Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 31 januari 2020

Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 31 januari 2020

Mina Kära,

Många av er är oroliga att ni har en för liten roll att spela i nästa period av ert övergångsdrama. Detta är inte sant. För bara att lysa av er kärlekensstråle, er ledstjärna av kärlek, är över era ursprungliga jordiska förväntningar under denna livstid. Men så har ni varit genomgående överpresterande hela er Universella existens. För ni skapades för att skapa, inte bara att hålla en plats för andra.

Naturligtvis vill ni att vi ska förmedla er nya roll i mer specifika ord än att hitta din glädje. Ni vill att vi ska berätta för Jamie eller Steve att hon/han är ämnade att vara eller göra det och det. Vi, av många Universum, kan inte göra så för ni är i en amorfisk fas. Ni har ännu inte bildat något substantiellt som leder er till dit ni önskar och där ni vill vara. Så är det, ni väntar på en ström att skymfa era blodådror, styra er till detta eller det. Men tills ni helt vet vilka ni är,  kan vi av många Universa inte göra det heller. 

Många av era guider och änglar upplevde livet på jorden. Deras visdomsord var ett resultat av deras förståelse av 3D-jorden. Samma sak gällde för er. Så därför var kristallkula, Tarot, thelövs avläsningar etc. handlingsplaner baserade på tidigare och aktuella händelser.

Men eftersom er nya kärleksbaserade framtid fortsätter att formuleras, kan ingen, inklusive ni, ha definitiva föraningar om vad ni vill göra under de närmaste månaderna. Resultatet är en självklarhet – en värld av kärlek och glädje. Stegen till detta resultat har ännu inte formaliserats.

I 3D, gjorde behovet av att göra anspråk på territorium, familj, samhälle, sociala sedvanor, etc. i kombination med en personlighetstyp av en rädsla-baserad värld, ett avsevärt reducerat antal sannolika händelseförlopp. Även om avläsningar erbjöd möjligheter, var dessa möjligheter en upprepning av vad som redan hade hänt i eoner.

På denna nya jord finns det inget givet, inte ens personlighetstyper, för att formulera adekvata handlingsplaner. Upptäckten av er glädje och negerandet av rädsla har skapat obegränsade möjligheter.

Så frågan fortsätter att vara, ”Vad och var är din glädje/lycka/eufori?”. För allteftersom ni släpper era rädslor, kommer era glädjeämnen att skifta. Vad ni älskade igår är inte längre. Och vad ni kommer att älska i morgon är ännu inte uppenbart. Så är det, ni kan ännu inte avgöra vilka ni är mer än Vi av Många Universa kan.

När ni skiftar så skiftar era glädjeämnen. Och när era glädjeämnen skiftar, kommer de omkring dig skifta därefter. För ni har sannolikt minskat er krets av medarbetare/följeslagare bas till en begränsad skara. De få tar sina signaler från er. Inte för att ni är deras ledare, utan för att ni förstår denna fantastiska övergång bättre än de gör.

Er roll verkar förändras dagligen, liksom era intressen och färdigheter. Låt det vara så. Precis som ni en gång tillät er själva att vara spädbarn som ville lära sig att skaka en skallra och vända sig om.

Även om ni kanske ler åt spädbarns analogin, är ni på en liknande plats i er glädje gobeläng väv. Ni vet att ni vill vara ”där borta”, men ni har ännu inte skickligheten att komma dit. Så dag för dag, ni testar detta i glädjen att hitta de bitar som gör er hela.

Några av er måste låta frasen ”göra er hela” rulla runt lite i er inre varelse. För som ni vet, ni är en stjärn skapare, en multiuniversums gud/gudinna. Men precis som det var när ni var ett jordspädbarn skapar ni nu era intresseområden. Vill ni flyga, gå eller bara vara?

Ni är en ny varelse i en ny värld. Så ni kan inte avgöra vem ni blir till som mer än de flesta småbarn vet vad deras kallelse / vuxna intresseområden kommer att bli.

Kanske en sådan tanke verkar överväldigande, för ni har velat veta er roll i månader, om inte år. Hela tiden, trodde ni att denna övergång var bara ett blip på era jordiska dataskärmar.

Ni är en underbar skaparvarelse, och ni har just börjat förstå era möjligheter. För de närmaste veckorna kommer ni att vara ungefär som ett spädbarn som snabbt går från att skaka en skallra till att stapla block till att tävla på en motorcykel. Ja, tävla på en motorcykel är rätt fras. För ni kommer inte att kräva år som människobarn gör för att växa från spädbarn till vuxen. Ni kommer att göra det under de närmaste veckorna.

Tillåt era intressen att förändras varje vecka, kanske dagligen. För när ni kastar mer och mer av era 3D jord varelser, kommer ni att upptäcka lager efter lager av kreativitet och intressen. Kreativa färdigheter som kommer att återuppbygga jorden på ett sätt som ni ännu inte kan föreställa er. För ni har ökat er handlingsbas från att hjälpa 3D jord övergången till dimensioner bortom, att återuppbygga det som nu verkar förlorat. Tillåt er själva att flöda med denna tillväxt och detta till synes konstanta skifte från vem ni trodde att ni var till erat nya handlingskraftiga varande.

Ni är i bearbetningsstadiet av självformulering.

Ni kommer att upptäcka att ni inte nödvändigtvis är den ni trodde att ni skulle bli baserat på er 3D-verklighet, utan istället någon mer magnifik än ni kan föreställa er.

Kanske ni fruktar att ni inte kommer att bli den nya gudomen tills det är för sent. Lite som en tonåring som vill dejta vid 13 års ålder även om han eller hon inte är redo att göra det.

Ni är i begynnelsestadiet av er bortom 3D varelse. Inte när det gäller att stråla ert ljus, utan i att veta vem ni vill vara i denna nya värld. Så oroa er inte om ni inte har någon bestämd riktning inom er själva – ni utvecklas minut för minut.

Tillåt er själva att följa er glädje, och ni kommer att utvecklas snabbt. Fortsätt att förvänta er att denna väg är IT, och ni kommer bara att bromsa era framsteg – som denna attityd kan ha känts rätt igår, men inte nödvändigtvis i morgon.

Ni är viktiga deltagare i denna förändring från rädsla till kärlek. Men ingen, inklusive oss av universerna, vet exakt vad ni kommer att ”föra till bordet.” Er roll är att följa er glädje, för som ni gör det, lyser er fyr. Oro eller kontemplation över en framtid som det ännu inte är dags för er att namnge eller beskriva kommer bara att bromsa denna process.

Det är dags för er att vara som ni är. Precis som ni tillåter spädbarn att vara den de behöver vara när de utforskar vad de är intresserade av att utforska. Så varde det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. To receive Brenda’s Blog, please click the Subscribe Button on the upper part of her “Blog & Subscribe” page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright 2009-2020, Brenda Hoffman. All rights reserved. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But PLEASE maintain this blog’s integrity by including the author/channel’s name: Brenda Hoffman and source website link: LifeTapestryCreations.com.

https://sananda.website/brendas-blog-via-brenda-hoffman-january-31st-2020/

Översättning:  Mats

Du gillar kanske också...