Brendas Blog via Brenda Hoffman 16 april 2021

 

Brendas Blog via Brenda Hoffman 16 april 2021

 

Kära Ni,

Vi, från Universum, vill beskriva de åtgärder som sannolikt kommer att överraska er de närmaste dagarna.

Ni har bekvämt varit i en kokong i flera månader. Även om ni kanske först hade varit oroliga av ett påtvingat viloläge justerade ni er och är nu ganska bekväma med att leva inom vissa parametrar.

Dessa parametrar expanderar, för ert kokongstadium är över.

Även om vissa av er försöker behålla sin kokongstatus längre, kommer det inte att vara möjligt. Det är dags att komma ut ur er grotta. Något som är mycket sant för björnar och andra övervintrande entiteteter.

Det är dags att återvända till en ljus och lysande värld.

Du kanske ifrågasätter den sista frasen, för din värld verkar inte ljus eller lysande. Skildringar från era media och andra indikerar en tung, illavarslande värld – inte alls som du förväntade dig vid denna tidpunkt i din övergång.

Vad du ännu inte kan urskilja är att världen är mycket ljusare än vad den ser ut att vara. Eftersom media och många ledare överöser er med bilder och andra indikatorer på 3D-rädsla. Genom att göra det uppmuntrar de dig att dämpa ditt ljus.

Ignorera alla utom dig själv. Vad vill du göra? När vill du göra det?

Ditt viloläge är över lika naturligt som det är sant för en övervintrande björn. Och precis som det är sant för den björnen kommer du att vara lite sömnig först, men du vet att du behöver göra någonting.

Din inre väckarklocka har visat att du måste lämna din säkra grotta. Det betyder inte att du omedelbart kommer att förstå ditt nya liv, men du kommer att veta att det är dags för en förändring.

Ditt nya liv, din nya värld, vinkar med starkare energier varje ögonblick. Din väckarklocka håller på att ringa.

De av er som vaknar till en väckarklocka varje morgon vaknar inte nödvändigtvis vid det första ljudet. Ditt behov av att förbereda dig för dagen väcker dig när du går vidare från att klä dig till att delta i de aktiviteter du planerade.

Du kanske känner dig lite groggy när din inre väckarklocka ringer, men du kommer snart att skifta till handling. För dina nya aktiviteter är lika förplanerade som det är att närvara på lektioner eller i din arbetsdag.

När ditt interna larm ringer kanske du undrar vad och var i några ögonblick eller till och med dagar. Du kommer sedan automatiskt att gå in i det aktivitetsmönster som du bestämde före ditt viloläge. Som en fjäril som flyger från sin kokong. Tror du att larven förstår att dess väsen kommer att flytta från en markvarelse till en stigande skönhet? Hur vet den fjärilen vad den ska göra när den lämnar kokongen? Så är det för dig. Ditt uppvaknande var förprogrammerat av dig, för dig.

Du kan behöva några ögonblick eller dagar för att rensa sömnen från dina ögon bara för att flyga in i din nya värld – vad det än betyder för dig.

Kanske interagerar det med grannar, och skapar nya strukturella koncept eller går med i ett intressant 3D-pod. Oavsett vad du bestämmer dig för kommer du att flytta från markvarelse till en vacker flygande universell entitet – början på att implementera din nya Universella pusselbit.

Ditt viloläge är inte över för att vi, från universum, säger att det är det, utan för att det är dags för din inre väckarklocka att ringa.

Skaka ditt dimmiga huvud och förbered dig på din nya dag i en ny värld. En yttre global utforskning fylld med spänning som liknar den spänning du kände din första skoldag eller ett nytt jobb – utan den förväntade 3D-rädslan.

Se upp, världen, här är du! Så må det bli. Amen.

LifeTapestryCreations.com. För att ta emot Brendas blogg, klicka på knappen Prenumerera på den övre delen av hennes ”Blog & Prenumerera” -sida och klicka sedan på – Prenumerera på Brendas blogg via e-post – raden. Slutför prenumerationen genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen. Eller prenumerera via WordPress.com.

Upphovsrätt 2009-2021, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Dela gärna detta innehåll med andra, posta inlägg på din blogg, lägg till det i ditt nyhetsbrev etc. Men behåll den här bloggens integritet genom att inkludera författarens/kanalens namn: Brenda Hoffman, och källwebbplatslänk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...