar så i 3D livet. Nu expanderar ni dessa drömmar och förväntningar.

Senaste månaden skulle ni ha accepterat ett nytt hem, relation, jobb eller en gemenskap som var fin. Den här månaden börjar ni att föreställa er mer än trevligt, till större drömmar.

För trevligt är vad ni är vana vid. Fint är vad ni förväntar er. Men trevligt inkluderar även framtida jorddrömmar som vidgar det trevliga/fina.

Ni har blivit mättade på trevligt och förväntar er mer.

Om det här är ert jord-säkerhets-skapande – denna kreation behöver svepa in er i att älska glädje under en mycket lång tid. Den här drömmen handlar inte om trevligt för ett år eller två. Det handlar om att ni vet, att ni kan resa hit och dit i någon dimension eller frekvens och er jordsäkerhet kommer att fortsätta trots allt ni upplever.

Har ni någonsin tagit ledigt eller erfarit någonting särskilt – antingen kärlek, vacker omgivning, mat kläder, resor – som ökat ert behov av någonting? Som om ni inte visste att någonting finare existerade, tills ni upplevde det.

När ni reser genom olika dimensioner och frekvenser, kommer ni att uppleva saker som ni en gång trodde var omöjligt. Detta kommer att vara en del av er varelse, er repertoar. Och när de gör det kommer ni att trängta efter dessa saker eller upplevelser i era jord erfarenheter OM INTE ni skapar större än livet nu, så att er jordvarelse tas om hand innan era resor till nya platser och upplevelser.

Och så är ni. Ni noterar bitar som passar er stora plan bättre. Kanske tittar ni på en film, och ni noterar hur kärleksfullt den manliga skådespelaren behandlar sin kärlek intresse – någonting som ni inte nödvändigtvis hade uppmärksammat tidigare. Eller ni möter någon som får er att skratta och ni inser hur mycket er inre varelse längtar efter skratt.

Tidigare, skapade ni i småsaker. Även om era skapelser var trevliga, var de inte nödvändigtvis fullständiga.

Så är det att ni upplever, noterar, lägger till, skapar de bitar som fullt ut ger näring åt nya ni, och jordsegmentet av er totalitet.

Ni har ägnat år, kanske decennium för att skapa nya ni. Hela tiden accepterar och förväntar ni att er inkomst, utbildning, gemenskap och kön tillåter det. Nu och inte förrän nu expanderar ni denna förväntan att mer fullständigt tillfredsställa ert nya jordsegment.

Ni vill inte tillåta ytterligare tid att behandla jord-frågor, även om ni kommer att stanna kvar på Jorden. Ni vill röra er bortom det som har begränsat er i eoner. Och sådant kommer att hända, men bara när ni har tillfredställt ert jord-segment.

Så det är era drömmar som expanderar nästan minut för minut. Vilket förstås skrämmer er, för ni SKULLE vara nöjda med vad andra skulle vara nöjda med. Ni borde acceptera, att för er kan inte vara alltför pampigt eller för stort, för det kan göra andra avundsjuka eller arga.

Men ni kan inte tråna efter den perfekta relationen, ekonomiskt överflöd, hem, gemenskap, arbete, familj, etc. så att ni kan gå bortom era jordliga behov.

Precis som det var sant i 3D livet, när ni avslutade utbildningen ni kände er lämpade för, längtade ni inte längre efter ytterligare klasser eller lärare. På något sätt visste ni att ni var utöver vidare utbildning – ni önskade att fortsätta ert liv som ni var. Ni kände er färdiga. Så är det för er nu.

Ni skapar framgångsrikt det som hjälper er, att utan tvivel kan ni flytta utanför era jordliga liv, om ni önskar. Samtidigt vet ni att ni kan leva bekvämt på Jorden, med skapelsen som är er snuttefilts dröm.

Många av er oroar er nu för att ni inte är kapabla att skapa någonting så stort som vi har antytt. Ni är inte bara kapabla, ni kommer att göra så nära, eller i slutet av 2015.

Ni är inte längre jordbor som tigger för denna ängel eller gudinna, att hjälpa er i desperata tider. Ni är denna ängel och gud eller gudinna. Vet det inom varje fiber av er varelse, och sedan skapa därefter. Ju finare desto bättre, för denna skapelse är verkligen den säkerhet ni behöver innan ni bekvämt utforskar eters.

Skapa er jord snuttefilt i vetskap om att sådant kommer att tillåta er att fritt utforska nya världar och nya tider. Skapa en acceptabel jord snuttefilts dröm, och ni kommer ständigt att återvända till Jorden för att avsluta er skapelse.

Jord skapande tid är över för er. Det är dags att expandera bortom era jordsegment. Så är ni och så kommer ni att, genom skapande det som tillåter er att flyga in i etern, fullt vetande att ingen eller inget är mer underbart än vad ni har skapat. Så var det. Amen.

 

 

Översättning: Mie Fjällvide

 

  1. ttp: // www LifeTapestryCreatio ns.com Om du vill få Brenda s bloggar när det postas, klicka på knappen Prenumerera på den övre delen av hennes blogg och prenumerera sidan och klicka sedan på – Prenumerera på Brenda blogg via e-post – linje. Komplettera din prenumeration genom att ange din e-postadress och ta emot e-post bekräftelse.

Copyright © 2009-2016, Brenda Hoffman. Alla rättigheter reserverade. Tveka inte att dela innehållet med andra inlägg på din blogg, lägg till ditt nyhetsbrev, etc., men behålla den här artikeln integritet genom att inkludera författaren: Brenda Hoffman & källa webbplats länk:   http: // www. LifeTapestryCreati ons.com

 

Du gillar kanske också...