Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 september 2021

Det Arkturiska Rådet
Via Daniel Scranton, 21 september 2021
Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.
Vi har ett intressant perspektiv som vi skulle vilja dela med er alla. Vi vet att ni har upplevt en massa trauman under denna livstid, och vi vet att ni har försvarsmekanismer som hjälper er att komma igenom upplevelserna av dessa trauman. Vi vet också att många av er letar efter svar på varför dessa traumatiska händelser måste drabba just er. Ni kommer i framtiden att vinna på att bara släppa behovet av att veta och behovet av att minimera efterdyningarna av traumat. Ni måste leva mer i nuet i era liv för att verkligen bli medvetna om vad ni vibrerar, och om ni ställer frågor om varför något hände och letar efter sätt att minimera effekterna, då lever ni inte i nuet där trauman inte inträffar.
Vi vill ge er ett exempel från ert liv, som ni kan relatera till och lära av. Ni har hundar och katter som ni lever med, och ibland händer det att ni trampar på svansen på ett av dessa älskade djur. Till en början kommer djuret att reagera omedelbart på det som händer. I det ögonblicket finns det inget försök att minimera traumat av upplevelsen. Hunden eller katten kommer omedelbart att rusa iväg och skrika eller fräsa åt er. Vad människan gör i det fallet är att skynda sig att säga förlåt och försöka minimera det som hände genom att säga att det var en olycka, och ge extra mycket kärlek och uppmärksamhet till sitt pälsdjur. Hunden eller katten kommer över det med en gång, därför att de lever i nuet.
Vi berättar inte det här nu för att säga åt er att komma över ert trauma, som om vi inte har någon medkänsla för det ni har upplevt. Det är inte alls meningen med detta exempel. Vad vi vill att ni ska inse är, att om ni kunde följa era husdjurs exempel och vara i nuet hela tiden, är det mindre troligt att ni återupplever de traumatiska händelserna i era liv, om och om igen i ert huvud. Vi vill att ni ska känna alla era känslor, för det var därför ni skapade traumat i första hand, men vi uppmuntrar er också till att inte tänka på det om och om igen, för att försöka ta reda på vad som gick fel, vem som gjorde fel och hur ni skapade det i er verklighet.
När ni kan följa ett barns eller ett djurs exempel i er inställning till livet, det är då ni vet att ni har uppnått en nivå av andligt mästerskap som få uppnår. Det är då ni blir ett med allt och ni väljer vad ni vill fokusera på för tillfället.
Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft glädje av kontakten med er alla.
Översättning Ulla Krogh

You may also like...