Nova Gaias Träd via Galaxygirl, 20 april, 2020

Nova Gaias Träd, 20 april 2020

Via Galaxygirl

 

Vi är Nova Gaias Träd. Våra rötter löper djupt och smälter samman med ert rike, när de blir mer enade, ögonblick för ögonblick bakom kulisserna. Vi är tålmodiga. Vi är starka. Vi står raka i ryggen när förändringens vindar blåser. Vi kan inte falla, eftersom våra rotsystem går så djupt ner i marken. Vi stödjer många ekosystem runt omkring oss. Vi är skogens ryggrad som förskönar Moder Gaia. Vi är juvelen i Hennes krona. Vi ser många liknande attribut inom er, ni kära markteam. Ni är starka. Era rötter är djupa. Ni bryts inte av i stormen. Ni kommer att ge en säker fristad åt dem som är trötta. Precis som vi skyddar många med våra grenar och vår fridfulla närvaro, så skall era ord, era fredliga energier skydda de som är vilsna, vilket ger komfort och stabilitet. (Jag ser många fåglar i många bon på starka grenar som har det varmt, trivsamt och säkert.)

Vi är Nova Gaias Träd. Vi är naturligtvis kopplade till det övergripande Trädmedvetandet. Vi ber att ni börjar viska kärlek och ger positiva energier till era träd, och ni kommer att höra oss börja prata med er. Ni kommer att känna Nova Gaias energier, om det är er intention. Rör vid vår bark och känn vår livskraft. Det är vår avsikt att ge glädje och frid åt alla. Vi vill dela med oss av våra energier med dem som behöver oss, precis som ni vill dela med er av era resurser till andra och dela med er av er kärlek och ge trygghet. Gaia har alla resurser som behövs för att försörja alla Sina barn.

De mörka tiderna är över. Känn sanningen i dessa ord, för de är en språngbräda till högre världar, där alla sörjer för alla och där det inte saknas någonting, förutom rädsla. Rädsla kan inte existera i de högre världarna. Ni som är väl bekanta med rädsla är vägens sårade krigare. Kom och sitt under våra grenar. Känn solljuset genom vårt grenverk och slappna av. Känn sjöbrisen från det närliggande havet, hör de porlande bäckarna som försiktigt rinner mellan våra stammar. Låt oss ge er en plats där ni kan göra er av med er rädsla. Det är naturligtvis ni som får göra arbetet, vi erbjuder bara denna läkningsplats. Det kommer att bli mycket smärta och bearbetning som de som håller på att vakna upp kommer att börja se och känna.

Ni är där för att hjälpa dem. Ni är ljusbärarna och vägvisarna, men mer än så kan ni inte göra. Ni är inte skyldiga att känna deras smärta eller att lära er deras läxor. Först då, när man blir medveten och erkänner sina läxor kan man gå vidare. Ni är ljusbringare, för ni har banat väg. Men ni måste låta de andra färdas i sin egen takt.

Vi är Nova Gaias Träd. Våra grenar lyfter sig mot ljuset och våra rötter gräver sig djupt ner i den bördiga jorden. (Jag ser stickor, men varje sticka är ett träd och de skapar en knutpunkt med sina rötter som knyts samman.) Ni är välkomna till denna plats närhelst ni vill, för ni är skapare. Känn vår energi och var i frid.

Vi är Nova Gaias Träd som välkomnar er hem till er nya verklighet. Det är härligt här. Allt som saknas är du.

Var så säkra på att träden i er värld håller på att snabbt vakna upp och kommer att vara mycket ivriga att få kontakt med en uppvaknad människa. För vi är alla Ett. Vi omger er i kärlek, i våra fridfulla energier, i glädje och i en ny början. Vi är gamla och vi är kloka, precis som ni. Vi har mycket gemensamt. Vi har på många sätt samma grundläggande syfte som ni har för varandra. Ni jordar ljuset, kärleken, de högre dimensionerna, där ni står. Varje leende, varje vänligt ord är en ljusglimt och dessutom skapelsens ljusnät.

Er kärlek bidrar till er egen energisignatur till den värld vi håller på att skapa. (Jag ser att varje ljusarbetare har en färg som läggs till den väv som träden väver samman. Och sedan ser jag att Himlens Sällskap har sina egna kristallina trådar, varje rike har sin egen färg som läggs till en ny underbar väv som är den Nya Jorden). Välj kärlek, välj fred. Lägg till er egen färg av ljusstrålar till mästerverket och alla ska se och minnas de ögonblick när ni valde kärlek, ögonblicken när ni valde att hålla ljuset högt. Det kommer att fortsätta att byggas på.

Det är mycket kaos i er värld, ser vi. Vi skickar ljus till det med våra djupaste rötter av healing och frid. Ni behöver inte bli drabbade av kaoset. Vi erbjuder vårt stöd och vår kärlek till er denna dag. Frid.

Översättning Ulla Krogh

 


Du gillar kanske också...