Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 april 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 april 2021

 

Första Öppna Kontakten Kommer

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi befinner oss mer och mer betydligt involverade i en rörelse bland alla andra varelser i hela denna galax för att sätta Jorden på snabbaste vägen för full, öppen kontakt, en masslandning av skepp. Vi vet att många människor inte är redo för den upplevelsen, men vi vet också att de kan och kommer att komma med efter ett tag, efter att chocken och rädslan har bearbetats. Vi vet också att de bästa kandidaterna för första kontakt med mänskligheten skulle vara utomjordiska varelser som liknade er mycket, och det finns gott om sådana E.T.s runtomkring.

Det finns gott om E.T.s som vill landa och dela med sig av sin insikt om vad som händer där på Jorden just nu. Ni har andliga lärare över hela er värld, varav de flesta inte får mycket uppmärksamhet från massorna. Men om ni hade E.T.s som kommer ut från ett rymdskepp för att vara era andliga lärare, vet vi att människor skulle vara uppmärksamma. Vi vet också att E.T.s i fråga skulle vara mycket betydelsefullt. De skulle tilltala era logiska sinnen och era känslor, som ni naturligtvis vill använda er förmåga till att urskilja för att avgöra om de hade ert bästa för sina ögon.

Nu vet vi att allt detta kommer att hända så småningom, och vi kan bara se lämpligheten av det hända förr snarare än senare. De flesta vet inte vad de ska tänka, vad de ska tro på, vem man ska tro på, och vi pratar om alla slags människor där i er värld som har varit ledare för mänskligheten i det förflutna men nu ifrågasätts om motiven är sunda. Och för att människor tappar tron på det de en gång trodde på i en så snabb takt, måste något eller någon intensifieras och fylla det tomrummet. Det är därför vi alltid uppmuntrar er alla att vara ledare och lärare för mänskligheten, men som sagt kan det vara svårt att få folk att lyssna på er när ni inte verkar annorlunda än de andra människorna som de har tappat tron ​​på för inte så länge sedan.

En av anledningarna till att vi visste att vi skulle få så mycket uppmärksamhet från mänskligheten är att vi kommer från ett annat stjärnsystem och en annan dimension. Vi visste att människor skulle ägna mer uppmärksamhet åt oss på grund av det, och de flesta som tar emot oss har faktiskt nytta av det vi erbjuder. De av er som har öppnat er för oss får mer än bara information. Ni får mer än bara förutsägelser om vad som kan hända i framtiden. Ni får den energifulla överföring som vi ger bort som hjälper till att höja ert medvetande. Så föreställ er hur det skulle vara om ni skulle sitta på en stadion fylld med andra människor och lyssna på fysiska E.T.s, fjärde-dimensionella varelser, som kunde ge sina förslag.

Föreställ er hur mycket energi som kunde överföras och absorberas vid en av dessa sammankomster, och om det skulle hända många samtidigt. Det är därför vi förespråkar att den första öppna kontakten ska komma förr än senare. Det beror på att vi har sett hur väl ni alla tar emot oss, och vi vet att många andra där på jorden är redo att ta emot fysiska E.T.s och deras visdom och kunskap. Ännu viktigare är att ni skulle få deras högfrekventa vibrationer, och det är något ni måste ägna mer uppmärksamhet åt hela tiden. Fokusera på vad som är högt vibrerande, och ni kommer att ses som redo för era fjärde dimensionella E.T. vänner.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...