Brendas Blog via Brenda Hoffman, 21 februari 2020

Brendas Blog via Brenda Hoffman, 21 februari 2020

 

Kära Ni,

Även om du läste orden och tittade på filmerna kan du ännu inte helt tro på att du kan skapa någonting. Att titeln jordängel gäller för dig för du är lite annorlunda än vad du alltid har varit. Så du uttrycker rätt övergångsord i hopp om att det kommer att övertyga dig såväl som andra att du inte längre är av 3D.

Kanske sådana tankar stör dig för du vill tro. Du noterar den indikatorn eller den tanken och uttalar att du själv är botad från 3D-rädsla och handlingar. Ändå tror du djupt inom dig att allt är en vacker dröm som aldrig kommer att förverkligas för dig. Även om andra kan uppleva sådana härligheter som frid och glädje, är du bara en iakttagare.

Du har till och med svårigheter att tro att du eller någon kan förändra världen.

Detta liknar tron i dina tonår. Som tonåring var du troligen orolig för dejting, klasser och interaktioner – trodde att någon var bättre, smartare, snyggare eller mer fysiskt begåvad än du. Även om du uppnådde några av de markörer som du hungrade efter under dina tonår kunde du aldrig uppnå dem alla. Flera år senare har du förmodligen lärt dig att de personer du ville vara lik i dina tonår hade liknande tvivel och rädslor.

Så är det nu. Du känner att du inte är annorlunda än du var för några år sedan. Du kanske har några nya tankar eller handlingar, men inte tillräckligt för att kvalificera dig som en jordängel. Så du läser den informationen och tror att det KAN vara möjligt för andra, men inte för dig.

Och du agerar i enlighet därmed. Väntar på att någon vinkar med en trollstav åt ditt håll. Vilket inte är annorlunda än i dina tonår när du väntade på att den sötaste pojken eller flickan skulle titta åt ditt håll. Och om den söta pojken eller flickan inte gjorde det, bekräftade du inom dig själv att du saknade något viktigt element.

De flesta av er upprepar era tonår, kanske till och med era unga vuxna år. Och tror till fullo att ni missat den gyllene ringen på grund av ert utseende, konversation, handlingar, kläder, pengar, utbildning, religion och så vidare. Det var alltid något du ville och inte kunde skapa. Så är det nu. Du tror att du saknar något, och om du bara visste vad det var, kan du vara jordänglarnas superstjärna som vi kallar det.

Du behöver inget mer för att göra anspråk på din jordängelstatus än att vara.

Många av er minns extremt svåra 3D-tider. Och när ni gör det, lägger ni till er övertygelse att även om du kan få en personlig seger via extra inkomst eller rätt kompis eller jobbtitel – kan allt försvinna på ett ögonblick. Du är beredd på det värsta och har en begränsad tro på det bästa.

Det du ännu inte har accepterat är att du inte är av 3D. Du behöver inte längre hoppas på det bästa och acceptera det som är. Du är en ny varelse i en ny värld. Även om din fysiska varelse kanske inte ser så annorlunda ut har din inre varelse utvecklats för att möta er nya värld.

Det enda sättet på vilket du kommer att ändra din tro är genom att skapa det som ger dig glädje utan den förväntade smärtan. Detta ligger troligen lite i framtiden. Inte för att det måste göra det, utan för att du ännu inte kan tro att du är annorlunda i en annan värld.

Slå inte på dig känslomässigt, som du gjorde i 3D, för att du inte producerade, för att du tror att du inte är en jordängel. Acceptera bara att ditt liv utvecklas snabbt, och de små eller stora tankarna om hur du föredrar att ditt liv skulle kunna vara, har nått sina mål. För dina frekvenser har utvecklats för att tillåta detta livet.

I 3D behövde du prestera i flera år, kanske till och med decennier, för att skapa det som du strävade efter som ung tonåring. Ett bra jobb, en lycklig familj och ett stabilt hem. Kanske i 3D kom de bitarna aldrig samman för dig. Detta har absolut ingen betydelse för ditt nuvarande liv. Ditt 3D-liv är bara ett minne av det som var. Du behöver inte längre en examensceremoni för att veta att du är kvalificerad. Du behöver inte heller en specifik kompis för att skapa din glädje.

Ändå fortsätter du att spela efter 3D-regler. Du tror att innan du kan skapa detta måste detta hända. Eller innan du hittar din glädje, måste andra också hitta den.

Denna nya värld är ett nytt spel med nya regler. Det handlar om omedelbar tillfredsställelse istället för att ”vänta och se.” Och istället för att alla har samma drömmar, är var och en av er unik.

Även om du kanske ville lära dig mer om ett specifikt ämne eftersom det är intressant att göra det, krävs inte ett lärande innan du skapar det du drömmer om.

Du har inte längre de förutsättningar som var fallet i 3D. Många av dessa förutsättningar var resultatet av karma som du samlade i 3D-liv efter 3D-liv. Det slutade när du lämnade 3D. Du har ett rent ark. Så ansträng dig inte för den tid du kan vara glad, som du gjorde i 3D. Du är fullt kapabel och värdig omedelbar tillfredsställelse.

Förstår du nu din nya cirkel av självkärlek? Du agerar på dina glädjeämnen, vilket leder till mer glädje och så vidare. Det handlar inte om, ”Jag målar mitt mästerverk efter att jag har tagit den här kursen.” Utan istället, ”Skulle det inte vara kul att utforska olika färger eller köpa en duk som jag kanske använder en dag?”

Ditt nya liv handlar om att utforska din glädje. Ditt 3D-liv handlade om att komplettera karma och hoppas att genom att göra det hitta glädje.

Du är inte den du var och din nya jordlekplats är inte det heller. Kommer du ihåg spänningen i att leka med block när du var ett barn? Du lärde dig när du utforskade den glädjen. Ändå, den inlärningen uttrycktes inte av dig, det var bara kul att leka med block.

Så är det nu. Om det är roligt eller intressant, gör det. När den aktiviteten eller tanken slutar vara rolig, gå vidare till något som förtrollar dig. Precis som du gjorde som spädbarn eller barn. Det vill säga tills du var tillräckligt gammal för att tvingas in i 3D-rädsla och karma.

Du har inga andra regler än att upptäcka och interagera med din glädje. Inga förutsättningar, ingen karma, inga föräldrar eller lärare som säger nej eller att du är en dålig pojke eller flicka. Du är bara du. Återfödd till glädje och förnekande din rädsla – särskilt rädslan för att du inte är en jordängel eller att du inte är lika kvalificerad som andra. Sluta med det!!!! Hävda din glädje, så kommer allt att falla på plats utan bekymmer, tester eller rädsla. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. För att ta emot Brendas blogg, klicka på Prenumerera-knappen på den övre delen av hennes sida ”Blogg & prenumerera” och klicka sedan på raden – Prenumerera på Brendas blogg via e-post – raden. Slutför prenumerationen genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Copyright 2009-2020, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Dela gärna detta innehåll med andra, lägg upp det på din blogg, lägg till det i ditt nyhetsbrev osv. Men behåll denna bloggs integritet genom att inkludera författarens/kanalens namn: Brenda Hoffman och källwebbplatslänk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...