Brenda’s Blog via Brenda Hoffman, 17 januari, 2020

Mina kära,

Kanske ni de senaste dagarna noterade vad ni en gång ansåg som mirakel, kanske inte. Det spelar ingen roll för mirakler i luften.

Ni behöver inte längre sjunga, hoppas och önska. För era liv utvecklas snabbt till mer som  ’geniet i flaskan’ än förhoppningarna och desperationen i 3D. Kanske denna tanke är förvirrande eftersom ni ännu inte har börjat använda ert personliga inre geni, eller tror ni inte att detta är möjligt. 

Så är det, du är rädd för vad som kan och inte kan inträffa. Kanske tror du att du inte är av denna övergång. Eller, om du tror att du är, du är den som inte kan göra vad andra gör. Detta är bara en fortsättning på 3D-föreställningar som säger dig att du inte är tillräckligt bra eller klok nog att vara i spetsen för någonting. Dina minnen återvänder till de 3D-tider då du ansågs vara udda eller till de tider du och andra trodde att ni aldrig kunde lyckas i 3D. En självuppoffrande övertygelse som du har hämtat från din familj, samhället eller andra 3D-platser.

Kanske du fortsätter att krypa in i hörnet och väntar på att någon ska berätta för dig att du kan. Vi gör det och har gjort det i åratal nu. Så det är du som måste ta itu med din 3D-blockering. Ingen annan kan göra det åt dig.

Du är klok och vis bortom alla 3D-kunskaper. Du är mer kraftfull än någon 3D-varelse. Men om du vill fortsätta att idissla i hörnet, så är det din rättighet. Du kan inte längre vara i två världar, så du måste välja att vara i det hörnet utan krafter, inga färdigheter, och en begränsad personlighet vilket du sannolikt redan har gjort för eoner. Eller du kan acceptera din kraft och förklara för världen att den du var i 3D, är du inte längre.

Detta är inte astrofysik. Det är bara du själv som upptäcker hur begåvad du är i universum och, ännu viktigare, nu, på jorden.

Du är inte längre en student, en ”Patsy”, en dold människa. Du är en härlig gud/gudinna av multipla universum.

Så stoppa ditt gnällande. Sluta vänta på att någon ska ge dig rätten att vara den guden/gudinnan. Sluta låtsas att du är mindre än du är för att få plats i en 3D-jordgrupp. Det är dags för dig att börja vara.

Vi har uppmanat till något liknande tidigare. Skillnaden är, att tidigare, skulle du ha förklarats annorlunda. Detta är inte sant nu. Nu kommer andra bara att undra varför du inte har modet att vara.

Några av er kanske gnäller – och gnälla är rätt term – att du har för mycket att förlora, att andra inte kommer att gilla dig, att du kanske kommer att göra något i din nya varelse som kommer att förstöra din karriär, relation, eller vad du än vill hålla fast på trots obehaget.

Det räcker nu. Ni behöver inte längre krypa ihop när någon rikare eller till synes starkare tilltalar er på ett underordnande sätt. Detta innebär inte att ni ska svara med samma mynt utan i stället att sådan småaktighet är inte längre är så viktigt. För det är som om du oroar dig för att handla för en dollar när du har tio miljarder dollar. Dumt. Och så är också ditt behov av att låtsas att du inte är lika kraftfull och kreativ som du är.

Energierna som nu hamrar jorden bygger upp ert självförtroende, kompetens och själv-kärlek. Sådana energier är inte oavsiktliga. För det är dags för er att bli ert sanna varande. Naturligtvis kommer inte alla att acceptera eller förstå er. Skulle ditt 3D själv inte ha känt samma sak om du upptäckte att din piga var ett kraftfullt universellt väsen?

Det är vem du är nu. Du är inte den dolda 3D människan du har kommit att acceptera och förvänta dig. Inte heller är du en narcissistisk fegis som måste bevisa att de är bättre än andra. Du är bara du med nya tankar och handlingar. Som båda inte längre behöver döljas eller tvingas.

Acceptera dig själv för vem du är. Och förvänta dig att det du vill interagera med kommer och gör så också. Kasta bort 3D förklädnader som har tjänat dig bra i eoner. Acceptera att du inte längre är den personen och aldrig kommer att bli den igen. Och sedan acceptera att du verkligen är din egen geniala ande i en flaska som kan skapa först ett glatt privatliv och sedan en värld av glädje. Sådant är vad du har längtar efter i eoner. Den tiden är kommen nu. Kasta bort dina förklädnader. Tillåt den du är att komma ut i full kraft. Det är hög tid för dig att göra det.

Många av er trodde att om ni tillät er sanna kraft att visas medans ni var i jordelivet skulle ni inte passa in, att ni skulle bli isolerade, misshandlade och ensamma. Sådant inträffade sannerligen förut. Även om ni nu har full universell förmåga och skicklighet medan ni är av jorden, många av er låtsas ändå att ni inte är det.

Ni måste skifta era tankar från att dölja er till att expandera er. För att fullt ut visa upp era förmågor och färdigheter – både gamla och nya. För ni växer inte som en svans eller blir förvandlade till blått, ni är kvar i era 3D-kroppar med ett nytt förhållningssätt till livet medan ni är på jorden. Låt den tanken ströva runt i hela ert varande. Och sedan uppmuntra era celler och trossystem att anpassa sig till era nya själv. Det är som om några av er lever på 1800-talet och vägrar att erkänna någon uppfinning som skapats efter 1900. Du kan naturligtvis göra det, men varför skulle du vilja?

Det är dags för dig att till fullo acceptera dig själv medans du är på jorden, inklusive att skapa det liv av glädje du har upplevt på många andra platser. Du är inte längre av 3D, och det finns ingen anledning för dig att låtsas att du är det. Njut av din nya värld, ditt nya liv, som du ville innan du gick in i jordelivet i den här livstiden. ”Varför förneka mig själv?” är ditt nya mantra och livsfilosofi.

Några av er kommer att invända att inte alla kan vara det eller det. Naturligtvis inte. Men det är ändå ett sådant 3D-koncept som inte har något att göra med dina unika färdigheter och intressen. Du är inte som någon annan. Och om du tänker att du kan vara det  indikerar det att du håller fast vid 3D rädsla och övertygelser som inte har något att göra med ditt nya varande.

Våga vara dig själv genom att följa din glädje och allt kommer att falla på plats helt perfekt och enkelt. Försök att behålla din 3D rädsla, och din väg kommer att vara ojämn och begränsad till din 3D-kapacitet. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. för att få Brendas blogg, vänligen klicka på knappen Prenumerera på den övre delen av hennes ”blogg & Prenumerera” sida och klicka sedan på – Prenumerera på Brenda blogg via e-post. Slutför prenumerationen genom att ange din e-postadress och godkänna e-postbekräftelsen.

Copyright 2009-2020, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Känn dig fri att dela detta innehåll med andra, lägga in på din blogg, lägga till ditt nyhetsbrev, etc. Men var snäll och upprätthåll den här bloggarens integritet inklusive författaren/kanal ’ namn: Brenda Hoffman och källa länk: LifeTapestryCreations.com.

https://sananda.website/brendas-blog-via-brenda-hoffman-january-17th-2020/

Översättning:  Mats

Du gillar kanske också...