Brendas Blog via Brenda Hoffman 20, september 2019

 

Brendas Blog via Brenda Hoffman 20, september 2019

 

Kära Ni,

Att engagera er med era 3D -vänner och familj blir allt svårare. Inte för att de har fel, utan för att ni är annorlunda.

Du blir större fysiskt, känslomässigt och andligt. Så är det, du verkar större än livet för 3D -varelser, även om du liknar hur du såg ut innan övergången.

I 3D -termer har din utstrålning ökat. Så du kan se likadan ut i en spegel, men andra ser en gnista, en karismatisk varelse som uppmuntrar de av 3D att titta närmare, att vilja vara med dig.

Du har kanske läst om vissa dignitärer eller filmstjärnor som verkar större än livet. Så är det för dig nu. Även om du inte gör eller säger något särskilt ovanligt lyser din gnista och kärlek upp rummet.

Många av er tror att ni inte uppvisar kärlek. Att ni är som ni alltid har varit. Ändå kommer du troligen att finna människor som kommer ihåg dig mer än vad som var sant tidigare.

Du kanske upptäcker att du vill vila lite längre än vad som är nödvändigt under denna COVID -tid, men vet inte varför.

Om ni kommer ihåg från vår senaste kanal har det varit svårt för er att vara bland stora grupper av människor eftersom ni internaliserar mer av deras frekvenser.

Det finns en annan anledning till att du tycker att det är svårt att vara i närheten av olika frekvenser. Du är en ny varelse som är lite obekant med 3D -personlighet och mycket obekväm med 3D -handlingar, ord och måsten. Samtidigt verkar du mer självlysande för andra.

Dina interaktioner med stora grupper av människor – särskilt de i 3D – är obekväma eftersom du känner mycket mer och de i 3D förväntar sig att du är så mycket mer.

Du är inte intresserad av den karismatiska piedestalen som 3D vill placera dig på. Det verkar nästan som slöseri med tid att vara i ett 3D -företag eftersom det inte finns mycket du kan lära dig.

Tänk dig att du på 60-talet är en 13-årig ung tjej som var förtjust i Beatles. Om Paul, Ringo, George och John dök upp på din tröskel, skulle du bli så överväldigad att du förmodligen inte skulle kunna kommunicera. I sin tur skulle de unga männen tycka att du var dum och inte alls intressant.

Så det är för dig nu. Du är som en omhuldad dröm för många av 3D, men det finns inget de kan lära dig, och du vill inte efterlikna någon del av deras liv.

Du har vuxit ifrån de flesta 3D–människor.

Du är inte bättre än 3D-människor – du är helt enkelt annorlunda. Och den skillnaden är behovet av att upptäcka mer om din nya personlighet med litet intresse för den 3D som du har skiftat bortom.

Om du hade haft en liknande karisma när du var i 3D hade du förundrat dig över din tur. För du kunde ha skapat alla möjliga 3D-härligheter för dig själv, vilket har varit sant för filmstjärnor, politiker, företagsjättar, ledare, artister och musiker. Karisma som öppnade 3D:s ekonomiska och personliga dörrar.

Det är något liknande för dig nu. Skillnaden är att du önskar en annan typ av skapelse.

Dina intressen handlar mer om vad du kan lära dig och skapa. Nästan som om du är intresserad av att uppfinna bilar, och de i 3D är intresserade av högljudd fest.

Du är för upptagen med att skapa på nytt för att tillgodose behovet från dem som vill älska dig eller att gå in i deras konversationer om rätt eller fel.

Dina dagar rullar sannolikt på med inte så mycket interaktion med andra. Inte för att du inte kan interagera med andra – även om det ibland är obehagligt att ha 3D internt tjatter i ditt väsen – utan för att ni har så olika intressen.

Du är en ny varelse i en ny värld, inte alls intresserad av ditt tidigare 3D -liv eller de regler som 3D -liv inkluderade.

Det finns ingen anledning för dig att närvara vid den här eller den där sammankomsten. Det finns inte heller någon anledning för dig att interagera med dem som vill placera dig på en karismatisk piedestal.

Du är en ny du, med nya intressen och interaktioner. Låt det vara så.

Om eller när du känner för det kan du uppmuntra 3D-personer att följa din ledning genom att bara vara du.

Det finns fler spännande bitar för dig att assimilera än att gå bland dem som vill sätta dig på en piedestal istället för att följa din ledning. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. För att få Brendas blogg, prenumerera via WordPress.com. Eller klicka på knappen Prenumerera på den övre delen av hennes ”Blogg & prenumerera” -sida (LifeTapestryCreations.com) och klicka på-Prenumerera på Brendas blogg via e-post-raden. Slutför din prenumeration genom att ange din e-postadress och godkänn e-postbekräftelsen.

Copyright 2009-2021, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Dela gärna detta innehåll med andra, lägg upp det på din blogg, lägg till det i ditt nyhetsbrev, etc. Men behåll bloggens integritet genom att inkludera författarens/kanalens namn: Brenda Hoffman och källwebbplatslänk: LifeTapestryCreations.com.

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...